Jack & Jones festival outfit

Festivaloutfit feat. Isabel Marant

Sponsoreret indlæg

sidsel-lasse-isabel-marant-aarhus-2aa

 

I søndags var jeg hoppet i et festivalvenligt outfit bestående af gummistøvler, blue jeans og ny tee fra Isabel Marant Étoile, som de søde piger i Isabel Marant-butikken i Volden havde udstyret mig med. Jeg vaklede lidt mellem, om jeg skulle have t-shirten i hvid eller sort, men taget de enorme mængder mudder på Northside i betragtning, var det nok meget heldigt, at jeg endte med den sorte! Mudder sniger sig nemlig altid på djævelsk vis op ad støvler, bukseben og ærmer, synes jeg.

Generelt var der ret mange tjekkede folk på festivalen i år, selvom regnen af og til forvandlede menneskemængden til et hav af farvet plastik. Regntøjsfabrikanterne har haft kronede dage! Heldigvis behøver et festivaloutfit ikke nødvendigvis være praktisk fra inderst til yderst. Jeg er næsten altid iført jeans, tee og hættetrøje/bomber – suppleret af en rygsæk med regntøj i dette tilfælde. Det fungerer sgu bare altid. Især en tee i lækkert, tungt linen a la den fra Marant er et hit. Modellen hedder i øvrigt  “Kendriwa”, hvis I skulle have interesse i selv at erhverve den :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jack & Jones festival outfit