Skønhedsprodukter med på rejsen - tips og anbefalinger - Sidsel & Lasse
Interview: Résumé

Skønhedsprodukter med på rejsen – tips og anbefalinger

Indeholder reklame-links, visse produkter modtaget i gave

produkter

 Løwén mascara, Id Hair Solutions shampoo & balsam, Emite lip & cheek tint, Pudderdåserne T-zone Peeling, Coola solcreme, Rodtnes clutch

I Lasses og mit forsøg på at rejse med så lidt bagage som muligt, har jeg forsøgt at perfektionere min pakketeknik så meget, at jeg på de fleste rejser kan nøjes med at medbringe en trolley i håndbagage-størrelse. Og det er stort set lykkes. Af og til kan det irritere mig, at jeg ikke kan medbringe x antal toiletsager eller et ekstra par sko, men det overdøver langt fra fordelene ved at rejse ”let”. Det er billigere, det er mere mobilt og det indskrænker mulighederne for at slæbe alverdens overflødige ting med på turen. Og det kan jeg godt lide. For jeg er stort set aldrig kommet hjem fra en ferie, hvor jeg undervejs har brugt samtlige stykker tøj og genstande i min kuffert. Der er altid mindst 2-3 stykker tøj, et glattejern, nogle smykker m.v., der ikke kommer i rotation. Og det kan endda stadig være tilfældet nu, hvor jeg som regel pakker max 10 kilos bagage. Jeg bliver dog bedre og bedre til at lære mine egne behov at kende, og så er det sådan set kun vejret, der kan rokke ved de behov undervejs på en rejse.

Èt område, hvor det har været vigtigt at skære ind til nødvendighederne, er når det kommer til toiletsager. Dels fordi 100 ml-reglen sætter sine begrænsninger, dels fordi man hurtigt kan få pakket et helt arsenal af produkter. I løbet af de to uger, Lasse og jeg tilbragte i Sverige og på Mallorca i sommer fandt jeg ud af, at produkterne på billedet ovenfor var mere eller mindre alt, hvad jeg havde brug for. Både pga. de små pakninger, men selvfølgelig også fordi det er nogle gode produkter, der matcher mine behov. Ret skal være ret – en concealer, en kropsolie og en bodyshampoo burde også figurere på billedet. Denne kropsolie fra Karmameju kan anbefales :)  Men ellers er der skåret ret meget ind til benet. Jeg har forsøgt at samle mine tips til at omdanne toilettasken fra overflødighedshorn til survival kit nedenfor. Jeg håber, de kan bruges!

 • Medbring en kropsolie frem for creme, da den ofte strækker sig længere
 • Køb rejseudgaver (duh..) af dine yndlingsprodukter
 • Medbring parfumeprøver eller nøjes med din egen dejlige kropsduft ;)
 • Skru ned for antallet af makeupprodukter på solferier – det er sjældent, at man har lyst til at køre fuld krigsmaling i 35 graders varme. Ofte er mascara og en pæn læbestift nok
 • Medbring produkter med flere funktioner – fx en olie, der både kan bruges til at rense makeup af med og smøres på kroppen
 • Gem eller køb små krukker og flasker, der er gode at fylde små portioner af dine yndlingsprodukter i
 • Læg mærke til din hverdagsrutine hvad angår kropspleje og makeup – pak kun de produkter, der indgår i den
 • Modstår fristelsen til at pakke mists, hårkure, lilla neglelak og hvad du ellers har liggende, der kunne se fint ud i toilettasken, men som højest sandsynligt ikke kommer i brug
 • Snup en ferie uden styling af dit hår. Mange af os har en daglig hårrutine, men det kan faktisk være enormt rart at slippe for indimellem, og så får håret også en tiltrængt pause fra varme, sprays og stads
 • Vent med at købe solcreme, til du er fremme ved din rejsedestination

4 kommentarer

 • Christina

  Super godt og brugbart indlæg! Jeg pakker også altid meget minimalistisk hvad angår skønhedsprodukter. Man bliver overrasket over hvor lidt man kan nøjes med på en ferie. Og så plejer jeg nu også altid at købe solcreme på destinationen uden at det har været et problem nogensinde. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det kan man nemlig. Og det kan faktisk være helt befriende!
   Godt det ikke kun er mig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sorry Sidsel, men det er altså ikke bedst at vente med at købe solcreme til man ankommer. Det var da et virkeligt dårligt råd 😂

  Man ved jo ikke hvordan udvalget er på destinationen, og solcreme er det vigtigste at have med på en badeferie. Så med mindre man vil smøre sig ind i fedtet hvidt stads 5 gange dagligt (alle bruger for lidt solcreme og bruger det for sjældent), så køb en ordentlig vandfast solcreme med hjemmefra eller fra lufthavnen. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv været solskoldet eller på nogen måde forbrændt af solen. Jeg har brugt P20 siden jeg var helt lille, da man kan svømme med den og den fås i faktor 50. Den bliver også brugt af elitesportsudøvere da den er svedfast (mums).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hov hov, nu ikke så strid! Der findes glimrende solcremer andre steder end i lille Danmark ;) Men det kommer naturligvis an på destinationen.
   Sjovt nok har jeg faktisk oplevet en slem solskoldning ved netop at anvende P20 (synes det kan være svært at distribuere/vurdere hvornår man har fået tilstrækkeligt på), så det er nok en ret individuel sag, hvad man foretrækker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Résumé