Marmeladefabrikken: Badeværelset #2 - Sidsel & Lasse
At gå glip af noget

Marmeladefabrikken: Badeværelset #2

Sponsoreret af Ifö

ifo-badevaerelse-2

ifo-badevaerelse

ifo-badevaerelse-1

Som I måske kan huske fra sidste indlæg, står vi midt i en renovering af vores badeværelse. I sidste indlæg viste vi et par af de elementer og stilarter fra Ifö, vi er blevet inspireret af til vores nye badeværelse. Ovenstående billeder viser badeværelset som det så ud, lige da vi overtog lejligheden. Dunkelt, lidt slidt og med et look, der giver associationer til offentlige toiletter i 90erne! Det ser ikke helt sådan ud længere, men det er heller ikke fuldkomment færdigt. Så vi trækker altså lige spændingen lidt endnu, før vi viser jer det færdige resultat ;)

Ud over at få installeret nedenstående elementer, skal vi ha’ lagt nye klinker, sat nye skabe og nyt spejl op, male alt hvidt, skifte bruseren ud og selvfølgelig en masse andre småting. Planen er, at vores badeværelse gerne skal være relativt stramt i udtrykket uden at det bliver klinisk og upersonligt. Det tænker vi blandt andet bjælkerne i loftet og de klinker, vi skal have lagt på gulvet, kan hjælpe os med at undgå :) Vi har også valgt en ret stor og markant vask, som ikke skal have noget skab under. Den kommer til at se rigtig fin ud midt i rummet. Alt i alt skal det nok blive super flot, når vi engang er helt færdige!

sidsel-lasse-ifo

Ifö Spira toiletsæde, Ifö Spira skylleknapIfö Spira toilet og Ifö Icon håndvask

Ovenover ser i de elementer, vi har valgt til vores nye badeværelse. Det, vi godt kan lide ved netop Ifös produkter fra blandt andet Spira- og Icon-serierne er, at der er lagt ekstra mange kræfter i at lave enkle, eksklusive designs, som både er smagfulde og iøjnefaldende. Ting som håndvask og toilet har jo nogle ret prominente pladser på badeværelset, så derfor synes vi, det er ekstra vigtigt, at de understøtter helhedsindtrykket. Noget andet super smart ved toilettet er, at det er “rim free”, hvilket vil sige, at man undgår den inderkant, der normalt er på toiletkummen, hvorunder snavs og kalk nemt samler sig. Derfor skulle Spira-toilettet gerne være noget lettere at holde rent :) Derudover er toilettet vandbesparende, da det kun bruger henholdsvis 2 og 4 liter pr. skyl, hvor de fleste nyere toiletter bruger hhv. 3 og 6 liter. Det er bestemt også værd at tage med!

Vi glæder os meget til at vise jer de endelige resultater :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gå glip af noget