Gastrotip: Det Gode Bord & Food Festival 2017 – Sidsel & Lasse
By the way #22

Gastrotip: Det Gode Bord & Food Festival 2017


den magiske gris food festival (1)a

den magiske gris food festival (9)a

Første weekend i september løber endnu en Food Festival af stablen her i Aarhus. Som altid er det ved Tangkrogen, det foregår, og vi glæder os meget til at opleve de mange spændende tiltag, festivalprogrammet byder på i år. Igennem de seneste år, og særligt gennem min specialeperiode, er jeg blevet stopfodret (!) med FF-information af min specialemakker Zenia, der er projektleder på festivalen. Jeg ved hvor mange hårdarbejdende folk der skal til for at stable eventet på benene, og hvor mange strabadser de løber ind i undervejs. Derfor er det også ekstra dejligt at se det hele kulminere hver september. I år er ingen undtagelse og særligt glæder vi os til at opleve Det Gode Bord, der aspirerer til at være intet mindre end danmarkshistoriens længste langbordsmiddag! Bordet vil være opdelt i forskellige zoner, så man bl.a. kan vælge mellem grønlandsk cuisine, ”katastrofe”mad, peruviansk tema og meget andet. Bordet vil ligge udenfor festivalpladsen og kræver derfor ikke at man har adgang til Food Festival – man skal blot købe sig til et måltid her. Selve bordet stilles op langs med vandet ved Tangkrogen, og såfremt det holder tørt tror jeg det bliver en rigtig stemningsfuld og unik gastro-oplevelse.

Udover Det Gode Bord vil der blandt andet være følgende events inde på selve festivalpladsen: tærteworkshop med Liv Martine, gratis ceviche-workshop med Timm Vladimir, foredrag om Food Trends 2017 og en masse andet godt. Det traditionsrige Hotdog DM er naturligvis også at finde på pladsen i år. Konkurrencen foregår om søndagen, og det plejer at være en fest!

Se det fulde program for Food Festival her og køb billet til festivallen her. Vi ses derude ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #22