Samlet overblik over vores rejseguides – Sidsel & Lasse
Skønhedsfavoritter til vinteren

Samlet overblik over vores rejseguides

alcudia-23a

steinhude (7)a

suderburg (4)a

steinhude (6)AB

paris-a-30

alicante-56a

alicante-61a

apalmademallorca28

koh-chang-66a

sverige-a

sverige-16a

Vi har længe snakket om, at vi gerne ville sætte vores rejseguides i system. Det er efterhånden blevet til en hel del, og selv vi kan synes det er lidt forvirrende at finde rundt i. Lasse fandt derfor overskuddet frem og gik i gang med opgaven i tirsdags, og nu har vi sørme et samlet kartotek over vores rejseguides! Find den som drop-down-menuen ‘Rejseguides’ i vores menu lige under vores header. De nyere guides er helt klart mest fyldestgørende og up-to-date, men der kan stadig være gode tips at hente i nogle af de ældre også :) Og når vi synes de ikke holder vand længere, må det jo være incitament til at komme afsted igen og få dem opdateret ;)

Hvis jeg skal nævne et par personlige favoritter i det samlede udvalg, så vil jeg fremhæve Old San Juan (der er så åndssvagt fint og lækkert!), selvfølgelig vores guide til New York, der netop har fået en masse gode tilføjelser, og så vores guide til Prag, som vi lavede i samarbejde med Takeoffer. Prag er i den grad en undervurderet destination. Men det er lidt svært at rangere de forskellige – vi har efterhånden været på så mange gode ferier. Jeg kan næsten blive lidt rørt over at kigge de hundredvis af billeder igennem og tænke på, at vi allerede har oplevet så mange smukke, vilde steder. Det håber jeg vi kan blive ved med længe endnu (og gerne i et fartøj, der ikke ødelægger planeten).

Giv endelig lyd, hvis I har spørgsmål til de forskellige destinationer eller guides.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter til vinteren