Fluffy tip – Sidsel & Lasse
Min brudekjole

Fluffy tip

Indlægget indeholder reklame-links

asos-teddy-ecru-jacket

ASOS Borg Work jacket til 510 DKK, ASOS Borg Western jacket til 459 DKK

Indrømmet, det er måske en kende tidligt at tænke på efteråret og det dertilhørende overtøj allerede nu. På den anden side – med det mildest talt svingende sommervejr er det ikke såå svært at forestille sig, hvordan efteråret lige om lidt kommer til at føles. I har flere gange spurgt ind til mærke og pris, når vi har flashet forskellige “teddy”-jakker på bloggen og Instagram, og derfor tænkte vi, at I måske kunne være interesserede i et lille tip – der er nemlig kommet et par ret seje jakker i borg (som det hedder på engelsk) hos Asos til nogle ganske fornuftige priser. Det er egentlig to herremodeller, men de går garanteret også godt til kvinder, hvis bare man vælger den rigtige størrelse. Og måske er de endda endnu sejere i et oversize look?

Jakken i midten er ikke at finde hos Asos endnu, men skulle gerne komme snart. De andre kan shoppes nu – men vær hurtig, de plejer at blive udsolgt inden for kort tid ;)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min brudekjole