Aarhus Lately: Cluster Square edition

Outfits via Me & The Met

Sponsoreret af Me & the Met

me-and-the-met-sidsel-skjorte-5a

me-and-the-met-sidsel-skjorte-6b

me-and-the-met-sidsel-kjole-ganni-3a

me-and-the-met-sidsel-kjole-ganni-2a

me-and-the-met-sidsel-skjorte-4a

me-and-the-met-sidsel-skjorte-3a

Kjole fra Ganni, skjorte fra Anecdote

Kender I Me & The Met? Jeg tør vædde på, at mange københavnske kvinder gør. Webshoppen tilbyder nemlig den fine service at levere varer samme dag som de bestilles i København, Hellerup og Charlottenlund. Med andre ord har Me & The Met nok afværget en del tøjkriser gennem tiden. Desværre kan de ikke tilbyde samme service i resten af landet, men vi får stadig glæde af gratis levering og gratis returret. Sidstnævnte synes jeg er en enormt rar service at have, når man handler online. Det kan være besværligt nok i forvejen at levere ting retur, og hvis det så også koster en bondegård..

Da jeg har været så heldig at få lov til at teste deres service, klikkede jeg to fine styles hjem i sidste uge – en festlig mesh-kjole fra Ganni og en sart lyserød skjorte fra Anecdote. Førstnævnte havde jeg på til en 30 års fødselsdag i lørdags. Det var den perfekte dansesag! Og så er den jo bare pæn, som så mange af de ting, Ganni sender på gaden i øjeblikket. Det er som om brandet er allestedsnærværende i det danske modebillede lige nu. Men de gør også virkelig godt. Mindre bekendt var jeg med det hollandske brand Anecdote, men jeg er allerede fan. Skjorten jeg modtog er virkelig lækker i både materiale og pasform, og så elsker jeg flæsedetaljerne. Faktisk fungerer den også godt sammen med kjolen. Det kan anbefales at tjekke Anecdote ud, hvis ikke man kender mærket :)

Find Me & The Mets udvalg af Ganni her og Anecdote her. Tjek også de nye brands ud, som butikken netop er begyndt at føre – fx Lovechild 1979 her og By Malene Birger her.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Aarhus Lately: Cluster Square edition