Efterårsupdate – Sidsel & Lasse
Minimum oktoberfund

Efterårsupdate

viabiler-toyota-c-hr-3a

Her kommer lige et lille pip fra Lasse og jeg inden vi haster videre ud i verden. Vi har netop haft et par timers reunion ovenpå knap en uges adskillelse. Lasse tog nemlig til København i lørdags for at tage til en venindes fødselsdag, og jeg tog til Galten for at spise middag med et par gode veninder. Herefter var det nærliggende at blive hjemme hos mine forældre i et par dage, da Lasse efterfølgende har tilbragt et par dage på Bloggers Delights kontor i København. Han får nemlig en ny kollega i det jyske, så de skulle lige over og hilse på resten af “familien” :) Det skal blive rigtig godt med lidt selskab til ham, tænker jeg :) Udover at arbejde, så har jeg fået klemt en lille tur i Tivoli Friheden ind i programmet i går, hvilket var mægtig sjovt! Min gode veninde (og eks-Weekday kollega), Nanna, er min faste forlystelsespark-buddy, og vi bliver vist aldrig for gamle til at snuppe en tur i Djurs eller Tivoli. Rutsjebaner er jo det sjoveste! Dog vil jeg sige, at den gamle rutsjebane i Friheden godt kunne trænge til ny polstring. Har det som om jeg har fået lammere på begge skuldre her dagen derpå! Det var dog stadig en virkelig god eftermiddag, som også bød på lidt gys hist og her i anledning af Halloween. Der går unge mennesker rundt i parken klædt ud som alverdens fæle ting – Jigsaw, Jason fra Fredag d. 13, zombier, klovne og andre mareridtsfremkaldende karakterer. Og de er ikke blege for at liste sig ind på én. Rimelig strengt når det sker for én selv – meget underholdende når det sker for andre!

Lasse får sig også en miniferie fra i dag og indtil på søndag. Han er netop kørt i sommerhus med en masse gutter for at spille brætspil og spise god mad. Lyder som opskriften på en god efterårsudflugt, hvis man spørger mig. Jeg bliver dog herhjemme og passer skansen, og så ser jeg frem til “rigtig” ferie til november :) Det bliver så dejligt at have en uge sammen i New York. Det er tiltrængt ovenpå job- og bryllupsræs. Apropos bryllup, så har vi netop indbetalt depositum til vores bryllupslokation i dag. Det er sgu ret vildt! Men også vanvittigt dejligt at få på plads, så vi kan begynde at planlægge de 1000 andre detaljer, der også skal fikses, for at kunne holde det bryllup, vi drømmer om. Jeg lover at vi snart fortæller lidt mere :)

Vi håber I har en dejlig efterårsferie, hvis I holder den slags. Vejret indbyder godt nok mest til indehygge, men det har også sin charme. Nu vil jeg få pakket lidt sager og cykle op til min søde søster på Frederiksbjerg. Og så skal vi ellers lave så lidt som muligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimum oktoberfund