Gensyn med New York – Sidsel & Lasse
Status på influencer-land

Gensyn med New York

Sponsoreret af WOW air

new-york-8

Det er snart tre år siden vi sidst aflagde New York et besøg, men heldigvis skal der kun gå et par uger inden vi igen står i Subway’en og bumler ind mod Manhattan. Vi spår at gensynsglæden bliver stor! Sidst vi var af sted, boede vi på et hotel i China Town, hvilket sådan set var helt fint beliggenheds-wise, men også en kende slidt. Denne gang har vi fået fat i et lille studio i East Village, og det tænker vi bliver en opgradering på lækkerhedsfaktoren. Og så er East Village også bare smadderhyggeligt og tæt på de steder på Lower Manhattan, som vi gerne vil frekventere. Noget vi er en smule spændte på om arter sig, er vejret. Det kan jo både være lunt og bidende koldt på denne tid af året i New York. Forhåbentlig får vi en flot, solrig udgave af byen at se. En gåtur i en efterårsklædt udgave af Central Park står under alle omstændigheder højt på ønskesedlen.

Vi skal af sted til New York med lavprisselskabet WOW Air, hvilket vi også glæder os til at prøve. Vi har været så heldige at få mulighed for at indtjekke baggage samt et måltid mad ombord på flyet, som man ellers frit kan tilvælge. WOW Air flyver til 13 forskellige steder i USA – mange af dem fra 799 kr. og op. Så der skulle være plads i budgettet til også at tilvælge mad og ekstra baggage ;) Turen bliver bidt over i to, idet vi mellemlander i Reykjavik. Vi var godt nok fristede til at snuppe en uge på Island også – det er jo oplagt at slå de to ting sammen – men kalenderen tillod det desværre ikke i denne omgang. Vi skal nok komme dertil før eller siden. Denne gang må vi nøjes med at få byen i fugleperspektiv under indflyvningen  :)

Ligesom sidst glæder vi os til en masse gode oplevelser på madfronten (hvilket billederne ovenfor muligvis også afslører!). Vi har både et par nye steder og et par gengangere på plakaten. Hvis I har tips til spisesteder, vi ikke må gå glip af, må I endelig sige til. Ellers er planen at få gået en masse, tage en tur eller to udenfor byen og naturligvis shoppe en smule. Vi har ikke haft fri siden sommerferien, så det bliver også meget rart at skrue ned for mail-blusset i en uges tid og kigge hinanden lidt mere i øjnene, end vi gør på daglig basis ;) Vi glæder os til at dokumentere turen og sætte en opdateret guide sammen til jer.

 

13 kommentarer

 • Laura

  Jeg er lige kommet hjem fra en uge i NY, så jeg tænkte jeg også lige ville komme med et par anbefalinger:
  – Ruby’s (en i SOHO og en i Murray Hill): australsk sted med virkelig lækker morgenmad. Vi spiste her to gange. Desuden har de en søstercafe ved navn Dudley’s som også skulle være god.
  Five Leaves (Williamsburg/Greenpoint): også virkelig lækker morgenmad fx har de de lækreste ricottapandekager!
  – Los Mariscos (ligger i Chelsea Market): så lækkert mexicansk seafood og tacos! Lige så lækkert som noget af det man får i Mexico. Virkelig! Bare prøv det.
  – La Superios (Williamsburg): også lækkert mexi. Mega god guac.
  – Leavin Bakery (upper west): de vildeste cookies jeg længe har smagt, så lækre og lidt for meget. Lidt træls beliggenhed, men er man i Central park er det kun en lille afstikker og så kan man jo tage dem med tilbage til parken og nyde dem der.
  – Van Leeuwen Artisan Ice Cream (flere placeringer): virkelig lækker is. Ville så gerne have smagt deres sorte sesam med brownie, men den var udsolgt begge gange vi var der.
  – Pies ‘n’ Thighs (Williamsburg): tærter og fried chicken. hyggeligt sted med godeklassiske amerikanske tærter. Vi fik kun eftermiddagskage, men deres kylling skulle også være god!

  Og jeg har mange flere, men det her var de virkelig gode synes jeg.

  Til gengæld var vi på de hypede instagram steder Jacks’ Wife Freda og The Butcher’s Daughter, hvilke begge skuffede gevaldigt især sidstnævnte. Jeg ved ikke om succesen er steget dem til hovedet eller hvad, men jeg deres mad lever slet ikke op til hypen og prisen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er New York altså også bare en drømme rejsedestination for mit vedkommende, men når nu jeg ikke selv kan komme afsted, er det lækkert nok at kunne kigge med her hos jer ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det er en by man aldrig bliver færdig med! Vi håber du selv får mulighed for at besøge byen engang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Halse

  Prøv Burger Joint på Le Parker Meridien. Burgeren er helt standard New York-lækker, men stedet er hele oplevelsen værd. Burgerbaren ligger gemt inde på luksushotellet Le Parker Meridien, der er domineret af tunge velourgardiner, store spejle og marmorsøjler. Eneste tegn på burgerbaren er en burger i neon bag receptionen. Der er tit kø, og inde bag gardinerne gemmer der sig en Berliner-agtigt lille restaurant med overskrevne vægge og burgere serveret på paptallerkener. Det er en ret sjov og kontrastfyldt oplevelse ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Wow, det lyder som en fed oplevelse :D Tak for tippet, Maria!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fyi der er højst sandsynligvis ikke mad på WOW, da de er to “korte” flyveturen hver. Jeg har fløjet den rute et par gange de sidste to år og ja, ingen mad :-) så husk bare at pakke noget mad til turen! Vejret her på Østkysten er smukt og varmt lige nu, så min ikke det holder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Vi har fået det med i billetten :) Men tak for advarslen ellers.
   Uh det lyder godt! Vi glæder os sådan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har ligesom sidst en meget gennemarbejdet madguide, som I meget gerne må få. Den er lavet til en tur for et år siden, så den er okay opdateret :) Skriv en mail hvis I vil have den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Måske der er lidt godt at hente i min guide fra sidste år :-)

  http://nouw.com/koebenhavnsk/guide-sensommer-i-new-york-30678775

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Tusind tak for det, Luna :) Hvor er dine billeder gode!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, glæder mig til at følge med! Vi har netop købt flybilletter til NY til næste sommer (ude i god tid, much). Så håber især at I vil tippe om det studio. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Ej hvor fedt for jer! Vi kan lige give jer en tilbagemelding, når vi har været derovre :) Så kan du få udlejers kontaktoplysninger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på influencer-land