Bekæmp tør kontorhud med A-Derma – Sidsel & Lasse
The white denim jacket

Bekæmp tør kontorhud med A-Derma

Sponsoreret af A-Derma

Som I jo nok ved, arbejder vi begge på kontor, hvor vi sidder mange timer foran en computerskærm i et ofte ret tørt kontormiljø. Dette gør, at vi begge af og til døjer med tør hud og tørre pletter rundt omkring i ansigtet og på kroppen. Derfor gav det ret god mening, da A-Derma spurgte os, om vi kunne tænke os at tage deres hud-test og få anbefalet en håndfuld produkter, der er særligt tilpasset til de behov, vores hud har. Testen er relativt hurtig at tage og det er faktisk ret god læring at få defineret ens hudtype og de behov, den har. Vi anbefaler i hvert fald at I tager testen, hvis I går med tanker om at investere i ny hudpleje.

a-derma-produkter-2a

Vaskeolie og krop- og ansigtscreme fra A-Derma Exomega serien

Micellar Rensemælk fra A-Derma Rheacalm serien

Ansigtscreme fra A-Derma Hydralba serien

Solcreme til fedtet hud fra A-Derma Protect serien

Fugtgivende bodylotion og mild vaskegel fra A-Derma Essentials serien

Typisk består vores dag af et bad om morgenen, en cykeltur på arbejde, 7-8 timers arbejde på kontor, en cykeltur hjem og måske en gåtur om aftenen. Om sommeren er der som regel ikke de store ændringer at spore i huden, men når efteråret melder sin ankomst, kan vi begge mærke, hvordan især vores ansigter bliver ret tørre. Vi plejer begge at smøre både ansigt og krop med 2-3 forskellige produkter efter bad, og vi ser frem til at få A-Derma indkorporeret i den rutine med nogle produkter, der er udvalgt særligt til vores hudtyper på baggrund af testen. Allerede efter de første ugers brug af produkterne har vi faktisk fået os et par favoritter. For Lasse er det især rart at have den lille tube Hydraalba Light ansigtscreme stående på skrivebordet, som han kan gribe ud efter i løbet af dagen, når huden bliver lidt for tør og kontor-fedtet, som I sikkert også selv ved, hvordan føles. Sidsel er allerede blevet stor fan af Soothing Foaming Gel, der skånsomt vasker huden fri for makeup og hvad der ellers har samlet sig på ansigtshuden i løbet af dagen. Den efterlader huden blød og så dufter den mildt, men dejligt.

a-derma-collage

Efter at have taget testen, fandt vi ud af, at vi havde nogenlunde ens hud – ikke nogen særlige problemer som sådan, men en lettere sart, skandinavisk hud, som nemt kan blive irriteret og tør. Lasse har tit tørre pletter i skægget især og Sidsel får ofte tørre områder på benene, der kræver lidt ekstra fugt. Til de små udfordringer har vi så fået anbefalet ovenstående produkter fra A-Derma, som skal afhjælpe os med den tørre hud. Både i forbindelse med morgenbadet, i løbet af dagen, vask af ansigtet om aftenen og endda med en solcreme, der passer til vores hudtyper. Sidstnævnte glæder vi os til at pakke i kufferten i slutningen af næste uge, når vi drager på to ugers ferie.

Til dem, der gerne vil nørde lidt i detaljerne omkring A-Derma produkterne, kan vi nævne, at de ikke indeholder æteriske olier, farvestoffer eller alkohol. Derimod indeholder produkterne en plantebaseret aktiv ingrediens – Rhealba Havre®, som har en særligt god indvirkning på sart, tør eller irriteret hud. Brandet bliver ofte nævnt som en favorit på diverse skønhedsblogs, og vi glæder os derfor meget til selv at få glæde af produkterne i de kommende måneder.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The white denim jacket