By the way #20

Isabel Marant Autumn/Winter 17

Sponsoreret indlæg

isabel-marant-kjole-1a

isabel-marant-blazer-jeans-5a
isabel-marant-blazer-jeans-2a

isabel-marant-blazer-jeans-1a

isabel-marant-kjole-5a

Outfit 1: Elis wool & alpaca coat, Welby ruffle blouse, Cliff jeans, Measha mules

Outfit 2: Nolla knotted dress

Som jeg fortalte om i dette indlæg, har jeg fået den fine opgave at lave lidt larm for Isabel Marant-butikken i Aarhus. Noget af en drømmetjans, må man sige! Især fordi den nye efterårskollektion fra Isabel Marant og underlinjen Étoile simpelthen er så flot. I forbindelse med dette indlæg har jeg lånt mine favoritstyles fra den nye kollektion med hjem. Jeg har både valgt en fin kjole og et sæt, som kunne gøre det ud for en god hverdagsuniform. Vi burde næsten have skudt billederne på en dag, hvor vejret var en kende mere overskyet. Det er kommet til at se ret sommerligt ud! Men solen skinner jo heldigvis også af og til, når det bliver efterår og vinter ;)

Kjolens materiale består af en behagelig og smuk uldblanding, og så er den syet med de pæneste lægge. Normalt er jeg ikke til helt korte kjoler, men denne er så tækkelig for oven, at det sagtens kan gå at flashe noget ben til! Og til vinter forestiller jeg mig at den bliver rigtig god med en tynd, højhalset bluse under eller måske med et par jeans til. Det andet sæt består af en kashmir/alpaca-jakke med asymmetrisk kant, en flæsebluse og et par jeans i girlfriend fit. Jakkens farve er jeg ret ekset med. Den er iøjenfaldende, men kan sagtens parres med en masse forskelligt. Bluse og jeans er nok relativt klassiske valg fra min side! Jeg har alle dage været en jeans-pige :) Og faktisk ejer jeg ikke et par mørkegrå jeans, men det er da helt bestemt noget jeg skal have lavet om på! Især hvis de har seje, gule stikninger og kobber-hardware, som dem fra Étoile.

Sving forbi butikken, hvis du vil se de mange flotte nyheder. Der kommer løbende mere AW17 i de kommende måneder. Og så er der faktisk 50% rabat på mange SS17 styles, da udsalget snart ophører i butikken. Man kan gøre sig nogle rigtig gode fund, hvad end man mangler det sidste til feriegarderoben eller skal investere i ny overgangsjakke og andre efterårsvenlige sager. Pigerne i butikken er søde og servicemindede, så der er også hjælp at hente, hvis man er helt på bar bund :)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

By the way #20