Snefnug i Mejlgade – Sidsel & Lasse
Gratis co-working space på Comwell Aarhus

Snefnug i Mejlgade

sidsel-samsoee-jakke-2a

sidsel-samsoee-jakke-3a

sidsel-samsoee-jakke-1a

Nederdel fra H&M Trend, jakke fra Samsøe & Samsøe (gammel), strik fra Stella Nova (gave), sko fra & Other Stories

I sidste weekend gik Lasse og jeg en tur ned i Latinerkvarteret for at kigge i butikker og købe et par julegaver til Lasses familie. Lige i det vi fandt kameraet frem i Auktionshusets fine baggård, begyndte der at drysse snefnug ned fra himlen – vist nok nogle af de første, vi har fået her i Aarhus. Det har mest været slud og sjap ellers. Det er der nu noget magisk ved! Og sne i krøllerne giver nogle fine motiver. Mit hår får mere og mere fald, som årerne går. I min familie hedder det “mormor-krøller”, fordi min søde mormor altid havde sit hår sat i en hestehale med slangekrølle og krøller i pandelokkerne.

Jeg har ikke altid været lige gode venner med mine krøller, men nu hvor jeg nogenlunde har lært at tæmme dem, går det bedre! Er der mon andre end mig, der har oplevet at deres hår ændrer sig over tid?

2 kommentarer

 • Pernille

  Hej Sidsel. :-)
  Vil du skrive et indlæg omkring dine hårrutiner og hvordan du tæmmer dine krøller?
  Jeg har selv krøller, men synes ikke de er ret pæne, så det ender tit med at de bliver glattet med glattejernet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Pernille :)
   Ja det kan du tro! Det får jeg bakset sammen i løbet af næste uge.

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis co-working space på Comwell Aarhus