Marc Jacobs Aarhus

Khaki fleece for autumn

Sponsoreret af Minimum, indeholder reklame-links

minimum-twaki-jacket-1a

minimum-twaki-jacket-5a

minimum-twaki-jacket-6a

minimum-twaki-jacket-2a

minimum-twaki-jacket-8a

Fleece-jakke, t-shirt og kasket fra Minimum, bukser fra J&J, sneakers fra Reebok

 

Skal du være med på et par af efterårets trends, vil jakken her fra Minimum være et rigtig godt bud. Varm fleece i en sej khaki-farve – det er altså en winning combo! Til kun 800 kroner. Og så er jeg åbenbart fortsat glad for at kombinere flere toner af samme farve i ét outfit. Det fungerer bare. Er man lidt mere vovet, fås jakken også med et sejt camo-print, som også må siges at være én af efterårets store tendenser.

Husk forresten at kigge forbi til Boxmarket på havnen i Aarhus d. 16-17 september, hvor Minimum kommer til at have en sej stand, hvor du kan få syet dine initialer eller noget andet sejt (på fem bogstaver) på en t-shirt, hoodie eller lignende basic style. Jeg kommer også til at sidde der på vegne af Bloggers Delight, så kom endelig forbi og sig hej! Du kan læse mere om Boxmarket her – tror det bliver ret sejt med små tøjstande, street food, musik og meget mere :)

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Marc Jacobs Aarhus