Anbefaling: Bådcafé – Sidsel & Lasse
Julegaveidéer til manden hos Legends

Anbefaling: Bådcafé

baadcafen-aarhus1

baadcafeen-aarhus3

baadcafen-arhus2

 

Den hyggelige Bådcafé er som sådan ikke en nyhed i sig selv – den har ligget og puttet sig på et skønt solskinsspot i Marselisborg Havn siden 2016 – men det er til gengæld dens nye placering ved Honnørkajen. Hvor det tidligere har krævet en cykeltur for de fleste at nå derhen i sommerhalvåret, er det nu muligt at slentre derned fra midtbyen på få minutter. Placeringen mellem Toldboden og Navitas er også yderst fotogen, og fra de små vinduer i salonen har man udsigt til Aarhus Ø, Aarhus Bugt og det seje gavlmaleri af Hendrik Beikirch på Mindet 6, som eftersigende skulle være byens største. At de tilmed byder på rigtig god kaffe og hyggelig stemning på Bådcafé bidrager bestemt også til stedets appel. Selv har vi omkring ti minutters gang derned fra Trøjborg, så det kunne helt sikkert blive en café, vi vil frekventere oftere i fremtiden.

Udover kaffe, serverer Bådcafé også brunch, frokost og aftensmad. At dømme ud fra menukortet er der også gode spiseoplevelser at hente på fartøjet – tarteletter, klassisk ostemad og pariserbøf går man aldrig galt i byen med! Færgen, der lægger kvadratmeter til foretagendet hedder i øvrigt Sorte Louise, og har tidligere serviceret øen Endelave. Det er skægt at se, når gamle skibe får nyt liv – ofte langt væk fra de steder, hvor de oprindeligt stævner ud. Tag bare den tidligere Bornholmer-færge M/F Dueodde, der nu sejler folk mellem Nord- og Sydøen på New Zealand. De bornholmske gutter jeg lærte at kende, da jeg var på udveksling i 2011, var skrupforvirrede, da de selv befandt sig på færgen under deres rejse og den pludselig virkede så bekendt! På daværende tidspunkt havde det nye rederi ikke renoveret færgen indvendigt, så der var stadig en hel del danske skilte m.m. at få øje på. Lidt skægt.

Vi glæder os virkelig over, at der sker så meget på havnearealerne i Aarhus for øjeblikket. Det er lige før at der er et nyt byggeri, tiltag, marked etc. at få øje på, hver gang vi går ruten fra Kystvejen og ned til Dokk1. Bådcafé er endnu en god tilføjelse – omend den sikkert sejler ud til Marselisborg igen til sommer :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer til manden hos Legends