Overtøj til efteråret – Sidsel & Lasse
10 bæredygtige brands, der er værd at kende

Overtøj til efteråret

Sponsoreret af Minimum, indeholder reklame-links

minimum-jakker-1-sidsel

Sidsels favoritter – 1: Kort jakke til 1000 DKK 2: Camo-frakke til 1200 DKK 3: Uldjakke til 1500 DKK 4: Dunjakke til 2000 DKK 5: Uldfrakke til 1600 DKK 6: Frakke til 1300 DKK

minimum-jakker-2-lasse

Lasses favoritter – 1: Uldjakke til 1400 DKK 2: Bomber-jakke til 900 DKK 3: Fleece-jakke til 800 DKK 4: Uldfrakke til 1600 DKK 5: Uldfrakke til 2000 DKK 6:  Uldfrakke til 2000 DKK

Ja, efteråret er vist desværre over os nu, det kan ikke længere benægtes. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at have det rigtige overtøj klar i garderoben. Vi har hver fundet seks gode bud på jakker og frakker, der fint kunne hænge i vores garderobe. Hvis du kun skal investere i ét stykke overtøj denne sæson, er vi helt klart fans af den lange uldfrakke – både til mænd og kvinder. Har man plads til to nye jakker, er vi glade for tanken om at kunne skifte mellem en kortere dun- eller bomberjakke og så den mere klassiske frakke i uld. Med hensyn til farver og materialer er især teddy/fleece-kvaliteten et stort hit i år og generelt er camoflage-mønster og khakigrønne nuancer at finde i mange kollektioner.

Husk forresten at skrive dig op til Minimums nyhedsbrev her, så kan du spare 10% på din første ordre! Ganske fint, hvis du alligevel er ved at købe en ny efterårsjakke ;)

4 kommentarer

 • Christina

  Hej med jer!
  On another note – har i mon stadig et IKEA Stockholm sofabord til salg? :) Knus Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Yes det har vi! Vi tænker at sælge for 900,- (det står til 1200 i butikken) – ellers leverer vi det nok bare tilbage. Skriv på 22559274, hvis du kunne være interesseret i at købe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Perfekt! Og 900 er fint. Er i USA lige nu men smider lige en sms på søndag når jeg er hjemme igen. Kan hente i næste uge hvis det også passer jer. Vi snakkes ved!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Dejligt du kan bruge det! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 bæredygtige brands, der er værd at kende