Interview: Cathrine fra mod one

Skæggrooming med OBH Nordica

Sponsoreret af

attraxion-extreme1

Skæg kan ofte være en lidt svær størrelse for os mænd – nogle har meget skæg, andre har intet. I sidste ende vil de fleste af os egentlig bare gerne have den type skægvækst, kvinder synes, passer bedst til os (selvom der nok også er et skjult ønske om at kunne få nogle misundelige blikke fra andre mænd, der ikke har en lige så imponerende skægvækst!). Selv er jeg fint tilfreds med min skægvækst på nær ét punkt – mit overskæg nægter at gro helt sammen med resten! Nøj, hvor er det irriterende. Faktisk kan det næsten godt gro sammen i den ene side, men i den anden side er der et stykke, hvor der (endnu) ikke er noget skæg. Så jeg det må jeg jo arbejde uden om!

attraxion-extreme-1

attraxion-extreme-3

attraxion-extreme-2

Nå, men det skulle jo egentlig handle om en test af det nyeste skud på stammen inden for professionel styling af hår og skæg i form af Attraxion Extreme fra OBH Nordica (rimelig action packed navn, I know). Her i weekenden var jeg til min gode vens bryllup, og her var det oplagt at sætte Attraxion Extreme-maskinen på prøve, da skæg og hår naturligvis skulle stå helt skarpt til den store dag. De af jer, der har fulgt med på bloggen i nogle år ved, at jeg har skiftet skæg- og hårstil et par gange – oftest på Sidsels opfordring. Det er jo trods alt hende, der skal se på mig hver dag ;) Jeg har både været ude i halvlangt hår og skæg og det ret korte hår og skæg, jeg har nu. Det er faktisk også det, Sidsel er mest vild med. Måske fordi det ser mest soigneret ud. Det kræver dog også, at jeg holder det ved lige – det vil sige, at jeg skal klippes ca. hver anden uge og at jeg skal trimme skægget hver eller hver anden dag. Derfor er det ekstra vigtigt lige nu, at jeg har en professionel skæg- og hårklipper, der kan garantere et skarpt look hver gang.

Der er mange gode ting, jeg gerne vil fremhæve ved Attraxion Extreme. For det første er der tre forskellige hastigheder – ret smart, når jeg skal bruge den til mit hår, der er noget tykkere end mit skæg. Samtidigt kan jeg se på displayet, hvor mange minutter, der er tilbage, før batteriet (som holder 135 minutter på en opladning) skal lades op. Så ikke noget med at stå med en død maskine midt i en barbering om morgenen. For det andet er skærebladene designet med den bedste skærevinkel, som giver et godt og jævnt resultat hver gang. Det bliver især tydeligt, når ens hår er 4mm kort – der er ikke plads til sjusk og ujævnheder ;) Har man længere hår og skæg end jeg, er der seks forskellige kamme, man kan skifte mellem på maskinen – de giver i alt 28 forskellige længdeindstillinger at vælge mellem. Alt i alt en rigtig god maskine til skæg og hår, som jeg faktisk også fik på et ganske fint tidspunkt – indtil nu har jeg nemlig brugt hele tre forskellige (og efterhånden lidt gamle) maskiner til mit skæg og hår, men nu kan jeg forhåbentlig nøjes med kun at bruge Attraxion Extreme :)

Jeg er i øvrigt blevet stor fan af produkter fra OBH Nordica generelt – som I måske har set, er vi også blevet de lykkelige ejere af en bordgrill og en blender fra dem. Det hele fungerer upåklageligt!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Interview: Cathrine fra mod one