Verdens mindst glamourøse Valentinsdag – Sidsel & Lasse
Marmeladefabrikken: nye gardiner fra Faber

Verdens mindst glamourøse Valentinsdag

Reklame for Just Eat

just-eat-aarhus1

just-eat-aarhus2

Burger med fuldkornsbrød og sweet potato fries fra Byens Burger

Det er ingen hemmelighed, at vi herhjemme begge er lidt skeptiske, når det kommer til Valentinsdag. Vi synes, det er lidt opreklameret og kedeligt at være “tvunget” til at fejre kærligheden til sin partner bare fordi lige præcis den dag foreskriver det. Måske føles det lidt for os som endnu en forbrugsdag i rækken, der også tæller Black Friday, Cyber Monday, Fars/mors dag og så videre. Derfor har vi stort set aldrig fejret Valentinsdag.

Skulle vi dog alligevel finde på at gøre noget ud af dagen, ville det helt klart blive på samme måde som på ovenstående billeder fra tidligere på ugen. Især her i de kolde måneder er vi meget forfaldne til at grave os godt ned i sofaen med takeaway, dyne og en god serie (f.eks. Dark på Netflix, hvis I ikke har set den serie endnu – vi slugte den på få dage!). Det kan næsten ses som et lille oprør mod Valentinsdag at blive hjemme og bestille Byens Burger, men helt ærligt, skal man ikke bare gøre det, man alligevel begge to har mest lyst til? ;) Vi er bestemt også glade for at tage ud at spise, men nogen gange er det altså mere nemt og bekvemt at blive hjemme og få bragt til døren!

Hvis du hopper ind på Sidsels Instagram, er der lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kroner til Just Eat – så skulle der være god mulighed for at fejre Valentinsdag på præcis den måde, du har lyst til (også selvom du ikke har en kæreste).

3 kommentarer

 • Pia

  Hov – skal vist huske læsebrillen, når jeg skriver kommentarer… Undskyld alle slåfejlene ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, du er undskyldt! Vi fangede godt pointen ;) Vi kan godt forstå, at Valentinsdag har fået en speciel plads hos dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Lyder som en perfet Valentine’s! Selv havde jeg aldrig troet at dagen ville komme til at netyde det store for mig, men for seks år siden viede jeg min søn og svigerdatter på netop denne dag, så nu har den et stort hjerte i min kalender…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmeladefabrikken: nye gardiner fra Faber