Breaking habits with Samsung Galaxy S8 - Sidsel & Lasse
Cph days

Breaking habits with Samsung Galaxy S8

Sponsoreret af Samsung

Alle billeder er taget med Samsung Galaxy S8

samsung-galaxy-s8-sidsel-lasse-5

samsung-galaxy-s8-sidsel-lasse-1

samsung-galaxy-s8-sidsel-lasse-2

Den lave blænde i kameraet (1.7f) giver gode og detaljerige billeder – også i lav belysning.

samsung-galaxy-s8-sidsel-lasse-6

samsung-galaxy-s8-sidsel-lasse-3

Kameraets Dual pixel-teknologi stiller lynhurtigt skarpt på motivet.

samsung-galaxy-s8-sidsel-lasse-4

samsung-galaxy-s8-sidsel-lasse-7

Kameraets smarte ‘selektiv fokus’-funktion, der tager to billeder på samme tid, hvor fokus er på hhv. forgrund og baggrund.

Det seneste uge har vi testet den nye Samsung Galaxy S8 smartphone, og Samsung har samtidigt udfordret os til at prøve at omlægge nogle af vores vaner, mens vi har testet telefonen. For Lasse har det ikke været lige så svært at vænne sig til en ny telefon, da han allerede har en Samsung Galaxy-telefon, (og faktisk altid har haft Android-telefon). Sidsel skulle bruge lidt mere tid på at blive venner med en smartphone med Android-styresystem. Så allerede der er én vane brudt ;)

Man kan vist roligt sige, at vi for tiden er i en uvant situation – vi har intet køkken, halvdelen af vores liv er stadig pakket ned i flyttekasser og næsten al vores fritid går med at renovere lejlighed. Det er fedt, men også hårdt! I sådan en tid har det været rart med en telefon der kan bidrage med lidt af det hele – se film i sengen, høre musik mens vi maler, tage outfitbilleder og billeder af renoveringsprocessen (når man ikke kan huske, hvor man lagde spejlreflekskameraet) og selvfølgelig den obligatoriske lørdagslytning af diverse radioprogrammer :) Især kameraet i telefonen er super godt, og kan sagtens fungere som en erstatning for vores spejlreflekskamera i mange situationer. Nu er vi jo også flyttet (virkelig) tæt på skoven og stranden, hvilket jo inviterer til lidt flere løbeture og dukkerter i ny og næ. Især til løbeturene er app’en Samsung Health faktisk super smart og brugbar, både til de korte gå- og løbetur og de lidt længere løbedistancer (som vi, indrømmet, ikke er kommet ud på endnu, haha). Som I kan se på billederne, skal man heller ikke være bange for at tage telefonen med på stranden, da den kan holde til vand på 1,5 meters dybde og derfor også nemt kan skylles af, hvis der er kommet lidt sand på.

Som vores billeddagbog nok afslører, har vi brugt mange af de dejlige solskinstimer i den forgangne uge på at udforske Trøjborg-kvarteret. Det er sjovt hvordan et område i byen ændrer karakter, når man flytter dertil. Vi har hurtigt fået en ejerskabsfølelse omkring bydelen – pludselig er det ”vores” gader og ”vores” butikker. Det har været overraskende let at vinke farvel til vores gamle hood omkring Vesterbro Torv, hvilket nok vidner om, at vi har været klar til at rykke teltpælene op. Specielt Trøjborgs placering ved siden af Den Permanente har vi nydt godt af. Normalt ville en hurtig aftendukkert føles som lidt af et projekt, hvis vi først skulle pakke tasker og cykle inde fra midtbyen. Men nu kan vi hoppe i havet og nå tilbage i lejligheden i løbet af en halv time. Det er en kæmpe luksus! Og helt klart noget vi vil forsøge at gøre til en vane i hverdagen fremadrettet.

Derudover er vi simpelthen bare så glade for vores nye bolig. Det er en uvant følelse at gå så meget op i hver eneste millimeter og penselstrøg, som vi gør nu! Hvilket både er godt og skidt. Pludselig hører man sig selv sige ”husk at tage skoene af”, når der kommer gæster. Hvilket aldrig ville være sket i den gamle lejlighed, haha. Så vi er nok blevet lidt mere ømme omkring omgivelserne. Men samtidig giver dét, at vi rent faktisk ejer boligen og kan gøre med den som vi vil, en kæmpe lyst til at arbejde hårdt for at indfri de drømme, vi har for stedet. Hvilket både gælder opsparing til renovering og selve udførelsen af den. Vi har nok fundet et ekstra arbejdsgear, vi ikke vidste, vi havde.

Som nævnt tidligere, så har de bedste features ved Samsung Galaxy S8 for os helt klart været kameraet og den store skærm (aka Infinity display). Som standard følger der også nogle virkelig lækre høretelefoner fra AKG med til telefonen, som kun gør telefonens lydoplevelse endnu bedre. Disse features nød vi især godt af, da vi tog på miniferie i København i sidste uge, hvor vi havde tre timers togtur hver vej, der skulle slås ihjel. Og som sagt har det været guld værd at have et godt kamera ved hånden, når der skal dokumenteres ændringer i lejligheden eller tages billeder til VVSeren!

I kan læse mere om Samsung Galaxy S8 lige her, hvor du kan læse mere om telefonens fulde specs, som vi ikke vil “kede” dig med her. Hvis ikke denne telefon kan overbevise dig om, at Android-telefoner er gode, så kan ingen ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cph days