Efterårsfarver – Sidsel & Lasse
Philips Hue Go vinder + rabatkode

Efterårsfarver

Sponsoreret af Jack & Jones, indeholder reklame-links

jack-and-jones-outfit-september-2a

jack-and-jones-outfit-september-9a

jack-and-jones-outfit-september-4a

jack-and-jones-outfit-september-6a

jack-and-jones-outfit-september-1a

Denimjakke, merino-strik, habitbukser og sneakers fra Jack & Jones og solbriller fra Ace & Tate

Jep, det er helt klart et sikkert outfit, der ikke støder nogen, jeg er hoppet i her. Jeg er nu også fan af de klassiske go-to looks, med rolige farver som sort, navy, brun, beige og grå. Det er samtidigt nogle farver, der passer godt til efteråret og sagtens kan kombineres på kryds og tværs. For at give lidt kant til et klassisk outfit er det altid en god idé med seje accessories såsom solbriller og smykker.

Denimjakken er efterhånden tæt på at kunne udnævnes som årets must-have item til begge køn, og jeg tror, den stadig vil være aktuelt langt ind i efteåret – eventuelt under en uldfrakke eller med en tyk strik under. Jeg har valgt en lidt løsere pasform, sådan at der kan være en strik under (også én, der er lidt tykkere end den, jeg har på her).

Alt tøjet og skoene findes i Bruuns Galleri i Aarhus, som i øvrigt lige har renoveret og genåbnet deres butik for nyligt. Bestemt et besøg værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Philips Hue Go vinder + rabatkode