Guide til god takeaway på Trøjborg + Vind 500 kr til Just Eat – Sidsel & Lasse
Heritage feeling

Guide til god takeaway på Trøjborg + Vind 500 kr til Just Eat

Sponsoreret af Just Eat

just-eat-6a

Yes, hvor har vi glædet os til at trykke udgiv på dette indlæg! Vi har nemlig prøvesmagt udvalget af takeaway i vores nye hood i løbet af de seneste uger (vi ved, hvad I tænker – og ja, det har været utrolig hårdt og krævende!) for at kunne sammensætte en liste med favoritter til jer. Vi forestiller os, at inkarnerede Trøjborg-beboere allerede har været rundt om blokken foodwise – og der er helt sikkert mange holdninger til de forskellige steder (det kunne vi allerede konstatere i forbindelse med dette indlægs kommentarspor). Især når det gælder pizzeriaer ;) Så vi er ret spændte på at høre, hvad I siger til vores liste. Hvis man er ny på Trøjborg, så frygt ej, for niveauet er generelt set ret højt, og der kommer løbende nye, lækre tilføjelser til udvalget heroppe. Og hvis vi selv skal sige det, så går man aldrig galt i byen med de steder, vi har med på vores liste:

just-eat-1a

Pizza fra Fratelli

Fratelli – Vi har allerede anbefalet Fratelli en enkelt gang herinde før, og det holder altså stadig! Sprøde pizzaer med gode, italienske råvarer. Og så får man altid glad og serviceminded betjening.

Chez Tony – Det er faktisk lidt fjollet, at en græsk restaurant hedder Chez Tony, men det gør den altså! Og så har den vist ligget på Trøjborg i en menneskealder. Vi kommer tit efter deres gyros-tallerken med pita, tzatziki, salat og kartofler. Masser af mad for pengene og ganske autentisk.

just-eat-9a

Burger fra Kødstadens Burger Joint

Kødstadens Burger Joint – Seneste skud på takeaway-stammen er Kødstadens nye burgerbar. Førhen drev gutterne slagter fra de samme lokaler, men nu har de altså kastet sig over burger-lavningens kunst. Og det slipper de meget godt fra! Pomfritterne er ret standard, men dips og burger er helt klart over middel.

De Martino – Når man kommer ud fra Rema 1000 på Trøjborgvej omkring spisetid breder der sig ofte en fristende duft af italiensk pizza fra nabobygningen. På hjørnet af denne bygning ligger De Martino, og de ved, hvordan man skal lave en smagfuld pizza. Prismæssigt ligger de i den høje ende, men råvarerne er også derefter.

Casa Mia – Casa Mia kan lidt det samme, som De Martino kan. Gedigne, italienske pizzaer med sprød bund og lækkert udvalg af toppings. Eftersigende skulle deres pastaretter også være ganske udmærkede.

just-eat-11a

Sandwich fra Chicken King

Chicken King – Som navnet antyder byder Chicken King på kylling – både grillet, crispy og som klassisk rotisseri. Sidstnævnte kan man både få i pita, salat og som menu, hvor der følger fritter, agurkesalat, hvidløgsmayo, brød, coleslaw og salatbar med. Sidstnævnte kan sagtens mætte fire munde, og det er virkelig snasket og godt! Skal det være lidt sundere, kan deres salatbar til 65 kr. også anbefales.

just-eat-7a

Rejesalat og sushi fra SeiSei Sushi

SeiSei Sushi – Vi bestilte sushi fra Seisei for første gang for et par uger siden, og det bliver langt fra den sidste! Sjældent har vi fået så lækker sushi. Og så er deres bowls med hhv. laks, tun og rejer også virkelig gode. Prøv dem!

just-eat-13a

Grøn karry og pad thai fra Thaiplus

Thaiplus – Vi elsker thailandsk takeaway, og har flittigt frekventeret Orientalsk Køkken, da vi boede på Vesterbrogade. Heldigvis har vi fundet en god afløser i Thaiplus. Sidst fik vi deres pad thai og oksekød i grøn karry. Begge dele smagte godt, men især deres grønne karry tog virkelig kegler. Cremet, spicy og lækkert!

Rice – Spørger man de lokale på Trøjborg vil rigtig mange svare, at deres favorit-takeaway er den lille biks ved navn Rice Takeaway. Konceptet er enkelt – de har retter opkaldt efter en række asiatiske lande/køkkener og hertil kan man få en håndfuld forskellige forretter. Rigtig lækkert og rigelig mad til prisen.

just-eat-5a

Pizza fra Markus Pizza

Markus Pizza – Indrømmet, pizza-stederne er muligvis en smule overrepræsenterede på Trøjborg, men der er altså også mange gode imellem! Hvis man vil have en pizza, der ikke nødvendigvis er lavet efter italienske traditioner, men som er 110% snasket og lækker, så er Markus altså garant! En Diavolo 2 kan anbefales.

———-

Udover at kunne sammensætte en guide til Trøjborgs madudvalg, er der også en anden særlig grund til, at vi har været på take away-test, og det skyldes nemlig at Just Eat har startet en tradition, som har til formål at hylde danskernes take away-helte. Dem, der redder os, når vi ikke har overskud til at lave aftensmad, har onde tømmermænd eller bare har lyst til noget bøllet. Og til dette indlæg skal der naturligvis også udnævnes en favorit – så vi kan få afgivet vores stemme til Danish Take Away Awards. So without further ado kan vi fortælle, at vores ultimative Trøjborg-favorit er (trommehvirvel) …. Fratelli! Og dette er der flere grunde til: pizzaerne smager selvfølgelig godt, prisniveauet er rimeligt og så er de simpelthen altid så venlige og imødekommende. Det kan vi li’!

Og nu til selve konkurrencen – som faktisk er todelt. Først og fremmest kan I nemlig være med i en ugentlig lodtrækning om et gavekort på 1000 DKK til Just Eat, hvis I selv smutter ind forbi dtaa17.dk og stemmer på jeres favorit take away pusher. Dernæst kan I vælge at dele, hvem I stemte på, i kommentarfeltet til dette blogindlæg, og så er I med i vores lodtrækning om et gavekort på 500 DKK til Just Eat – overvej hvor mange nr. 14 fra Fratelli, man kan få for de penge! Vi bliver helt buttede i kinderne bare ved tanken :D Vi håber I har lyst til at lege med, så take away-heltene kan få den hæder, de fortjener!

Afstemningen i Danish Take Away Awards løber til og med d. 31 oktober. Vi trækker en vinder af vores konkurrence d. 20 oktober. Good luck! Konkurrencen er slut og vinderen kontaktet.

50 kommentarer

 • Line

  The Burger Concept, Nygade i Silkeborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Saichi i Jægergårdsgade i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg har stemt på Mr. Mums i Jægergårdsgade. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg stemte på Letz Sushi på Christianshavn. Jeg elsker deres Sushi – som jeg desværre alt for sjældent kan tillade mig at købe på SU (og med en flamme bosat i Norge…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har stemt på Sticks’N’Sushi, elsker deres crisby ebi rolls eller en omgang kaos salat 🍤🍣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har stemt på Fælledvejens pizza (I københavn dog), fordi de laver rigtig store, dejlige, greasy burgere, som jeg altid craver når jeg har tømmerbobs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg har stemt på RICE Take Away. Betjeningen er verdens sødeste, og hver gang jeg har været forbi efter mad er det altid oprigtigt interesserede i, om jeg nu var tilfreds sidst jeg fik mad derfra eller om de kan gøre noget endnu bedre. Det er lækkert, sundt og så er portionerne så store, at jeg altid har rester til madpakke dagen efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har stemt på Cafe FolkeVen på Thorvaldsensgade :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg har stemt på Omakase Sushi Frederiksberg – det er simpelthen det bedste sushi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Mr Mums på Rosenvangs Alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg har stemt på Hachi sushi på Østerbro :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg har stemt på Fratelli :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg stemte på Fratelli! Mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne J

  Gastronomia Italiana på Nordre Frihavnsgade har de bedste pizzaer, prøv dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har stemt på India Royale i Bagsværd. Så lækker og velsmagende indisk mad med lækkert tilbehør og altid venligt og præcist personale :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har stemt på Pho C&P, da jeg er en sucker for vietnamesisk mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie R

  Min stemme er gået til Xich Lo i Herning, som laver lækre, friske vietnamesiske retter. Man får ret meget mad for pengene, og så er det take-away i den lidt sundere ende, hvilket jo er rart af og til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min stemme må helt klart gå til De Martino pizzaria på Trøjborg. Som i nævner er Trøjborg et pizza-mekka, men her synes jeg aldrig de skuffer og kombinationerne er altså bare gode! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Mathiasen

  Thaiplus på tordenskjoldsgade har virkelig vundet mit hjerte med deres lækre thai-retter! Jeg er netop flyttet til århus, på trøjborg, og vil rigtig gerne prøve en masse godt, men jeg er ligesom bare altid endt på Thaiplus – det er en ægte vinder <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg har stemt på Gastronomia Italiana på Nordre Frihavnsgade – de står altid klar med de bedste pizzaer til at redde mine tømmermænd 😋😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine P

  Jeg har stemt på det fantastisk, økologiske pizzaria Ych! i København V. De har de mest fantastiske pizzaer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørense

  Casa mia på Tordenskjoldsgade får min stemme – jeg færdes også på trøjborg og det er mit ultimative favorit pizza sted! + deres tortellini er også for lækker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Jeg har stemt på La Trattoria, er super glad for deres sandwich med chilimarmelade, med oksefilet eller frokostpizza med krondyr..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa Bader

  Jeg har stemt på Bar’ sushi i Odense – det er viiiirkelig god sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Gimsing Take Away i Struer har altid lækker mad… Pizza, grill og indisk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har stemt på The Burger Shack i Aarhus. Det er bare de bedste pomfritter og burger! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit elskede Stefanos på Nørrebro slår alle andre pizzeriaer. Uanset om det er søndag eftermiddag, og folk skal have tømmermændspizza, eller det er en højhellig onsdag, er der altid rygende travlt. Men fyrene derinde jonglerer pizzaerne med et smil på læben, og så er maden himmelsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har stemt på Pho C&P på Søndergade i Århus. Stedet er meget autentisk, og bringer mig tilbage til gode tider i Vietnam. Derudover er der god service, og prisen er bestemt god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Damgaard

  Jeg er også på Fratelli! Deres pizza er simpelhen for læks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Jeg har stemt på Umashi sushi i Odense. Læææker sushi!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hummus Pita Bar ved Stjernepladsen <3 MUMS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nielsen

  Jeg har stemt på mit lokale pizzasted Rhodos. Det er billigt og utrolig lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg har stemt på De Martino! Jeg bor lige ved siden af og bliver bare ALDRIG trætte af deres pizzaer – men det gør min pung desværre!

  Mums! Jeg kan især anbefale nr. 87, 96, 97 & 98!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Jeg har valgt at stemme på Juliette, da det er et af de få steder i Århus jeg bliver ved med at vende tilbage til. De har god mad, det er super hyggeligt og behageligt at være der og servicen er altid i top, jah selv ved deres Take-away.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sushi 2500 i Valby! Verdens bedste sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har stemt på Kowloon i Banegårdsgade! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline K

  Jeg har stemt på Kowloon, elsker bare så meget af det de har på menukortet og så er det jo dejligt billigt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Buus

  Jeg har stemt på pizzaria Da Marino i Nørresundby. Ægte italiensk pizza, hvor der bliver snakket italiensk i køkkenet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Il Mercatino i mejlgade!!! Mhmmm <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har stemt på Nobita Sushi i Aalborg fordi det er lækker sushi til en meget fair pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har stemt på Elikas Pizzaria i Aalborg. Det er uden sammenligning de lækreste (og mest snaskede) pizzaer til dato.. Og så er de ansatte altid så sjove og venlige, så de fortjener et kæmpe skulderklap, for alt det de gør for os tømmermændsramte aalborgensere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Danish Take Away Award er jo genialt! Jeg har stemt på et pizzeria i københavn ved navn Armandos. De laver fuldstændig fantastiske italienske pizzaer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er lige flyttet til Aarhus fra København for at læse og jeg har virkelig været glad for jeres pizza guide! Og denne er jo mindst ligeså god! Altså skønt at nogen kan teste det i forvejen, når man selv er helt ny i byen
  Jeg har stemt på kolonial 2100 på Østerbro, fordi de laver verdens bedste pizza

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har stemt på Juliette. Det er simpelthen det dejligste sted, sødeste betjening og lækreste mad. Oftest falder take-away på pizza eller sushi, men jeg synes simpelthen at juliette fortjener en applaus ift. Take-away. Det er så lækre råvarer, og aldrig en skuffelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har valgt at stemme på Chicken King af den simple grund, at deres udvalg har været min frokost/aftensmad 1-3 gange om ugen det sidste år. Det er altså mange penge, hvis et bliver regnet ud. Så det lader vi være med :D Men jeg er SÅ vilde med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg har stemt på Casa Mia, det er virkelig lækkert, og ligger nærmest lige i min baghave.
  I øvrigt burde I, hvis I ikke allerde har gjort det, læse Lejlighedssange af Stine Pilgaard, den foregår på Trøjborg, og der er Chez Tony faktisk med. Det er ret hyggelig læsning, især når man selv bor i området :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har valgt at stemme på OliNico i Mejlgade fordi jeg elsker at man kan køber 3 retter takeaway til billige penge hvis man gerne vil hygge derhjemme med kæresten en aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg vil stemme på Burger Anarchy i Odense. De er ganske enkelt de bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Man får en rigtig god pizza hos Casanova på Sønderborggade på Langenæs! Så dem stemmer jeg på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil stemme på Sei Sei for deres lækre bowls, som jeg aldrig har set før hos et andet takeaway sted med sushi. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heritage feeling