Heritage feeling - Sidsel & Lasse
Gensyn med New York

Heritage feeling

Sponsoreret af Minimum

minimum-oktober-lasse-4a

minimum-oktober-lasse-1a

minimum-oktober-lasse-3a

Minimum jakke, vintage Levi’s 501’s (lignende fra Minimum) og Grenson støvler

Her til efteråret synes jeg det kan være rigtig fedt at lade sig inspirere af et vintage/heritage-stilen, som ofte byder på nogle gode, varme og holdbare klassikere i form af jeans, støvler, strik, jakker og denim i forskellige afskygninger. Ovenstående jakke fra Minimum kan i princippet også betegnes som en skjortejakke, og jeg synes, den passer rigtig godt ind i stilen med løse jeans, støvler og hue. Samtidigt kan man også kombinere heritage-looket med militærinspirerede elementer som f.eks. denne strik, som jeg også kraftigt har overvejet at anskaffe mig. Jeg tror, at militærinspirationen bliver let at spotte i modebilledet her til efteråret og vinteren 2017, og for at være helt ærlig er der jo næsten altid army-referencer at spotte rundt omkring hos de forskellige modehuse næsten hver sæson.

P.S husk at spare 10% på første køb ved at skrive dig op til nyhedsbrevet her :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gensyn med New York