VIU Eyewear Aarhus - Sidsel & Lasse
By the way #34

VIU Eyewear Aarhus

Reklame for VIU Eyewear

viu-eyewear-lasse-5a

viu-eyewear-sidsel-1a

viu-eyewear-lasse-9a

viu-eyewear-sidsel-4a

viu-eyewear-lasse-10a

viu-eyewear-lasse-2a

viu-eyewear-sidsel-3a

Lasse bærer The Menace og The Player

Sidsel bærer The Lolita og The Vain

Sidste weekend slog vi et smut forbi VIUbutikken i Volden 11 for at kigge nærmere på kollektionen og de fine, nye rammer. Helt præcist åbnede butikken d. 30 november, hvor der blev holdt åbningsevent i samarbejde med Eurowoman. Allerede der fik vi en forsmag på det schweiziske brillemærke, og nu er vi så heldige at få lov til at lave et lille samarbejde med VIU. Til indlægget her fik vi lov til at udvælge et par briller hver, og så gik vi en tur rundt i snevejrs-Aarhus og knipsede lidt billeder. De briller, vi valgte at låne med ud i byen, var hhv. The Lolita i farven Champagne Shiny for Sidsels vedkommende og The Player i Ginger Shiny for Lasses. Herudover havde vi også hver især et par solbriller med, hhv. The Vain i farven Cherrywood Shiny (Sidsel) og The Menace i Petrol Transparent Shiny (Lasse). Man skal altid gribe chancen for at iføre sig et par hurtige solbriller, når den byder sig, right?

Hos VIU finder du bæredygtigt producerede designerbriller i god kvalitet. Dette sikres ved, at samtlige briller designes in-house i Schweiz og efterfølgende produceres hos en traditionsbunden fabrikant i de italienske Dolomitter, som VIU har et tæt samarbejde med (kig efter et billede i butikken, der forestiller et par bygninger på en bjergskråning hævet over en nåleskov – det er VIUs producent). Herved sikres den høje kvalitet, samtidig med at fordyrende mellemled på leverandørniveau elimineres. At brillerne ser lækre ud, og føles lækre at have mellem hænderne, kan vi godt skrive under på. VIU har enormt mange stel og farvekombinationer at vælge mellem, og vi havde fingrene i rigtig mange af dem, mens vi forsøgte at beslutte os for, hvilke stel vi skulle skyde billeder af. Heldigvis var der hjælp og vejledning at hente hos Store Manager i butikken, Anne, der er uddannet optiker. Hun er befriende ærlig og beslutsom ift. hvad der klæder ens hovedform og ansigt, og med hendes hjælp fik vi indsnævret feltet :)

VIU fører, foruden deres egne signaturstel, også diverse collabs med fx schweiziske enSoie og modellen Patricia Schmid. I støbeskeen er også et samarbejde med svenske House of Dagmar – det bliver spændende at se, hvad de finder på. Herudover rummer sortimentet også en virkelig sej brillekollektion, der 3D-printes efter bestilling. Godt tænkt og tilmed ret smart, hvis man ellers har svært ved at finde briller, der sidder behageligt på ens ansigt.

Vi havde også fat i en del brillestel fra den nye Wire Collection. Kollektion udmærker sig ved kun at bestå af briller med tynde metalstel. Og tro os, de tager letvægtsstel til et helt nyt niveau! Man kunne næsten have bildt os ind, at de var lavet af papir, så lette føles brillerne i hånden og på ansigtet. Butikschefen i Aarhus-butikken forsikrede os dog om, at de var holdbare på trods af det delikate udseende. Hvis I er på udkig efter en tynd metalbrille, så kan The Spirit helt klar anbefales. Virkelig sej og ultrabehagelig at have på.

Det bedste ved VIUs koncept er næsten priserne. Selvom designet er lækkert og ser high-end ud, så kan et par solbriller købes til 1200DKK og brillepriserne starter ved 1500DKK. Det er noget os aarhusianere kan forstå! Læs mere om prissætningen på briller og glas her. Og så lige et lille fun fact – måske I har fulgt en smule med i den københavnske modeuge (man kan næsten ikke undgå det, hvis man er Instagram-bruger..)? De briller modellerne bar under Designers Remix-showet var faktisk alle fra VIUs nye forårskollektion. Der bliver knald på de store stel og 70er-referencerne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #34