The Lazy Wombat, Aarhus – Sidsel & Lasse
Detaljer fra Marmeladefabrikken

The Lazy Wombat, Aarhus

the-lazy-wombat-aarhus-2a

the-lazy-wombat-aarhus-1a

the-lazy-wombat-aarhus-5a

Da Sidsel opdagede, at en ny australsk inspireret café og restaurant var åbnet i Aarhus, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få aflagt et besøg. Som I nok ved, var Sidsel på udveksling i Sydney for nogle år siden i forbindelse med sit bachelorstudie, og det er næsten en underdrivelse at sige, at hun blev helt forelsket i Sydney og Australien generelt.

Derfor var det et must at få en god aussie-morgenmad på The Lazy Wombat, som ligger i Ceresbyen 20. Stedet er ret godt gemt væk inde mellem de høje bygninger i Ceresbyen, men vi fandt da frem til det efter at være faret vild et par gange, haha. Vi var ret sultne (vi kom først ud af døren kl. 10.30) og bestilte derfor både Big Brekkie, Smashed Avo og Ricotta Pancakes… og det var himmelsk! Sidsel fik en kop americano og jeg nappede en flat white, som de nærmest sværger til i Sydney. Al maden er økologisk, og priserne er ganske rimelige. Vi kom af med 305 kroner for kaffe og mad. Pandekagerne kom i øvrigt sammen med en vanvittig lemon curd, der var prikken over i’et. Betjeningen var god og venlig, så det eneste minus, vi kunne komme på, er, at omgivelserne godt kunne have været lidt mere hyggelige. Vi var lidt for bevidste om at vi sad i bunden af en stor ejendomsbygning, hvor der så var indrettet café. Havde The Lazy Wombat ligget i Latinerkvarteret, ville det med garanti blive vanvittigt populært. Men med denne placering må de nok “nøjes” med at være et glimrende sted at spise :)

Vi kommer helt klart til at besøge The Lazy Wombat igen! Måske for at afprøve deres aftenmenu, der også lyder rigtig lækker. Hvis indretningen er blevet lidt mere hyggelig næste gang, gør det bestemt ikke noget ;)

Åbningstiderne er mandag-tirsdag: 10 – 17.30, onsdag-fredag: 10-21, lørdag: 9-21 og søndag: 9-16.30.

2 kommentarer

 • Når ens studie er nabo til sådan en perle kommer man hurtigt ud over indretningen 😅 Det er så fedt at have et lille hyggeligt stille sted hvor nan kan få lidt ro til hovedet mellem undervisning og gruppearbejde 😊 Jeg kan kun anbefale deres onsdags special med meatpie og mash ❤️ Det koster 55 kr og er helt igennem fantastisk,selvom der getne måtte være mere mash 😂 Derudover har de udentvivl den bedste croisaint i aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Meatpie og mash lyder sygt godt!! Tror hellere jeg må flytte mit kontor derned på næste onsdag :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer fra Marmeladefabrikken