October layers - Sidsel & Lasse
Jydernes guide til billige restauranter i København

October layers

Sponsoreret af Jack & Jones

jack-and-jones-oktober-1a

jack-and-jones-oktober-3a

jack-and-jones-oktober-5a

Frakke, rullekrave, denimjakke, bukser og sneakers fra Jack&Jones

Hvad er det mon, der er så spændende uden for vinduet? Ikke noget, det er bare for at vende min gode fotoside (ja, sådan én har jeg) mod kameraet, haha! Og så handler det jo også om at fange det rigtige lys, mens det er der. Nu går vi jo snart en mørkere tid i møde, hvor os stakkels bloggere har svært ved at nå at få taget vores outfit-billeder inden solen er gået ned.. oh, the (blogger)struggle!

Apropos vejrskiftet, så synes jeg, det er en smart måde at få sit overtøj til at leve lidt længere, når man tager flere lag oven på hinanden. F.eks. en denimjakke under en uldfrakke som her. Det kan også være en læderjakke under eller bare en tyk strik under en af de lidt lettere jakker. Samtidigt giver det et mere gennemtænkt lag-på-lag look, som jeg er fan af. Især med en rullekrave under, så man rigtigt kan se de forskellige lag :) Jeg tror også vi kommer til at se rullekraven endnu mere i nye kombinationer som f.eks. under en skjorte eller sammen med en vest og en jakke. Den har mange anvendelsesmuligheder og hjælper med at holde varmen, når det bliver rigtig koldt til vinter.

Hele outfittet kan findes i Jack & Jones i Bruuns Galleri eller bare din nærmeste J&J ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jydernes guide til billige restauranter i København