20 ting, I måske ikke vidste om os – Sidsel & Lasse
Minimum september-fund

20 ting, I måske ikke vidste om os

20156041_1569537813098484_3717068983495112613_n

 1. Sidsel har engang tyret en Pucket-brik lige i hovedet på Lasse efter et sviende nederlag. Den ramte lige midt på næsen og efterlod et rødt mærke!
 2. Lasse har ikke noget kørekort og har ingen umiddelbare planer om at få et. Cykel for the win!
 3. Vi har i skrivende stund udgivet 4120 indlæg på bloggen.
 4. Det første indlæg på bloggen handler om et nummer med Guns n’ Roses og har én kommentar (som er Lasse, der har skrevet “test”). Dengang hed bloggen Lassessager.blogspot.com.
 5. Vi mødte hinanden gennem fælles venner, der arrangerede en sommerferietur til Alanya i Tyrkiet. Hele vores “historie” har vi i øvrigt skrevet ned år for år. Den starter her.
 6. Lasse spiller brætspil med en gruppe venner et par gange om måneden. Og vi snakker altså ikke Ludo og Monopoly, det er Game of Thrones, Kemet, Terra Mystica, Battlestar Galactica og andre (ret nørdede) brætspil.
 7. Sidsel har en “sportsklub” (det hedder den vist, fordi de én gang spillede badminton sammen) – nu handler den mest om at mødes om god mad og øller. I klubben spiller de også Loopin’ Louie næsten hver gang, og taberen skal gøre et eller andet åndssvagt (bl.a. årsagen til Sidsels klik-klak plastikdimser på cyklen).
 8. Det er altid Lasse, der sætter vækkeuret til næste dag. Det når at ringe i 2 sekunder og så er han vågen og slår det fra, hvorefter han vækker Sidsel. Når Sidsel er alene hjemme, ringer det i mindst 10 sekunder, før hun begynder at registrere det.
 9. Sidsel holder altid sine aftaler og bliver meget skuffet over folk, der ikke holder deres aftaler.
 10. Lasse kan godt li’ at give krammere, også til folk, han møder for første gang.
 11. Ingen af os har nogensinde været på en rigtig date (udover kærestedates med hinanden). Sidsel skulle ha’ været på date i Sydney, da hun var der på udveksling, men blev bange for potentiel akavethed og aflyste i sidste øjeblik.
 12. Vi har en løbende diskussion om PC er bedre end Mac – Sidsel er Mac-menneske, Lasses eneste Apple-produkt er en iPod-shuffle, han engang fik i gave. Lasse holder fast på at en Mac er overpriced og at man næsten kun betaler for det flotte design (lidt hyklerisk af ham, når hans ASUS tydeligvis er designet med et øje (eller to) på en Macbook Air).
 13. Sidsel har engang været cheerleader (for Aarhus Tigers) – det var hun faktisk, da Lasse mødte hende. Lasse har siddet med på tribunerne til indtil flere DM i Cheerleading-stævner rundt omkring i landet, og det første var faktisk før vi blev kærester. Her havde han så mange tømmermænd efter en bytur dagen før, at han kastede op i en skraldespand 5 minutter efter ankomst til hallen, hvor stævnet skulle afholdes. Nice.
 14. Vi er begge den ældste i søskendeflokken (Sidsel har to lillesøstre, Lasse har én lillesøster).
 15. Vi er nogenlunde enige politisk, selvom Lasse på nogle punkter er en anelse mere rød end Sidsel.
 16. Aldersmæssigt er der ca. 7 måneder mellem os, og det er Lasse, der er den ældste.
 17. Sidsel er født i Bournemouth i England og boede i de første ni år af sit liv i Sutton Coldfield, som ligger ca. midt i England. Sidsels forældre er begge danske, men boede i England, da hun blev født (dengang var Sidsels forældre begge 25 år gamle). Lasse er født og opvokset i Aarhus Nord ca. 10 minutter fra hvor vi bor nu.
 18. Lasse kan spille guitar, trommer og bas og har spillet i et par forskellige bands for nogle år siden. Det er dog ikke noget, han har haft tid til de senere år.
 19. Vi er flere gange blevet spurgt om vi ville være med i forskellige TV-programmer – bla. “DR3 Bestemmer”, “Min Kære Dagbog” på DR3, “Kurt Kom Forbi” og “Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed”.
 20. Lasses bedste ven hedder Andreas og de har været venner siden før folkeskolen.

11 kommentarer

 • Sandra

  Det kunne være sjovt at se jer på tv! Video giver bare et helt andet indblik i en person. Det var ret fedt med jeres Q&A videoer – mere af det, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Mah nigga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kth

  9 og 11 modsiger lidt hinanden – men man har jo kun et standpunkt til man tager et nyt ;-) Hyggeligt indlæg – gerne flere af den slags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det var Lasse, der skrev indlægget – han burde måske har smidt en gradbøjning ind. Alt er jo relativt ;) Men jeg FORSØGER altid at holde mine aftaler, haha.
   Glad for at du kan lide det ellers ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øldrikning er også en ret fin sportsdiciplin – den kunne godt komme med i OL for min skyld.
  Jeg har heller ikke kørekort eller planer om et, og fylder 27 om snart. Cykel rocks :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det er nemlig lige, hvad det er! ;)

   Vi har faktisk også flere andre i venneflokken, der aldrig har fået det taget. Tror måske det er en by-tendens? Alle havde sgu kørekort i provinsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ELSKER at se 3xbeliggenhed!!! Ville overveje at sælge vores hus for at være med (næsten 😎). Den mandlige ejendomsmægler er for cool…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Vi har faktisk aldrig set det! Men det lyder til at folk er ret vilde med programmet ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  igen: mega hyggeligt! God dag :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimum september-fund