Efterårsfodtøj hos Paw Sko + vind 1000 kr til valgfri Paw Sko-butik – Sidsel & Lasse
Interview: Frederik IX Studios

Efterårsfodtøj hos Paw Sko + vind 1000 kr til valgfri Paw Sko-butik

Sponsoreret af Paw Sko

paw-sko-sidsel-3a

pawsko1-14a

lasse-paw-sko-4a

pawsko1-4a

pawsko1-12a

En kold og grå hverdagseftermiddag for et par uger siden trådte vi ind ad døren hos Paw Sko i Søndergade for at få os en snak med ekspedienterne om efterårsfodtøj og lidt vejledning ud i modeller og materialer. Som nogle af jer måske kan huske, besøgte Lasse butikken tilbage i maj måned og fik sig et par lækre Lloyd sneakers med derfra. Besøget vækkede minder fra ungdomsårerne, hvor Lasse ofte frekventerede Paw Sko, når der skulle findes nyt fodtøj. Jeg har ikke på samme måde et forhold til at komme i butikken som ung – mine skokøb foregik ude i provinsen! Men jeg har til gengæld arbejdet klods op ad butikken i al den tid, jeg har arbejdet hos Heyday, og har derfor stort set dagligt kigget vinduer og stativer på min vej op til kontoret eller hen til blomsterhandleren ved siden af skobutikken. På den måde føles butikken allerede “velkendt”. Og vi følte os da også meget velkomne, da vi ankom – ekspedienten kunne endda huske Lasse. Og selvom der var gang i butikken (hvilket er dejligt at se, når nu så mange fysiske butikker må give fortabt), så fik vi mulighed for at spørge ind til og prøve alle de sko, vi kunne tænke os. For Lasses vedkommende var det blandt andet en model, han havde prøvet ved hans sidste besøg, der spøgte, og så var han selvfølgelig også nødt til at give sig i kast med sneaker-udvalget! Jeg havde på forhånd udset mig en sej hiking-støvle i cognacfarvet læder fra Angulus, som de heldigvis havde hjemme i min størrelse. Derudover prøvede jeg en række festsko, da der både var en firmafest og Lasses fødselsdag, der godt kunne kræve en pæn hæl. Og det fandt jeg heldigvis! Nemlig et par flotte Mary Janes i mørkeblåt ruskind fra Gabor – et mærke jeg ellers ville have afskrevet som lidt for konet til min smag. Men der tog jeg fejl :)

pawsko1-3a

pawsko1-10a

Fælles for det fodtøj, vi prøvede, er, at komfort, design og kvalitet er i højsædet. Og så til rigtig fornuftige priser. Derudover var det rart at opleve god service og vejledning – man glemmer næsten at det findes, når så mange køb foregår online efterhånden. Og en anden rar ting (som kan virke banal) er såmænd dét, at få sit køb med i hånden med det samme. Endda imprægneret on the spot i butikken og det hele! Ikke noget med at stå i kø i en kiosk 5 km fra ens lejlighed for at få udleveret sin pakke. Herhjemme snakker vi tit om, hvorvidt webshops kommer til at udkonkurrere de fysiske butikker helt og holdent, men heldigvis er der stadig butikker som Paw Sko, der leverer en oplevelse, som kan mane den snak til jorden.
Men nok snak om vores sko(-afhængighed!) – nu til konkurrencen: vi udlodder nemlig et gavekort på 1000 kr. til en valgfri Paw Sko-butik. For at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvori du enten skriver hvilken sko fra Paw Sko, du ønsker dig, eller hvem du mon ville bruge gavekortet på. Vi trækker en vinder om en uge. Held og lykke! Konkurrencen er slut.

 

132 kommentarer

 • Lea

  Jeg ville bruge det på et par nye vinterstøvler inden vinteren rigtig kommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tak for en fin blog! Hvis jeg skulle være så ekstremt heldig at vinde, ville jeg elske at eje de brune støvler på de øverste billeder! De er bare alt for fede! Jeg krydser mine fingre og håber på al mulig held og lykke <3 ;-) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lydia

  Vinterstøvler kunne da være lækkert! (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Et par nye vinterstøvler ville virkelig være lykken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg ville bruge gavekortet på sko til mine 3 børn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville gerne bruge gavekortet på min kæreste, og give ham et par lækre vinterstøvler, da hans støvler desværre gik til i en kælderoversvømmelse i sommers! 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg ønsker mig et par cool flade støvler, måske fra Billi Bi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Et par vinterstøvler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Et par vinterstøvler til mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skulle jeg vinde, vil jeg nok gemme gavekortet og bruge til min kommende babys første par sko <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Angulus vinterstøvler, eller til min søsters tre børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg vinder, vil pengene enten gå til et par nye skechers (har slidt det nuværende par op) eller et par nye støvler til den kommende sæson 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg vil bruge de 1000 kroner på et par vinterstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Et par Bundgaard sandaler til min datter og et par adidas sneakers til mig selv😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg også købe Angulus vinterstøvlerne med snører. Jeg er på barsel og vandrer byen tynd og kunne godt bruge noget andet end sneaks til de kolde måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Angalus vinterstøvle – til den smarte pædagog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er vild med de brune støvler, så det kunne meget vel være dem, jeg ville bruge gavekortet på, hvis jeg vandt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valdemar Nielsen

  Jeg ville bruge gavekortet på et par splinternye New Balance Sneakers, da mine nuværende Vans og andre sneakers ikke er hvad de har været ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Orh de brune på det første billede ! DE er lækre ! Det kunne være fedt at overraske mine bedsteforældre med at have et par gode sko på. De skælder mig altid ud fordi jeg køber genbrugs sko… Og de har nu ret, det er svært at gå sko til som andre allerede har gået til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg ville bruge gavekortet til min kæreste, da jeg godt kunne tænke mig at se ham i noget andet end de efterhånden ret udtrådte Puma sneaks han altid render rundt i:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vil bruge gavekortet på mig selv – Ungerne har fået opdateret deres garderobe med tøj, overtøj og sko, så min skosamling trænger til at blive opdateret 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg mangler at betale en tudse af til min mor i et større og længerevarende lån hun har hjulpet mig med, så der tænker jeg, at et gavekort til sko-forkælelse ville være en fantastisk måde at betale hende de sidste penge tilbage på og understrege min tak til hende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville bruge gavekortet på mig, mig, mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil bruge pengene på et par vinterstøvler. Jeg har i flere år nu, gået enhver vinter imøde uden vinterstøvler. Det er heller ikke lykkes at finde nogle, og derfor har mine sneakers måtte bære mig igennem regn og slud. Men nu skal det være slut! I år bliver (forhåbentlig) vinterstøvle året!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville finde et par lækre vinterstøvler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Jeg ville give min kæreste gavekortet. Hun har brug for vinterstøvler, så må ikke pengene ville gå til det? Ellers kunne vores datter, Ellen, nok have brug for et par gode varme vinterstøvler. Det kunne være dejligt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla GH

  Jeg ville finde mig et par nye vinterstøvler – evt gerne med lidt læderdetaljer! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville bruge gavekortet på et par nye vinterstøvler! Efter at være flyttet i ny lejlighed, hvor der skulle betales et stort indskud, har pengene ikke rigtig været der til et nyt par. Og efter et par festivaller i sommers, må jeg erkende, at mine Dr. martens støvler desværre ikke holder længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville købe et par godt sneaks der passer min fod. Og så ville jeg købe et par fine ballerinaer til min mor i julegave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trænger virkelig til en flot vinterstøvle – gerne i skinnende læder, som kan erstatte mine efterhånden ikke helt vejr-passende sneaks :) En Chelsea boot kunne være alt for lækkert, da mine gamle måtte lade livet efter sidste vinter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg drømmer om et par Dr. Martens i brunt ruskind til gode gåture i Botanisk Have. Et gavekort ville hjælpe på at gøre drømmene realistiske på et SU budget :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kirstine

  Uden tvivl hiking-støvlen fra Angulus. Jeg har hele mit liv haft lange fødder og har haft svært ved at finde vinterstøvler der ikke så for klumpede og voldsomme ud. De dér – de ser bare perfekte ud😊👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg er forelsket i et par støvler fra Billi Bi, som jeg meget gerne vil eje. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Helt klart hiking-støvlen fra Angulus. Nøj hvor er de fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte V

  Jeg vil elske at få mig et par gode vinterstøvler. Til regn, sne, vind, slud og blæst. Nogle der holder fødderne helt tørre og varme. Jeg er ekstremt kuldskær – så derfor er gode vintersko et must. Jeg krydser mine kolde tæer. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville give gavekortet til min søster i 30 års gave. Hun eeeelsker sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville give gavekortet til min mor! Hun døjer nemlig ofte med de små fusser, og jeg forestiller mig, at Paw Sko kunne give hende kyndig vejledning! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Chelsea boots! Måske fra Angulus. Det kunne jeg virkelig godt bruge. Efter at have født i september kunne jeg godt bruge et par pæne støvler til at sætte fokus på fødderne, når jeg går en tur med barnevognen. Og ikke mine poser under øjnene og tvivlsomme tøjvalg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Jeg er splittet!
  Enten vil jeg vælge et par dr.martens Pascal eller et par Angulus chelsea støvler med højt skaft. Begge par ville være de perfekte par til efterår/vinter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Elfrom

  Hej Sidsel og Lasse – tak for en fantastisk blog, som jeg har fulgt i mange år efterhånden.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde noget for første gang i mit liv, så ville jeg forære gavekortet til min kæreste, så han kan få sig et par lækre støvler. Hans fødder passer ikke helt i standardstørrelsen, og derfor er han afhængig af fysiske butikker når han skal finde de rigtige sko ;) Han knokler som en gal på sit arbejde på Raadhus Kaféen i Aarhus og med en spirende musikkarriere ved siden af, og så bruger han alle sine penge på at forsøde min tilværelse i stedet for sin egen – jeg er på SU og har derfor ikke helt hul i økonomien til nogensinde at forære ham en dyr gave hehe.
  Mange hilsener fra Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg ville købe et par sorte støvler til vinter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Jeg mangler sådan et par flade ruskindsstøvler, og jeg har endnu ikke fundet det rigtige par. Måske jeg er heldig hos Paw Sko 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville bruge gavekortet på et par støvler til vinter. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Min kæreste har forsøgt at overtale mig til sådan nogle Chelsea-læderstøvler som et alternativ til enten gode Ecco arbejdssko (som jeg køber i Paw), eller de tunge vinterstøvler jeg bruger i sne – men jeg har endnu ikke vovet mig ud i det. Hvis jeg vandt, så tænker jeg at give dem en chance!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ønsker mig et par klassiske Chelsea støvler som bare kan bruges til alt og både til hverdag og fest :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Jeg ville bruge gavekortet på et par klassiske støvler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg trænger sådan til et par nye, varme vinterstøvler egnet til de lange gåtur med min hund i skoven. Jeg ender tit med at tage nogle sneakers på. Har dog indset, at det på ingen måde er særlig praktisk :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Et par gode støvler til efteråret ville helt klart være førsteprioritet for mig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hua

  Jeg ville købe et par varme vinterstøvler! I en alder af 27 har jeg stadig ikke haft nogle som er både pæne og varme, men nu har jeg endelig spottet et par fra Angulus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville købe et par Chelsea boots. Som jeg håber jeg kan passe, det er en kamp for mig pga. mine ankler. Ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Holmgaard

  Jeg ønsker mig et par varme vinterstøvler – Paw Sko kunne være et oplagt sted at finde dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg kunne godt tænke mig et par nye støvletter her til efteråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Jeg ønsker mig et par varme vinterstøvler til den kommende tid – er sikker på at Paw Sko har et fornuftigt bud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Bjerre

  Jeg har en 3-årig, og hvis der er noget en 3-årig kan så er det at gå alt alt alt for langsomt.. at gå 400 meter kan snildt tage en halv time, for den 3-årige vil jo selv! I disse situationer kunne det være fedt hvis vejret ikke er så ustadigt. Hvis jeg tager gummerstøvler på regner det ikke mere (men Hey man kan vel altid hoppe i vandpytter), og hvis jeg har taget pæne sko på regner det.. alt i alt så ønsker jeg mig et par pæne praktiske vinterstøvler til disse daglige ture op af Mount Everest (sådan føles det ihvertfald indimellem) og Paw sko i Aarhus C er et fantastisk sted at finde hvad jeg søger… det kunne være fedt at vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville bruge gavekortet på et par praktiske vinterstøvler til min kæreste. Vi bliver snart forældre, og jeg forestiller mig at han får brug for sådan et par, når vi skal trave rundt med barnevognen 🍁🌨️ 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne virkelig godt bruge et par gode vinterstøvler, så skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg købe et par støvler fra Angulus. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Møller

  Jeg ville bruge gavekortet på mig selv! Haps, nye vinterstøvler :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Bruun

  Jeg ville bruge gavekortet på et par lækre sko til min mor i julegave, da gaverne fra mig på SU ofte ikke er enorme, så fortjener hun lidt forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Et nyt par af mine efterhånden slidte Angulus-ankelstøvler :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  En lækker Angulus støvle 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil købe et par vinterstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Jeg kunne virkelig godt bruge et par vinter/ overgangsko med en lille hæl… Men som var lidt varmere … Eller måske en lille støvlet….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg ville købe nogle nye vinterstøvler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thuesen Holst

  Mine læder støvler trænger til at blive skiftet ud, inden vinteren kommer. ❄️💧⛄️ Og som studerende ville sådan et gavekort gøre underværker. 🙌🏻😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Gavekortet skal min mor da ha’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ville bruge gavekortet på nogle lune og pæne vinterstøvler! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Ville bruge gavekortet på nogle nye støvler til min kæreste – det trænger han til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Andersen

  Vil helt klart bruge gavekortet på min kæreste. Hun skal have nogle nye støvler, hendes andre er slidt ned.
  Vil gerne forkæle hende og gøre hende glad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Jeg ville bruge det på min kæreste, der aldrig bruger penge på sko til sig selv, så jeg synes han trænger gevaldigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville bruge gavekortet på nogle lækre, varme vinterstøvler, så jeg er klar til et halvt års udveksling i Norge fra januar :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Jeg ville bruge gavekortet på min dejlige kæreste som en velkommen hjem gave da han pt. befinder sig langt væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg har set mig varm på støvlerne fra Angulus, så tænker, st jeg ville forkæle mig selv🍀❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil dele gavekortet med min skønne mor, så vi begge kan få et tilskud til et par lækre læder støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie I

  Min fantastiske mor er alt for dårlig til at bruge penge på sig selv.
  Hun fortjener et par pæne ankelstøvler i læder, så hun kan føle sig lidt forkælet og smart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg bliver snart 18 og har længe gået og tænkt på hvad jeg skal have på til festen (for det er bare vigtigt jo!), og nu har jeg fundet den fineste kjole med blomsterprint og ville elske et par lidt chunky, højhælede sandaler fra Paw, som kunne hjælpe mig med at gøre sættet fuldkomment!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper

  Jeg kunne godt bruge et par lækker nye Lloyd sneakers :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  De skulle nok bruges på et par chelsea boots, som jeg har overvejet at anskaffe mig i længere tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lige siden du lagde billedet op på insta med dine nye Mary janes har jeg været helt skudt og faktisk været nede i butikken på strøget og kigget på dem, så det er helt sikkert dem, jeg ville bruge gavekortet på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville vælge nogle fine hæle til mine bedsteforældres guldbryllup i næste måned :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville gerne bruge Paw gavekortet på et par lækre vinterstøvler
  😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville bruge gavekortet på et par nye træningssko fra adidas, som skal erstatte mine gamle, da de er godt slidte efter 9 måneder med genoptræning efter en knæskade.☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg bruge gavekortet på nye vinterstøvler fra Angulus! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvis jeg er så heldig at vinde gavekortet (fingers crossed), så vil jeg bruge dem på et par ankelstøvler i læder. Billi Bi og Vagabond har ofte nogle fine modeller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nielsen

  Sikke en lækker konkurrence. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg forære mig selv nogle nye flotte vinterstøvler, da de gamle er ved at være godt slidte :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville bruge gavekortet på mig selv haha ;)
  Jeg kunne virkelig godt bruge et par pæne sko, der ikke er sneakers og ikke er højhælede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De flotte festsko i ruskind fra Gabor ville jeg saftsuseme gerne eje! Hold op, de er smukke! Jeg krydser alle fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste ønsker sig et par “pæne” sko i julegave, og jeg ville ELSKE at kunne overraske ham med en flot gave. Det fortjener han! 🎅🏻🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet på et par nye flotte støvler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebastian

  Jeg er ret betaget af de sko som Lasse selv bærer på billederne, så jeg vil bruge pengene på dem! De ser rigtig lækre og alsidige ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg vælge et par nye vinterstøvler – jeg skulle jo helst være kælke-klar til vinter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olesen

  Jeg ville rigtig gerne bruge pengene på et par nye Billi Bi-støvler. Fik et par i julegave sidste år, og de er jo helt igennem fantastiske!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville købe nogle fine, festlige og pæne sko til årets julefrokoster, som man ikke falder på røven i – lidt à la de pumps du har på på billedet, Sidsel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Dorte

  Jeg ville bruge det på et par seje støvler, til det nye job jeg starter på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke C

  Jeg ville købe mig nogle lækre (og praktiske!) læderstøvler fra Billi Bi eller Angulus. Jeg mangler virkelig sådan et par, da jeg må erkende at mine utallige sneakers og loafers ikke er så praktiske i det danske vejr…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Jeg ville bruge gavekortet på et par smarte og konfortable vinterstøvler, så jeg er klar til de lange gåturer i vinterkulden, uden at gå på kompromi og stadig føle mig smart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Uhhh vil enormt gerne bruge det på et par flotte men også praktiske vinterstøvler da jeg virkelig mangler et par der kan klare sig igennem en heftig vinter, men som selvfølgelig stadig er flotte :-) Jeg vil derfor bruge det på mig selv og bruge det i Paw Sko i Lyngby Storcenter hvis jeg bliver den heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ønsker mig et par lækre læderstøvler, jeg kan bruge på arbejde og til fest :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fantastisk! Jeg vil købe et par lækre varme vinterstøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil bruge gavekortet på et par vinterstøvler til den kommende sæson til min kæreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville bruge gavekortet på et par lækre billi bi støvler, jeg fandt mig derinde, lige tilpas med hæl til hverdag👏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er rigtig glad for at handle i Paw Sko, de har så godt et udvalg og til hele familien.
  Alle herhjemme har fået årets fodtøj, så jeg kunne godt tænke mig et par varme flotte gummistøvler til når jeg skal ud her i det kølige våde vejr:-)
  Et smukt efterår til jer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville bruge det til et par Angulus støvler til min lille dreng på 1 år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville bruge gavekortet på et par flotte støvler med lidt hæl fx fra Ecco eller Billi Bi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H

  Åh hvor vil jeg gerne vinde! Med to mdr til termin er mine fødder desværre noget hævede, så kunne virkeligt godt bruge et par vinterstøvler, men det er som om alle indkøb til kommende baby gør, at det ikke føles rigtigt at bruge +1000kr på et par vinterstøvler til mig selv…
  Ih hvor ville det være skønt at få et par comfy støvler 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg ville bruge gavekortet på et par nye, fine støvler til mig selv – gerne fra Billi Bi :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil bruge gavekortet på et par lækre støvler til efteråret. Krydser finger 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ville købe et par gode vinterstøvler fra Ecco eller Superfit til min lille datter og måske nogle matchende vinterstøvler til mor😊👩‍👧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bjaldby

  Jeg ville bruge gavekortet på et par nye festsko til et kommende julebryllup hos min veninde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville bruge gavekortet på et par flotte men behagelige festsko! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville bruge gavekortet på min yngste teenagesøn. Han trænger så meget til nye sko, men SU’en rækker ikke så langt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville bruge gavekortet på et par pæne læderstøvler med lidt hæl. Jeg har nærmest kun to par sko, som jeg skifter mellem, og jeg kunne godt bruge nogle lidt mere festlige sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Jeg ville bruge gavekortet på nye sko/støvler til mig selv – jeg har altid sko krise inden jeg skal i byen og ender altid i sneakers…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil vildt gerne forkæle min kæreste med et par lækre herresko. Han trænger efterhånden til nye, og han er ikke typen der bruger tid på at finde sko, så det kunne være mega fedt lige at overraske ham 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg ville bruge gavekortet på min mor. Hun døjer ofte med ømme fødder, og har svært ved at finde fodtøj med godt design, som samtidig også har god komfort. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg ville uden at tøve bruge gavekortet på min skønne spilop af en nevø. Det ville være så dejligt at kunne forære ham et par gode vinterstøvler og på den måde spare min skønne bror for en af de ellers lidt tungere udgifter, når man har en lille hurtigvoksende purk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sortberg

  Om 1 måned skal jeg til Canada et halvt år, og ville elske at have et par nye fede og varme vinterstøvler med i kufferten 👌🏻 Især hiking støvlen fra Angulus, så lækker😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arnthrudur

  Har brugt efterårs sko-budgetet på sko til vores to voksende drenge og kunne virkelig godt tænke mig at finde gode vinterstøvler til mig selv. Helst nogle fine chealsea boots der kan også gå på arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg ville så gerne vinde et par fine efterårs-loafers til kontoret. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg mangler et par vinterstøvler og med det vejr vi har for tiden, er der vidst ikke længe til at de skal i brug! Så jeg ville forkæle mig selv med gavekortet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har fuldkommen slidt mine Angulus chelseastøvler i stykker, så det ville være fantastisk at kunne skifte dem ud med et par nye og flotte fra Paw Sko :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg mangler nye vinterstøvler, dem fra Angulus kunne godt være en god kandidat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kunne enormt godt bruge et par varme vinterstøvler, og de brune på øverste billede er jo vildt lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bruge gavekortet på mig selv, måske på endnu et par sorte støvler til samlingen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg ville bruge gavekortet på et par nye vinterstøvler, og de der hikingboots kunne være et godt bud! Hold nu op, de er pæne. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne schou

  Et par angulus støvler ville varme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er stor fan af Angulus, så mon ikke det skulle være noget lækkert læder derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  De fine loafers gad jeg godt eje :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville bruge gavekortet på at købe et par pæne sko til min far! Han er typen der køber nye sko når de gamle går i stykker, hvilket betyder at nogle af de sko han har er rimelig outdatede ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nielsen

  Ville bruge det på et par gode vinterstøvler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg ville bruge gavekortet på et par hygge-futter (måske nogle med lammeskind) til min far, som lige er blevet sygemeldt med kræft og derfor lige pludselig er rigtig meget hjemme. Og når man er syg, er det især vigtigt at hygge om sig selv og holde humøret oppe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Frøsig

  SU budgettet siger at jeg ikke har råd til nye vinterstøvler, men jeg mangler virker et par pæne støvler der både kan gå til hverdag og fest og de er virkelig pæne dem fra Billi bi med en blanding af ruskind og læder. JEG KRYDSER ALLE MINE FINGRE OG TÆER ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  👟Min søn trænger til nye støvler👟

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Frederik IX Studios