Legends store, Aarhus – Sidsel & Lasse
9 ting, folk skal stoppe med på sociale medier

Legends store, Aarhus

Sponsoreret af Legends

legends-aarhus-1a

legends-aarhus-2a

legens-aarhus-outfit-5a

legends-aarhus-5a

legends-aarhus-6a

legens-aarhus-outfit-3a

legends-aarhus-7a

legens-aarhus-outfit-1a

Jakke, skjorte, bukser og sneakers fra Legends – alt findes i Aarhus-butikken

Er man til let anvendeligt tøj, sko og acessories i skandinavisk og tidløst design, er her en god nyhed – det københavnske herrebrand Legends har åbent butik i Aarhus. Brandet er relativt ungt (fra 2013) men har allerede haft stor succes med butik i København og webshop og derfor var tiden nu kommet til at udvide til Aarhus – hvor er det fedt, at der kommer så mange nye, seje butikker til vores by!

Selvom butikken kun tæller få kvadratmeter er det blevet til et flot, stramt udtryk samtidigt med at butikken har et rigtig godt vareudvalg, hvor blandt andet skjorter, overtøj og fodtøj imponerede mig. Især udvalget af fodtøj er virkelig godt – der er alle de skotyper, en mand har brug for – sneakers, chelsea boots, vinterstøvler og pæne sko. Perfekt. Generelt er designudtrykket hos Legends egentlig meget klassisk, men det bliver aldrig kedeligt – især ikke, hvis man kombinerer udtrykket med et par af Legends’ seje sneakers eller kasketter.

Tjek butikken ud – den ligger i Klostergade 1, 8000 Aarhus C. Se åbningstider her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting, folk skal stoppe med på sociale medier