Året der gik: 2017 – Sidsel & Lasse
Ten Square Coffee, Aarhus

Året der gik: 2017

Så er vi nået til årets sidste dag, og vi synes, det er på sin plads, at tage et blik tilbage på vores 2017 – især fordi det har været et særdeles begivenhedsrigt år for os på mange forskellige fronter. Året er simpelthen gået så stærkt, synes vi. Here we go:

alicante-47a

Januar – Årets første begivenhed var en rejse til et par forskellige destinationer uden for Alicante, hvor vi blandt andet så Muralla Roja og spiste skøn, lokal mad. Sidsel var så småt ved at komme ind i arbejdsgangene på Heyday, hvor hun startede i december, og Lasse var efterhånden ved at være kommet nogenlunde på plads på Culture Workspace, hvor den dengang stadig nye Bloggers Delight-afdeling blev placeret.

viabiler-toyota-c-hr-a

Februar – Vi testede hybridbilen Toyota C-HR, som vi kørte til Ebeltoft på en hyggelig sommerhustur med brænde i pejsen og sne på græsplænen. Derudover blev det til besøg på Plantecaféen og Rømer, hvor Bloggers Delight holdt netværksmiddag.

gettin-married2

Marts – I marts blev det endelig tid til vores tur til øen Koh Chang i Thailand, som vi havde set meget frem til i de kolde vintermåneder. Det blev også rejsen, hvor Lasse faldt på knæ på en øde strand og friede til Sidsel, som selvfølgelig sagde ja. Samtidigt havde vi (efter 1½ års søgen) endelig fundet en lejlighed, som vi afgav et bud på kort før vi tog af sted. Vi endte faktisk med at købe lejligheden, før vi tog til Koh Chang, så der røg mange voksenpoint ind på kontoen på kort tid med forlovelse og lejlighedskøb inden for en måned. Vildt!

April – I april fik vi nøglerne til lejligheden og påbegyndte straks renoveringsprocessen, som skulle vise sig at strække sig over de mange kommende måneder. I løbet af april blev det til en del besøg i IKEA, Silvan, ILVA, Billigblomst og diverse boligbutikker.

Maj – Måneden startede med en virkelig god omgang SPOT Festival med varmt vejr, god musik og kold rosé. Det skal vi SÅ meget gentage i 2018. Omtrent halvvejs inde i maj var lejligheden malet, gulvene slebet og vi var nogenlunde klar til at flytte ind. Også selvom der stadig skulle laves nyt køkken, bad og friskes op på terrassen. Men hvor var det fedt at flytte fra 40 m2 efter syv år til 118 m2! Vi fejrede flytningen med en middag på Drudenfuss – helt smadrede og glade. Sidst på måneden fyldte Sidsel 28, hvilket vi fejrede på Seafood på Marselisborg Lystbådehavn.

Juni – Sommeren begyndte for alvor med Northside Festival 2017, som var en kæmpe succes (trods regn fredag og massive søndagstømmermænd). Ellers stod måneden på Kbh-besøg for at spise god mad og se venner og bekendte. Vi har næsten altid planer, når vi tager til København, så det var rart at tage af sted uden de store planer og så have bedre tid til at være spontane. Mere af det i 2018. Til Sankt Hans besøgte vi vores venner Natalie og Andreas i deres hus i Trustrup, hvor vi spiste god mad og ristede skumfiduser på bålet om aftenen. Lasse sluttede måneden af med en fantastisk Fjällräven Classic vandretur sammen med gutterne fra Culture Works, som også gerne må blive gentaget i det nye år.

sverige-23a

Juli – Vores sommerferie blev tilbragt på Sidsels families ødegård i Skåne uden for Kristianstad, hvor Sidsels mor, far, søstre og Sidsel havde Lasse med på tur. Efter det fløj vi til Mallorca, hvor hele familien boede i et lille byhus i Alcudia i en uge med masser af sol, vin, badning og hygge. I Alcudia fejrede vi vores 10-års dag med lækker middag på en lokal restaurant. Time flies!

August – Den sidste sommermåned blev primært tilbragt i Aarhus, hvor vi var til madmarked, badede på Den Permanente og Bellevue, fejrede åbningen af Salling Rooftop og fortsatte renovering og møblering af lejligheden. August sluttede med starten af Festugen, hvor vi blandt andet hang ud til Cluster Square, hørte Daft Punk cover live i UngK kirken og spiste på Juliette i anledning af restaurantens 5-års jubilæum. Derudover nød vi, at vores køkken ENDELIG var færdigt og klar til brug efter 2-3 måneder med take away, mikroovnsmad og et køleskab placeret midt på stuegulvet.

September – Food Festival var første store begivenhed i september, og det måtte vi naturligvis ikke gå glip af. Især fordi vores gode venner Zenia og Tobias begge arbejdede hos Food Festival og havde knoklet i mange måneder for at få det hele til at klappe. Det var perfekt sommervejr og vi fik masser af lækker mad og drikke. I september var vi til sommerfest med Heyday, som samtidigt kom til at fungere som en slags afskedsfest for Sidsel, der havde valgt at sige sit job op der.

Oktober – I starten af måneden fyldte Lasse 29 og blev fejret af både Sidsel og sin familie. Vi nød de sidste solskinsdage, hvor vi stadig kunne sidde i læ på vores terrasse og få lidt D-vitamin. Vi var på Museum Jorn i Silkeborg, hvor vi så den virkelig seje og spændende Cindy Sherman-udstilling og senere var vi i Odder for at spise hos Groft sammen med en håndfuld venner. Her blev vi også enige om, at Torben fra Groft selvfølgelig skulle stå for vores bryllupsmenu.

November – En del af november gik med at planlægge og afholde et fællesspisningsarrangement sponsoreret af Spar Nord (og i samarbejde med UngK-kirken og Frederiksgade 42). Det var rigtig sjovt at prøve og vi synes, det var en stor succes. Sidst i november tog vi en uge til New York, hvor vi havde lejet en lille, hyggelig studio aparment i East Village på Manhattan. En fantastisk tur, hvor vi fik sat kryds ved nogle must sees, vi ikke havde fået rundet, da vi var i New York sidst for et par år siden. Sidsel begyndte i slutningen af måneden så småt at snakke brudekjole med dygtige Nina fra Buch Couture, som skal sy kjolen.

unnamed

December – I december lavede vi julebord med Kähler på ARoS og Sidsel begyndte for alvor at få styr på fremtiden og dermed livet som selvstændig. Ellers gik måneden med adventshygge, oplæg på University College Nordjylland for Lasses vedkommende og oplæg med os begge på Aarhus Universitet for de nye studielivsambassadører. Sidsel holdt jul med sin egen og sin fasters familie i Galten mens Lasse var julevært for sin familie hjemme hos os på Trøjborg. Nytåret skyder vi ind i København hos Natalie og Andreas samt en håndfuld andre gode mennesker.

GODT NYTÅR og tusind tak fordi I læser med herinde. Vi glæder os til mange flere spændende beretninger i 2018 med mere lejlighed, flere rejser og selvfølgelig vores bryllup i september :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ten Square Coffee, Aarhus