Bryllupslokation? – Sidsel & Lasse
A touch of gorpcore

Bryllupslokation?

20156041_1569537813098484_3717068983495112613_n

Nu har vi efterhånden afsluttet en stor del af de projekter vi søsatte, da vi købte Marmeladefabrikken. Der står kun to flyttekasser tilbage på det lille gæsteværelse og venter på at blive pakket ud. De kommer til at vente lidt endnu, da vi stadig sender lange blikke efter denne smukke sag, som skulle komme på lager til september – det perfekte opbevaringsmøbel til de bøger og spil, kasserne rummer :) Udover at kunne se lys for enden af renoveringstunnelen, så er der også faldet lidt ro på arbejds- og blogfronten efter et par travle måneder op til sommerferien. Det nyfundne overskud kan så passende bruges på lige så stille at tænke de første bryllupstanker. Mange af vores venner og familiemedlemmer har spurgt ind til vores planer siden Lasse friede, og vi har indtil videre måtte skuffe folk med et absolut blankt ansigtsudtryk, når snakken faldt på emnet. For vi aner ikke, hvordan brylluppet skal skrues sammen endnu. Det skal der laves om på – og det væsentligste og mest presserende er naturligvis valget af lokation. Vi har kigget os lidt omkring, forhørt os hos venner, læst blogs.. men det rigtige sted er endnu ikke dukket op. Der findes givet vis en masse fine steder, vi endnu ikke kender noget til – og det er her I kommer ind i billedet. Hvis I nu har været til en fantastisk bryllupsfest for nylig eller kender til en lokation, der er perfekt til formålet, så ville vi sætte stor pris på, hvis I gad smide en kommentar med jeres tip :) Lige nu skal vi vist mest af alt sondere terrænet og se hvad der kan lade sig gøre. Følgende er nogle af de tanker vi har gjort os om en mulig lokation:

 • Plads til mindst 80 spisende gæster (men gerne plads til flere)
 • Beliggenhed gerne i Aarhus (vi kigger også lidt på steder i resten af Østjylland og på Djursland)
 • Stemningsfulde lokaler
 • Naturskøn beliggenhed ville være dejligt (men er ikke et krav)
 • Både pakkeløsning og “arrangér selv” kunne være en mulighed
 • Gerne overnatningsmuligheder, men det er ikke et krav

Til sammenligning kan vi fortælle, at vi blandt andet har kigget på Elværket, Harlev Mølle, Sostrup Slot og Centralværkstedet. Meget forskelligartede steder, men de kan alle noget godt, synes vi. Vi havde også kigget på de fine lokaler bag Vindanmark ved havnen, men øv, de var desværre ikke store nok!

Så ja, smid meget gerne jeres tips i kommentarfeltet!

56 kommentarer

 • Eline Vemmelund

  Jeg er også så heldig at skulle giftes næste år. Vi har booket Clausholm Selskabslokale, 15 min i bil fra Randers (kender ikke afstand fra Aarhus). Så smukke lokaler og virkelig fine omgivelser i slotsparken, som alle gæster har adgang til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske Restaurant Terrassen i Tivoli Friheden også kunne være en mulighed 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vi skal holde vores i Økologiens Have i Odder i deres væksthus + have. 80 spisende gæster og mulighed for overnattende gæster i telte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Eeej, hvor lyder det hyggeligt!! Vi gad så godt leje væksthuset i Botanisk Have i Aarhus, men man må ikke :( :( Måske en af biologerne deroppe kan bestikkes…?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Nanna
   Min kæreste og jeg overvejer også at holde vores bryllup i økologiens have i Odder. Hvordan var akustikken i drivhuset når alle sad til bords? Jeg tænker på om om det var ok nemt at høre hinanden ved bordet og om der var noget larm fra køkkenet i den ene ende? Måske i også kunne høre regn? (-: Kan se det er længe siden du har skrevet kommentaren her, men det kunne være fedt at høre lidt nærmere, hvis du ser denne kommentar (-:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Uldrupgård er måske en mulighed?
  Jeg var til et fantastisk bryllup der med 95 gæster i en stor flot lade — og der var mulighed for overnatning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Må jeg spørge hvor kommoden er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Den er fra IKEA :) Deres STOCKHOLM-serie.. virkelig flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Vi lejede hele kaløvig center, der er et gammelt badehotel, da vi blev gift sidste år. Virkelig et dejlig sted lige ved vandet og ret tæt på Aarhus. Vi havde 82 gæster og det var lidt crowded da vi spiste, men rigtig hyggeligt. Hvis man lejer hele badehotellet er der en masse værelser og et trætopshus med i prisen:) de har en fin hjemmeside. Kan kun anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Møllerup Gods på Djursland, der er både mulighed for at holde fest og for overnattende gæster. Og så dyrker de hamp :-) http://www.moellerupgods.dk/da1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sidsel og Lasse. Min forlovede jeg og jeg skal selv giftes næste sommer forventeligt i juni, og har også haft svært ved at finde den helt rette bryllypslokation. Ligesom jer er vi inkarneret Aarhus mennesker, så læser lige med her. Vi vil meget gerne i en hyggelig baggård a la dem man kan finde i Mejlgade og generelt Latinerkvarteret. Vi holder bryllupsreception og bryllupsfest samme dag men for forskellige mennesker. Så vi søger enten en eller to lokationer i Aarhus C til samme dag. Til receptionen bliver vi mellem 100-150, og til bryllupsfesten kun 20. Skal I have borgerligevielse forresten eller i kirke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascia

  Den gamle by i Aarhus.
  Holdte mit eget bryllup der inde for efterhånden en del år siden da restauranten hed ferdinand! den gamle by råder selv over lokalerne nu og i kan finde oplysninger på deres hjemmeside. Vi havde det lokale der hed hobrohuset hvor der kan være 100 gæster og senere på aftenen gik vi over i det der den gang var restaurant ferdinand ,men nu hedder entre cafeen. Det er efter min mening het fantastiske omgivelser og meget centralt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Har lige været inde på deres site og lure. De har godt nok mange fine lokaler, ja! Lyder som en ret fantastisk aften :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg skal giftes i morgen (!). Vi holder fest på Bogensholmlejren ved Ebeltoft. Ikke så flot, men naturskønt, plads til at alle kan overnatte og så har vi mange minder derfra allerede :)

  Ellers er Aarhus Teater ret flot. Der er også en herregård i Nimtofte som man kan leje :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Wow, tillykke med det! Du må være spændt!
   Du er ikke den første, der nævner Bogensholmlejren. Det er altså fedt at kunne have overnattende gæster :)

   Tak for de gode tips.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelouise

  Sjørupgaard midt på Djursland har stort festlokale og sovepladser. Det sted har jeg hørt rigtig godt om. Vi skal selv giftes næste år og har lejet Hubertus kroen på møllerup gods. Her er der dog plads til max 80 så det er måske for småt til jeg. Men begge steder lejer man hele weekenden, så man har god tid til at gøre klar og god tid til at hygge og slappe af med nogle af gæsterne dagen efter brylluppet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Sjørupgaard ser sørme også smukt ud! Der er altså mange gode steder på Djursland, lader det til :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg har været til bryllup der (med 120 gæster), og det var virkelig fint og skulle efter sigende ikke være sådan overdrevet dyrt i forhold til, at man kan have næsten alle gæster overnattende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Min mand og jeg blev gift i den japanske have i Aarhus, hvilket både de voksne og børnene var glade for da der er en kæmpe smuk have som man kan bruge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Lyder også skønt. Den japanske have er jo vildt smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline P

  Jeg har været til et helt fortryllende bryllup i en ombygget “lade” eller i hvert fald rustik bygning ved clausholm slot. Utrolig smukt og masser af flotte steder i området.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Vi gad altså også godt finde en stor, rustik lade eller hal, som vi selv kunne sætte vores præg på. Det må jeg lige undersøge nærmere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvad med Sjette Frederiks Kro i Risskov’en? Fantastisk smukt sted, og rigtig dejlig mad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Der er vildt smukt, ja. Og kun få skridt til vores lejlighed, så det ville være ret praktisk. Jeg har bare en fornemmelse af at Sjette Frederiks Kro er ret pebret?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • p

  Vi har lige holdt vores bryllup (120 gæster) i frontløbernes blackbox

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det var da en sej og lidt alternativ location. Den slags er vi bestemt heller ikke afvisende overfor :)
   Håber I havde en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Vi holdet vores bryllup i en gammel og flot lade ved Eskerod sidste september. Det er et ældre ægtepar som lejer det ud og det er virkelig billigt.
  Man skal dog stå for alting selv. Vi endte med at leje kok og personale fra Smag i Ebeltoft.

  Link til Kellersgaard: http://rodskoveskerod.mono.net/11464/Leje%20af%20atelier

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det ser vildt hyggeligt ud! Kunne være vi skulle give dem et kald :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Mai. Jeg kigger ogsaa selv paa Laden derude, er det muligt og kontakt dig og sporge lidt ind til deres dag??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Restaurant hærværk og domestic holder sommer på landet – ude ved Lone Landmand. De har en rigtig fin lade, hvor stemningen bare er i top og som man kunne pynte så fint.!! Meget autentisk ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det ser ud til at det kun var i juli måned? :/ Men det lyder ellers helt fantastisk – en smule a la ØsterGro.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Bogensholmlejeren, på Djursland! Til et afslappet bryllup i de smukkeste omgivelser med plads til både overnattende og spisende gæster :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det er ret genialt med alle de værelser, så man kan holde bryllupsweekend! :) Vi ser nærmere på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nu ved jeg (som fast læser) at I tidligere har været ude og spise på Salon Salon i Kaløvig bådhavn, de er jo desværre lukket men der er nu kommet et badehotel hvor man også kan holde fester. De har en del lokaler og et telt, der er mulighed for at overnatte og ligger lige ud til vandet og tæt på skov, så det opfylder en del af de krav I har.
  Jeg har ikke selv været der, men det var da en mulighed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Jeg anede faktisk ikke, at der allerede var åbnet et nyt sted. Det er jo den smukkeste beliggenhed! Og ret tæt på Aarhus :) Vi tjekker det ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mine forældre holdte deres bryllup på Molskroen i Ebeltoft. Virkelig smukt sted, og fantastisk (!!) mad. Det er lidt pebret, men virkelig, virkelig vidunderligt og lækkert! Der er både suiter på selve Molskroen, og så har de et strandhotel lige ved siden af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Jeg tror desværre Molskroen bliver for dyr en omgang for os, men hold nu op hvor kunne det være lækkert! Hvis bare man var millionær.. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Måske listen her kan give noget inspiration også? (http://www.acouple.dk/2016/11/06/bryllupslokaler-i-jylland/) Måske en af de bedste danske bryllups-blogs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Den har vi faktisk kigget på en enkelt gang. Det er simpelthen så fin en side :) Der skal vi helt klart hente inspiration!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg var til bryllup i Aarhus Teater i juni måned og synes omgivelserne var super fine. Lækker mad og fedt at festen kunne rykkes ned på Café Hack bagefter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Bestemt også et godt bud – især for to Aarhus-fans som os! Det kigger vi nærmere på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Rockhotellet Brundby på Samsø. Et skønt sted for et bryllup med mulighed for overnatning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Samsø kunne være SÅ lækkert. Vi har ikke været der siden 2010, men ville helt sikker gerne tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh jeg må sige I skal kigge på domestic (resturanten) så søde og virkelig fine lokaler😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tag et kig på århus teater. Mega fede lokaler :) de afholder selskaber i samarbejde med café hack. Har kun hørt godt om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er nok en anbefaling i den dyre ende men mine forældres sølvbryllup blev fejret ude i Varnapalæet i Marselisborg. Det var de smukkeste lokaler, maden var vanvittig, og betjeningen var intet mindre end eminent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Varna er jo en klassiker i bryllupssammenhænge her i Aarhus :) Bestemt et smukt (og dyrt!) sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil gerne dele dette fine sted, hvor jeg engang var til bryllup. Dog på Fyn. Tak for altid god læsning! lhttp://www.feriepartner.dk/sommerhus/odense-odensevej-m66721-3/?auto=m66721

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Turbinehallen har/er en stort og også flot lokale nede ved havnen. Rå stil hvor man kan få pakkeløsninger med lækker mad og tjenere 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Turbinehallen har vi faktisk ikke undersøgt. Det må vi få gjort :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Der er jo et festlokale i Riis Skov; selskabspavillonen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kan anbefale en tur ud til Fru Møllers Mølleri, lige udenfor Odder (http://frumollersmolleri.dk/bryllupsfest/)!

  Jeg synes selv det er et virkelig smukt sted med masser af stemning. Lad jer ikke narre af “teltet”, som gør plads til en bryllupsfest på jeres størrelse – det er SÅ hyggeligt og fint pyntet op. Derudover er deres mad og vin bare fantastisk – de er flere gange blevet nævnt i forbindelse med madscenen i Aarhus, selvom de ligger lige lidt væk herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg blev gift på den mest fantastiske herregård lidt udenfor Hobro – 40 minutters kørsel fra Aarhus – i lørdags. Det var fantastisk. Den smukkeste natur, de fineste lokaler, det mest professionelle personale, det bedste mad – tjek det ud: http://bramslevgaard.dk

  Dbh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A touch of gorpcore