AW17-overtøj hos Isabel Marant Aarhus – Sidsel & Lasse
Forandringstider

AW17-overtøj hos Isabel Marant Aarhus

Sponsoreret indlæg

isabel-marant-aarhus-august-11a

isabel-marant-aarhus-august-10a

isabel-marant-aarhus-august-6a

isabel-marant-aarhus-august-5a

isabel-marant-aarhus-august-4a

isabel-marant-aarhus-august-3a

Lys ternet jakke, lysegrå jakke med høj krave + sort frakke fra Isabel Marant   /   Houndstooth blazer, strikket frakke + ternet jakke med krave fra Isabel Marant Étoile

 Jeg bærer lys ternet frakke fra Isabel Marant & grøn ternet frakke fra Isabel Marant Étoile

Efteråret er snart over os. Man mærker det på de små snert af kulde i vejret og de lyse nætters retræte. Det er en anelse trist, men heldigvis bringer efteråret også gode ting med sig. Rent påklædningsmæssigt er efteråret på mange måder optimalt – solskinstan og sommerhår er intakt, men temperaturen falder nok til, at man kan kaste sig over overgangsjakker og lag-på-lag. Og så er der frit valg mellem bare ankler eller strømpefødder lidt endnu.

Hos Isabel Marant i Aarhus er AW17 for alvor landet i butikken. De sidste udsalgsvarer er pakket væk, og de er nu afløst af lækre denimkvaliteter, blondeskjorter, blød strik og et væld af flotte jakker og frakker. Jeg har til indlægget her valgt mine favoritter ud. Derudover lånte jeg et par styles med ud på en gåtur i Latinerkvarteret, og jeg var nær ikke gået tilbage med dem! Av, for nogle lækre sager. Hvis man ser på de spåede tendenser for efterårets overtøj er Isabel Marants udvalg rimelig on point. Tern gør et stærkt comeback igen i år og det samme gør de lidt firskårne, maskuline jakker. Heldigvis relativt klassiske tendenser, som Marant har oversat til nogle langtidsholdbare kvaliteter og elegante styles. Jeg er selv ikke så meget for at skifte halvdelen af garderoben ud efter hver modeuge – hellere investere i få gode sager. Og gode sager har de rigeligt af i butikken i Volden 14 :)

2 kommentarer

 • Anne

  Hvor er dine fine bukser fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det er faktisk Lasses, haha! Et par vintage Levi’s fundet til Retro Guld – der kan man tit gøre sig nogle gode fund :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandringstider