Gastrotip: Det Gode Bord & Food Festival 2017

Tonal yellow

Sponsoreret af Minimum

lasse-minimum-bomber-jakcet-5a

lasse-minimum-bomber-jakcet-1a

lasse-minimum-bomber-jakcet-2a

lasse-minimum-bomber-jakcet-3a

Bomber jakke og t-shirt fra Minimum, Bukser fra H&M og sneakers fra COS

Har været ret varm på den kraftige orange-gule farve de seneste par sæsoner, så da jeg spottede denne jakke fra Minimum, var jeg på med det samme! Især fordi jeg kunne kombinere den med en t-shirt i nogenlunde samme nuance. Kan godt lide at klæde mig sådan, at der er en smule sammenhæng i farverne uden at det bliver for overlagt. Så kan man se, at der er lagt lidt tanke bag sammensætningen uden at man prøver for hårdt. Bomberen er jo gået hen og blevet noget nær allemandseje, og jeg mener heller ikke at den er til at komme uden om denne sæson heller. Den fås efterhånden i en del forskellige variationer, farver og modeller, men jeg er fan af den med klassiske silhuet uden for mange detaljer og med en kort, boxy pasform.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gastrotip: Det Gode Bord & Food Festival 2017