God, asiatisk takeaway i Aarhus – Sidsel & Lasse
Ny lyd i Marmeladefabrikken feat. Hi-Fi Klubben

God, asiatisk takeaway i Aarhus

Reklame for Just Eat

De næste tre måneder vi vil være ambassadører for Just Eat, og vi har sat os for at få testet en masse af de gode restauranter og spisesteder i Aarhus, vi endnu ikke har prøvet. Vi spiser i forvejen en del takeaway, da det ofte er en nem og hurtig løsning, når hverken Sidsel eller jeg har overskud til madlavning efter en lang dag. For at det hele ikke går op i pizza, burger og fritter prioriterer vi af og til de lidt sundere takeaway-alternativer, og her falder vi tit tilbage på diverse asiatiske køkkener. Derfor har vi i første omgang sat os for at finde frem til noget af det bedste asiatiske takeaway, Aarhus har at byde på :)

south-indian-aarhus

The South Indian

Endelig noget god, indisk takeaway i Aarhus! Vi har længe været misundelige på københavnerne for at have Bollyfood og mange andre gode indiske spisesteder. Men det er heldigvis slut nu. The South Indian tilbyder forskellige indiske specialiteter med rødder i det sydindiske køkken, hvorfor mange af retterne er uden kød. Der findes naturligvis også retter med f.eks. kylling, men vi syntes, det var lækkert med noget velsmagende takeaway uden kød for en gangs skyld. Det er stadig perfekt som hurtig aftensmad eller som tømmermandsmad. Deres onion pakora og panerede blomkål med raita til kan virkelig anbefales!

sei-sei-sushi-aarhus

Seisei Sushi

Vores nye yndlingssted på Trøjborg når det kommer til sushi. Super vellavet og frisk sushi med gode råvarer. Deres salater er også virkelig lækre – vi bestiller altid rejesalaten (set på ovenstående billeder) med edamamebønner, tang og goma-dressing. Den holder 100%. Prismæssigt ligger deres sushi ca. midt på skalaen – det er hverken super dyrt eller vildt billigt, men vi føler, at prisen og kvaliteten hænger rigtig fint sammen.

com-viet-aarhus

Com Viet

Lækker, vellavet vietnamesisk mad. Deres forårsruller er perfekt sprøde og smagfulde, og de øvrige retter er der heller ikke en finger at sætte på. Især det store andelår (på billedet ovenover) var både sprødt og saftigt, og både and og oksekød var dejligt grillet. En klar anbefaling herfra, hvis du er til vietnamesisk.

sala-thai-aarhus

Sala Thai

Det er ret skørt – vores gamle lejlighed lå LIGE ved siden af Sala Thai, men af en eller anden grund har vi aldrig spist der før. Det har vi endelig fået lavet om på, dog først efter at vi flyttede ind i den nye lejlighed. Vi prøvede en rød karry med and og en grøn karry med oksekød – begge dejlige retter, hvor portionerne var store, der var rigeligt med sovs og grøntsager og masser af spark på smagen. Vær opmærksom på, at de altså ikke mener det for sjov, når de skriver, at maden er stærk ;)

buffet-house-aarhus2

Buffet House – Indian Cuisine

Indrømmet, navnet “Buffet House” lyder mildest talt lidt tvivlsomt. Det var maden dog på ingen måde! Vi fik de lækreste samosaer med en enormt velsmagende koriander-dip til (Lasse havde tømmermænd, og det første han spiste hele dagen var en af samosaerne ovenfor.. her var klokken blevet syv om aftenen – det reddede dagen!). Derudover fik vi naan-brød, en blandet salat og en god omgang chicken curry. Salaten var rimelig standard, men resten smagte skønt. Glem navnet på stedet og spring ud i det ;)

Hvilke asiatiske restauranter er blandt jeres favoritter i Aarhus? :)

2 kommentarer

 • Joseph

  Ej jeg må SÅ meget prøve de indiske steder! Det synes jeg virkelig Aarhus har manglet, men nu er der hvertfald to steder jeg skal prøve!

  Running sushi plejer ikke at være min kop the, men efter mange anbefalinger prøvede jeg Running Ping og må sige at jeg slet ikke blev skuffet! Der var stor variation på båndet og manglede man noget kunne man bare sige det videre til det venlige personale. Det er det bedste running sushi i Aarhus, selvom standarden inden for dét ikke er særlig højt ;)

  Længe var Kowloon også min favorit, men har ladet mig fortælle at de bruger MSG i meget af deres mad, så der spiser jeg desværre ikke længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Joesph :)

   Ja, har virkelig også savnet noget indisk i Aarhus! Så det er fantastisk :D Tak for tip til running sushi – må indrømme at hele “running”-konceptet er lidt et turnoff for mig, men det kan jo være, jeg skal prøve alligevel ;) Ærgerligt med Kowloon, har egentlig været relativt stor fan af dem. Men man kan jo også spørge sig selv, hvordan deres mad kan være så velsmagende, billig og serveret i store portioner. Så må det jo næsten være på bekostning af noget andet :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny lyd i Marmeladefabrikken feat. Hi-Fi Klubben