Sissel Edelbo <3 – Sidsel & Lasse
Det første job: 8 ting du skal huske

Sissel Edelbo <3

Sponsoreret indhold

sissel-edelbo-3

sissel-edelbo-2

sissel-edelbo-1

Kimono (“Morning Glory Long Pocket Kimono”) fra Sissel Edelbo, sandaler fra & Other Stories

Med i kufferten til Mallorca havde jeg to silke-kimonos fra danske Sissel Edelbo. Udover at være min (næsten)navnesøster, så fremstiller brandet de smukkeste beklædningsdele i genanvende materialer fra indiske sarier. En virkelig original, smuk og bæredygtig idé. Jeg kan godt lide at tænke på, hvilken slags kvinde der mon har båret den sari, min kimono er fremstillet af. Måske en klog, ældre dame fra Mumbai? Man ved aldrig. I og med at alle styles er unika-varer, så kan jeg desværre ikke linke til den specifikke kimono, jeg bærer på billederne, men der er en masse fine at vælge i mellem på webshoppen.

I mit forsøg på at købe “lidt men godt”, når det kommer til påklædning, er det dejligt at se, at der lige så stille dukker bæredygtige brands op, der ikke er lutter fodformet fashion. Kimonoen fra Sissel Edelbo er alt andet end kedelig, og så er den mindst lige så fin og flot fabrikeret, som en spritny silkekimono ville være. Så hermed en varm anbefaling til at tjekke brandet ud :)

Læs mere om tankerne bag Sissel Edelbo her.

4 kommentarer

 • Kathrine

  Wauw de er flotte! Har netop købt én via hjemmesiden, godt nok et svært valg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Kunne ikke være mere enig :) Ja de gør det ikke nemt at vælge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en ufattelig flot kimono ja. Jeg er ellers selv så ræd for at gå i silke, sådan som jeg springer rundt, kan jeg godt blive bange for at skade det sarte stof, men genanvendelighed er altid et stort plus i min bog ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det kan jeg godt forstå. Jeg har også haft et silke-uheld eller to gennem tiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det første job: 8 ting du skal huske