Marmeladefabrikken: Badeværelset #3 – Sidsel & Lasse
AW17-overtøj hos Isabel Marant Aarhus

Marmeladefabrikken: Badeværelset #3

Sponsoreret af Ifö

sidsel-og-lasse-badevaerelse-marmeladefabrikken-12a

sidsel-og-lasse-badevaerelse-marmeladefabrikken-1a

sidsel-og-lasse-badevaerelse-marmeladefabrikken-10a

sidsel-og-lasse-badevaerelse-marmeladefabrikken-19a

sidsel-og-lasse-badevaerelse-marmeladefabrikken-2a

Ifö Spira toiletsædeIfö Spira skylleknapIfö Spira toilet og Ifö Icon håndvask

For ikke så længe siden viste vi jer, hvordan vores badeværelse så ud, lige da vi overtog lejligheden. Ikke just et kønt syn, hvis vi selv skal sige det. Men hold nu op, hvor er vi blevet glade for resultatet nu, hvor vi næsten er færdige! Vi mangler lige en lampe over spejlet og et skab eller to til opbevaring af diverse toiletartikler. Ellers er vi done!

Vi er også rigtig glade for det udtryk, vores vask og toilet tilfører helheden på badeværelset. Udover at være nogle elementer, man bruger flere gange om dagen, fylder de en del i rummet. Derfor synes vi det er vigtigt, at de ser helt rigtige ud og passer ind i stilen. Vi har generelt forsøgt at følge et mantra i lejligheden, hvor vi går efter få elementer og møbler, som til gengæld gerne må fylde meget. Derfor valgte vi et gulvstående toilet fra Ifös flotte Spira-serie (frem for fx et væghængt) og en markant, firkantet vask fra deres Icon-serie. Samlet set har vi nok ramt en bastard mellem noget lyst og nordisk og så en stil, der er mere sydlandsk. Flere af vores venner og familiemedlemmer har bemærket, at de føler sig hensat til Sydfrankrig eller Mallorca, når de træder ud på badeværelset. Og det er måske ikke helt skævt. Det er nok især klinkerne og hanebjælkerne, der bidrager til denne følelse. Uanset om det er det ene eller det andet, så bliver vi i hvert fald enormt glade af at opholde os derude :)

Det er ret forskelligt, hvor meget folk går op i sådan noget som æstetikken på et badeværelse. For nogle er det en rent praktisk foranstaltning, hvor alt skal være så smart og funktionelt som muligt, for andre handler det om at alt ser helt perfekt ud og har et stramt æstetisk udtryk. Vi ligger nok et sted i midten – det skal være pænt og funktionelt, og vi vil gerne have, at anvendelighed og æstetik går op i en højere enhed. Det skal hverken være klinisk og upersonligt eller se rodet og kedeligt ud. Vi synes selv, vi er kommet ret godt i mål med vores bud på et drømmebadeværelse, og det har Ifö-produkterne bestemt bidraget til :)

10 kommentarer

 • Freja

  Hvor er de fine klinker fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Freja :) Det er fra tilesrus.dk – super fine, synes vi også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det er virkelig fint! Jeg kan godt forstå I er blvet glade for resultatet.
  Hvor er den fine hylde fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et flot badeværelse, hvor er det blevet flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tusind tak, Line :) Vi er også rigtig glade for resultatet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nøj, hvor er det blevet flot! Er helt vild med klinkerne. Synes det er så hyggeligt at følge med i jeres renoveringsprojekt, tak fordi i vil dele med os 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak, Emma :D Vi er også rigtig glade for det! Og vi var ret lettede over at klinkerne var så flotte i virkeligheden.. det er lidt svært at forestille sig, hvordan det kommer til at se ud, når man bare bestiller 25 m2 klinker på nettet og krydser fingrene :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er jeres håndklæder? :D Og alt det andet bras, man (/vi) har på badeværelset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, vi mangler også stadig et par skabe til meget af vores bras, som så lige pt. står i skabe i vores bryggers. Vores håndklæder hænger på to stænger bag døren ;) Og så er der jo det til hænderne, som bare hænger ved siden af spejlet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW17-overtøj hos Isabel Marant Aarhus