De fineste prikkede sokker - Sidsel & Lasse
Bryllupslokationer i og omkring Aarhus

De fineste prikkede sokker

OYSHO strømper med sorte eller grå prikker 39DKK  /  OYSHO strømper med prikker i guld eller sort 59DKK  /  ASOS strømper med pastelprikker 40DKK

Måske I husker dette indlæg, hvor jeg tippede om mine nye yndlingsstrømper? De har længe været udsolgt, men i går spottede jeg et par, der lignede til forveksling. Det måtte jeg naturligvis tippe om, for jeg har simpelthen været så glad for mine lige siden jeg slog kløerne i dem. De kan gøre enhver småkedelig jeans/sneaks-kombo spændende! ASOS har også fået en yderst fin og forårsagtig prikket sok på lager – hvis man nu vil tage forskud på de lyse pasteller. Nu er tippet i hvert fald givet videre ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupslokationer i og omkring Aarhus