Billeddagbog: Alcudia, Mallorca #1

Grunge summer with J&J

Sponsoreret indlæg | Indeholder reklame-links

jack-and-jones-juli-1a-ig

jack-and-jones-juli-2a

Skjorte, shorts, t-shirt og sneakers fra Jack & Jones, solbriller fra COS

Ja, det er jo ikke ligefrem fordi den danske sommer viser sig fra sin bedste side for tiden. Jeg har dog lige nøjagtig følt, at jeg godt kunne forsvare at gå i shorts, selvom det da ikke skulle være mange grader koldere før jeg ville trække i de lange bukser igen. Om sommeren synes jeg hurtigt, jeg kan komme til at se lidt for “artig” ud, når jeg har shorts på, især hvis det er kombineret med noget farverigt. Så bliver det på en måde lidt for drenget. Derfor kan jeg godt lide at bruge shorts i et nedtonet look med monokrome farver, sneakers og seje solbriller. Jeg kan ret godt lide skjorten, der er meget klassisk og lettere grunge i udtrykket med sine sorte og grå tern, som så er blevet kombineret med en mere sporty lynlås, der gør skjorten mere jakkeagtig. Et ganske anvendeligt stykke tøj, der også til nøds kan bruges som overtøj, når vejret ikke er så sommerligt, som man kunne have håbet.

Alt tøjet og skoene kan i øvrigt findes i Jack & Jones i Bruuns Galleri i Aarhus – det hele er ikke kommet online endnu.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Billeddagbog: Alcudia, Mallorca #1