Aarhus Lately – Sidsel & Lasse
By the way #24

Aarhus Lately

fm-logo_-no2_-sh_

Food Maker Faire

Den 3. og 4. oktober fejres madglæden ved en stor festival – Food Maker Faire – på Centralværkstedet. Festivallen er gratis at besøge, og der vil være masser af spændende indhold i form at små og større workshops – bl.a. med Tobias fra Den Store Bagedyst, Domestic, Grød og Habibi Syrisk Street Food. I kan læse mere om projektet på www.foodmaker.dk, og om Food Maker Faire på deres Facebook-begivenhed.

 

francis-bacon-second-version-of-triptych-1944-1988-oil-paint-and-acrylic-paint-on-3-canvases-tate-presented-by-the-artist-1991

Credit: Tate: Presented by the artist 1991/copydanbilleder.dk 2017

Nye udstillinger på Aros

Aros er snart klar med to spritnye udstillinger. Den ene skildrer ni værker af den islandske komponist og videokunster Dodda Maggý som del af ARoS FOCUS // NEW NORDIC. Udstillingen hedder The Sound and Video Works of Dodda Maggý og vil være åben for offentligheden fra d. 23 september. Den anden udstilling er væsentlig mere omfangsrig og inkluderer blandt andet værker, der til dagligt hænger på Tate i London. Udstillingen skildrer de britiske efterkrigskunstnere – heriblandt Francis Bacon og Lucian Freud og har passende fået navnet Bacon, Freud and The London Painters . Udstillingen åbner d. 14 oktober og vi har på fornemmelsen, at det bliver én af dem, man husker. Læs mere om de nye udstillinger her.

 

aw17cover2_1503059540

Åbning af Jane König, Legends + relaunch af Won Hundred

Der sker også lidt på modefronten i Aarhus for tiden. Blandt andet er vi så heldige at få både Legends og Jane Kønig til byen. Legends-butikken ligger i Graven og er faktisk allerede åbnet. Jane Kønig slår dørene op d. 2 oktober til en spritny butik , hvor der vil foregå lidt fest og ballade. Sidst, men ikke mindst, så har ST Valentin overtaget Won Hundred i Latinerkvarteret, og der vil i denne forbindelse finde en relaunch sted inden længe.

 

foodie-bar3-1200px

Aarhus Central Food Market fejrer 1 års fødselsdag

Lørdag d. 30. september og søndag d. 1. oktober vil der være en masse gode tilbud og events hos Aarhus Central Food Market i anledning af, at de nu har ligget på Sankt Knuds Torv i et år (tænk at tiden går så stærkt!!). Blandt andet serverer GRØD deres signaturgrød med æble, karamel og mandler for 1 kr. mellem kl. 9 og 11 om søndagen, BangKoch serverer kokos/ingefær-suppe med rejer til 39 kr mellem kl. 12 og 18 og Foodiebaren har halv pris på cava. Sounds like the perfect Sunday, no? Læs mere om eventet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #24