H&M Studio AW17 favourites - Sidsel & Lasse
Skæggrooming med OBH Nordica

H&M Studio AW17 favourites

sidsel-hm-studio-aw-17-favoritter lasse-hm-studio-aw-17-favoritter

sponsoreret-indlaeg

Kollektionen lanceres i butikker og online d. 14 september.

Så er H&M snart klar med efterårs- og vinterkollektionen i deres Studio-tiltag, der byder på lidt mere vovede og til tider avantgardistiske (i hvert fald i forhold til H&M’s standard) stykker tøj.

Kvindekollektionen trækker på mødet mellem det urbane og sofistikerede med sort, hvid, navy og grå farver blandet med jordtoner danner farvepaletten. Der er fokus på skræddersyede detaljer i kombination med høje kraver og rå, detaljerede kanter.

Herrekollektionens tema er “Mountain Noir”, hvor inspiration fra bjergbestigerbeklædning bliver kombineret med en mere monokrom farvepalet i materialer som uld, mohair, nylon, læder og børstet bomuld.

Har du brug for et lån til at finansiere dit køb fra kollektionen? Så tjek dine muligheder her.

Vi er vilde med H&M Studio generelt – der er altid nogle seje og klassiske styles med et moderne twist, og ofte en del mere langtidsholdbarhed end de mere trendbaserede styles, H&M også kan byde på i Trend-linjen og de forskellige designsamarbejder.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skæggrooming med OBH Nordica