By the way #22 – Sidsel & Lasse
Loungy dress

By the way #22

paris-a-38

Aarhus er gået pita-amok! Her er det vores parisiske favorit fra L’As du Fallafel i Marais.

By the way:

 • Man når lige at glemme, hvor irriterende det er, når alle dem, man følger på Instagram, pludselig er til fashion week og man ikke selv er. Lidt ligesom når der pludselig KUN er OL i tv og man er ligeglad med sport. Kinda.
 • Vi prøvede for første gang at bestille dagligvarer gennem Nemlig.com i denne uge. Shit hvor er det lækkert at få bragt alting lige til døren!
 • Sidsel forårsagede til gengæld en dejligt akavet stemning, da hun lukkede op for Nemlig-chaufføren iført håndklæde og vådt hår. Det første der kom ud af munden på ham var: “I… I came at the wrong time.”, haha.
 • Pita er officielt den nye craze i Aarhus. Det startede med The Pita Corner på Vesterbro Torv, og siden er der poppet mindst fem andre steder op rundt omkring i midtbyen. Vi tænker dog umiddelbart at pita-bølgen er lidt mere holdbar end f.eks. FroYo-bølgen.
 • Hvis I mangler underholdning til en kommende ferie eller bare et par fritimer, så kan podcasten Supermodel anbefales. Den skildrer både 90ernes glamourøse modeverden og konsekvenserne deraf – i Alberte Meldals tilfælde at få konstateret knogleskørhed i en alder af 40 år. Alberte er vi faktisk blevet interviewet af til et program på DRK engang. Hun er sød og dygtig, og podcasten er både spændende og barsk.
 • Hvor åndssvagt lyder vendingen “sådan der” lige? Altså som i “.. og så var hun bare, sådan der, led over for mig i går!”. Vi tror, det er noget, der er opstået i København. Lad det endelig ikke sprede sig til resten af landet! For det lyder altså, sådan der, dumt.
 • Forleden puttede Lasse remoulade på sin leverpostejsmad til Sidsels store forargelse. Det mener hun, er helt hen i vejret og virkelig mærkeligt at gøre. Lasse synes, det smager godt! Hvem har ret her?
 • Vi er ikke rigtig fans af sunde udgaver af snasket mad. Hvis vi craver en brunsviger, skal det altså ikke være en vegansk, glutenfri, sukkerfri udgave lavet på moste dadler og chiafrø. Så hellere være fri!
 • Er det bare os, eller er der rigtig meget dårlig, dansk autotune-rap i rotation lige nu? Vi er ved at være rimelig trætte af den lyd. Det er som om, det tog lidt for meget fart efter D.A.U.D.A…
 • Har I prøvet Det Dårlige Selskab? Det er ret sjovt! Den danske udgave af Cards Against Humanity. Vi spillede det i lørdags, hvor yndlingsvendingen hurtigt blev “palmestrand og negerpik”. Enough said.

20 kommentarer

 • Trine

  Bliver simpelthen nødt til at give Sidsel ret i den med leverpostejsmaden med remoulade. Synes, det er noget af det klammeste :D Min lillebror gjorde det også en overgang, da vi var mindre og jeg gjorde et kæmpe nummer ud af det hver gang, haha. Just don’t!!!! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej, det er da synd :D Let the man eat in peace, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Lasse, du bliver nødt til at søge læge, det er bare ikke normalt at spise remo ovenpå leverpostej. Måske du kan få en pille, der kan gøre dig normal igen.
  Min mand burde også søge læge. Han spiser ost med nutella under! Og ham har jeg sagt ja til på rådhuset? Tsk tsk stk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, beklager Britta! Ost og nutella er også en sælsom kombi, må man sige. Men det er faktisk ikke engang første gang, jeg har hørt om den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede kun det var min papfar der havde den underlige madvane at putte remoulade ovenpå leverpostejmadder :D Jeg er selv stor fan af begge dele – dog hver for sig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   TAK, Stine! Remo ovenpå leverpostej.. verden er af lave….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Lasse har jo 100p ret. Og hvis der så lige kommer ristede løg på ovenpå, så tager det altså prisen som en konge rugbrødsmad ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Yeeeeees, elsker det! Sidsel har ikke noget at komme efter :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Remoulade på leverpostej er jo virkelig klamt, men det smager jo såååå godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Melder mig som support på Lasses team-remoulade. For at bruge et velkendt hashtag fra en af jeres blogger-kollegaer #duerikkealene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hahahaha.. havde aldrig troet, at det hashtag skulle bruges i sammenhæng med remoulade på leverpostej :D #duerikkealene #fuckremouladeidealet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Tester I ikke lige de der pitasteder? Så slipper jeg nemlig for at bruge et måltid på en dårlig pita :-D Har indtil videre holdt mig til pita corner på VB torv (dengang det var de rigtige ejere) og nu streetfood (selvom køen kan få mig til at krepere). Men nu hvor byens pita er flyttet ind på nørre alle, 10 m fra mig, må jeg vist hellere udvide min horisont.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, jo da, vi tester dem bare én ad gangen ;) Vi er også fans af Pita Corner, selvom du har helt ret i, at køen ofte er aaaalt for lang på Street Food!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes vi snakker for lidt om hvor sindssygt dårligt dansk musik der er pt. Hvis der kommer lidt mere fokus på det i medierne (og ja, i har tilstrækkelig mange læsere til at blive kaldt et medie 😉) kunne det måske få P3’s musikchef til at lytte lidt.. er sikker på at vi stadig har gode musikere i Danmark. Bare ærgerligt at det er dem der har behov for autotune som finder frem til radioen… måske er jeg bare blevet for gammel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ja man kommer hurtigt til at lyde lidt gammel og gnaven, når man brokker sig over den musik “de unge” lytter til. Men helt ærligt.. det er bare ikke godt. Til gengæld spiller de masser af ny, god musik på P6, så der vil jeg helt klart anbefale, at du skruer radioen over i stedet ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg bliver vanvittig, når folk konsekvent siger ‘Sådan der’ i alle sætninger. Jeg talte med min vens nye kæreste igår, som kommer her fra København (22 år gammel, vi er selv 26), og hun formåede at sige ‘sådan der’ intet mindre en 4 gange i en meeeeeeget kort sætning. Skyd mig! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hahaha! Ej hvor er det sjovt… det lyder bare ikke godt, det gør det ik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  AUTOTUNEN!!! Hvornår stopper det?? Og hvem har bestemt at folk som Topgun skal udgive musik??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Preach! Er så træt af autotune.. i hvert fald den måde, det bliver brugt i dansk musik på lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loungy dress