Floral camp collar shirt - Sidsel & Lasse
By the way #23

Floral camp collar shirt

Skjorte sponsoreret af mod one | Indlægget indeholder reklame-links

mod-one-camp-collar-shirt-3a

mod-one-camp-collar-shirt-1a

mod-one-camp-collar-shirt-6a

mod one skjorte, COS bukser (lignende), Converse All Star 70’s sneakers

Reklame for Wagner.dk

En af mine nye yndlings typer af beklædningsgenstande er uden tvivl skjorter med bowlingkrave (eller reverskrave, camp collar, pyjamaskrave, resortskjorte – kært barn har mange navne). På en måde synes jeg, afslutningen får skjorten til at se mere sofistikeret ud end den normale skjorte med knapper. Og så ser den lidt mere casual ud, hvorfor den lettere kan bæres til hverdag end normale “fine”, ensfarvede skjorter. Denne udgave fra det nystartede, danske brand mod one er jeg vild med – den minder ikke om noget, jeg ellers har i min garderobe og så er kvaliteten virkelig i top. Vil du læse mere om brandet, kan du scrolle et par indlæg ned og læse et interview med seje Cathrine, der selv har startet brandet op :)

   

2 kommentarer

 • Den er bare fed; min kæreste er faldet på blomsterprint og jeg klapper i mine små hænder :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hehe, fedt! Det kan man(d) altså også sagtens rocke! Især det sort/hvide til de lidt mere farveforskrækkede ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #23