Tre dages vandretur i det sydfynske

Feel-good-suit

Sponsoreret indlæg

sidsel-lasse-isabel-marant-etoile-4a

sidsel-lasse-isabel-marant-etoile-3a sidsel-lasse-isabel-marant-etoile-2a

Janelle trousers & Jarvis top fra Isabel Marant Étoile

Når Lasse og jeg drager på ferie, starter forventningens glæde altid når vi står med hver vores rullekuffert eller rygsæk og pakker sommergarderoben. Jeg kan godt lide at reservere visse stykker tøj i min garderobe til særlige lejligheder eller ferier. Og så er der bare visse beklædningsdele, der egner sig bedre til ferier end andre, synes jeg – fx kimonos, pangfarvede kjoler og badedragter. Derfor er det altid skønt, når det er blevet den tid på året, hvor alle de gode sommersager skal støves af.

Med i kufferten denne sommer har jeg også sættet ovenfor. Det er simpelthen noget af det mest behagelige, synes jeg. Og så er det lidt etnisk i printet, uden det bliver for meget. For et par uger siden talte jeg med Christina om ”Den etniske fælde” – også kendt som de køb man gør sig på en ferie, hvor man lader sig rive liiidt for meget med af stemningen! Snabelsko, saronger, store strandhatte… den slags. Kender I det? Af og til viser det sig at man har gjort et kanongodt køb, og andre gange kommer man hjem foran spejlet i halvgrå Danmark og kan pludselig konstatere, at den der flettede læderhalskæde måske gjorde sig bedre, da I var sydpå! Anyway, dette sæt er lige tilpas boho/etnisk, var vist nok det, jeg ville frem til! :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tre dages vandretur i det sydfynske