(endnu) 20 ting, I måske ikke vidste om os – Sidsel & Lasse
Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #4

(endnu) 20 ting, I måske ikke vidste om os

suzuki-ignis-sidsel-lasse-4a

 1. Sidsel gik til svømning i 2-3 år i løbet af folkeskolen. Sporten blev aldrig hendes yndlings – primært fordi hun frøs hele tiden! At det alligevel blev til adskillige år med sporten som fritidsinteresse skyldes nok primært udsigten til saunatur og pålægschokolademadder, når svømmetimen var slut!
 2. Lasse har (som I nok ved) spillet rigtig meget Magic the Gathering. Hvad I nok ikke ved er, at kortspillet havde en kort renæssance i hans liv sidste år, hvor han lige nåede at brænde 6-700 kr. af på nye kort!
 3. Sidsel har en skjult gamer i maven. I løbet af 8. og 9. klasse brugte hun timevis på at gennemføre de platformspil til Playstation, hun havde liggende derhjemme (Jak and Daxter var en favorit).
 4. Med til gamer-historien hører også, at Sidsel havde IT og Hjemmesider som valgfag i folkeskolen – problemet var bare at nogle snedige elever havde installeret Unreal Tournament på skolens computere, så det blev nærmere til et valgfag i gaming frem for HTML-koder! (Fun fact: “Facing Worlds” var Sidsels yndlings-map)
 5. Lasse har et ambivalent forhold til koriander (don’t we all..) – han kan godt sætte pris på det i den rette sammenhæng, men som udgangspunkt kan han ikke udstå smagen.
 6. Sidsel elsker koriander, men kunne til gengæld ikke sætte et hårdkogt æg til livs, om så det gjaldt hendes liv!
 7. Lasse har et hak i læben, fordi han som barn fik en gynge i hovedet.
 8. Sidsel har i flere år af sin barndom lidt af alopecia (pletskaldethed). Heldigvis voksede håret ud igen, så hun ikke var dømt til at have en munkekrans til evig tid :)
 9. Lasse har optrådt med Tv2-numre med sit musikhold på Sidsels gymnasium (Langkær), hvor Sidsel stod blandt publikum. Men der skulle gå halvandet år derfra til vi mødte hinanden første gang :)
 10. Sidsel havde længe et omvendt Nike-swoosh-formet ar efter et strygejern under højre arm, fordi hun engang forsøgte at stryge sin t-shirt, mens hun havde den på. Arret er heldigvis ikke lige så tydeligt længere.
 11. Lasse kan give en perfekt parodi af Herbert the Pervert fra Family Guy.
 12. Sidsel kan også lave en meget god udgave af Tigerdyret.
 13. Vi kan ikke finde ud af, om vi skal have fælles efternavn, når vi bliver gift, eller om vi skal beholde hver vores. Måske også fordi det er vanskeligt at danne et velklingende efternavn ud af de kombinationsmuligheder, vi har. Lasse Ribergård Rasmussen og Sidsel Hilding-Hamann – hvem kan hjælpe med en god kombination her?
 14. Dengang vi boede i den gamle lejlighed rettede vi konstant på fjernsynet. Lasse ville gerne ha’, at det skulle stå lige, og Sidsel ville gerne ha’, at det skulle drejes ind mod sofaen!
 15. Der er i skrivende stund blevet skrevet 35.361 godkendte kommentarer til indlæg her på bloggen.
 16. Hvis Sidsel skulle arbejde med noget helt andet end hun gør i dag, gad hun godt drive et sted a la Stedsans in the woods.
 17. Lasse gad godt drive en café, hvor menukortet var udarbejdet med inspiration fra alle de gode måltider, vi har spist rundt omkring i verden – bl.a. Five Leaves i Brooklyn, The Magic Bean i Quito, Federal i Barcelona og Quatro Sombras i San Juan.
 18. Sidsel og kollegaerne fra Weekday brugte alarm som hemmeligt kodeord, hvis der kom en sød pige eller fyr ind i butikken, som de andre skulle se.
 19. Lasse havde samme ordning på McDonalds – der var kodeordet løg på 4’eren (hvis den lækre person blev betjent i kasse 4). Faktisk er det en åben hemmelighed, at personalet på flere McD-restauranter i hele landet bruger den vending.
 20. Vi har planer om at tage på en længere honeymoon, når lejligheds- og bryllupsprojekt forhåbentlig er veloverstået til næste efterår. Måske et par måneder, hvis vi kan slippe afsted med det.

21 kommentarer

 • Mia

  @13
  Da vi valgte vores efternavne valgte vi efter, hvad vi gerne ville have vores børn også skulle have. Så vi fik fælles navn.
  Problemet med jeres, i øvrigt meget smukke efternavne, er, at de er alitterære, hvilket er vildt sejt. I ved, RR eller H-H…

  “Må” man i øvrigt skille efternavne af med bindestreg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Vi har også snakket så meget om det! Vores børn er jo nødt til at have en eller anden kombination af vores efternavne, så vi skal jo løse det før eller siden.. Og ja, vores virksomhed hedder faktisk også RRHH I/S, vi synes også selv det er lidt sjovt/sejt med alliterationen :D Faktisk går den lidt dybere – begge forbogstaver i begge vores efternavne efterfølges af først et I og så et A. Det er lidt sjovt.. altså RIbergård RAsmussen og HIlding-HAmann… RIRA HIHA! Ved faktisk ikke, om man må fjerne bindestreger i sammensatte efternavne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Haha, hvor er det godt! :D Måske I skal vælge det, af jeres navne I er allermest glade for/præsenterer jer med, og sætte dem sammen efter, hvad der lyder bedst. Der er også klassikeren med Mads og Monopolet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Gade

  Min kæreste lider af alopecia og har været skaldet i ca. 7måneder nu, fordi hans hår begyndte at falde af gradvis. Det er lidt tough at skulle leve med det! Men jeg synes, at det er fedt at I lige udbreder kendskabet lidt på denne måde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Øv hvor træls for dig og ham. Det er hårdt at stå midt i – måske netop fordi der ikke er så mange, der kender til sygdommen, og derfor bliver lidt forskrækkede og berøringsangste. Jeg ønsker jer alt det bedste og håber for din kæreste, at det snart er et overstået kapitel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brandt

  Sidsel/Lasse Hilding-Hamann Ribergård Rasmussen – Bom! You owe me a beer! :D Lidt langt, men lyder sgu godt og så er der heller ikke slåskamp om hvad der skal ud og hvad der ikke skal ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det er simpelthen for meget af det gode at have fire efternavne, Brandt :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  I skal da hedde Hilding-Hamann Ribergård! <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for Ribergård Hilding-Hamann!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hilding Rasmussen lyder altså godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej! Synes du? :D Så skal man jo også skille Sidsels efternavn ad, det går da ikke :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Løg på 4’eren lyder lidt mere som en advarsel, er min første tanke. Ala: “Hende der lugter skarpt, når du når så langt, at du ikke kan fortryde” B-)
  “Ekstra mayo til fritterne” synes jeg skal ny-indføres :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, den er måske lidt bedre i virkeligheden ja! Den må vi ud og udbrede på diverse McD-restauranter ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Haha, ja det kan der være noget om! Det var nok for at kamuflere hensigten mest muligt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Åh, jeg fik også altid pålægschokolademadder efter svømning. Det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lundholm

  Haha hvor sjovt. Jeg læser medicin og skal til dermatologieksamen på onsdag. Jeg har LIGE læst om alepecia areata, da jeg lige havde brug for en overspringshandling (lidt tidligt, host!) og havnede her inde ;) Godt du er vokset fra det igen :)
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det var da ret pudsigt! Det er sjældent jeg støder på nogen, der kender sygdommen ellers :)
   Men ja, jeg er også glad for, at det “blot” stod på i et par år.

   Pøj pøj med eksamen! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #4