Hvem læser med hos os? – Sidsel & Lasse
Min brudekjole: 1. og 2. fitting

Hvem læser med hos os?

sidsel-og-lasse

Hej læsere! Vi kunne helt vildt godt tænke os at få jer lidt på banen eller i hvert fald høre lidt fra jer – det kunne være så hyggeligt! :) Vi har jo (i en del år efterhånden) fortalt en masse om os selv her på bloggen og de af jer, der har læst med i længere tid, kender os efterhånden ganske godt. Men vi kender jo ikke jer særlig godt! Vi kan selvfølgelig se, at der er nogle gengangere i kommentarfeltet, men nu synes vi, det kunne være sjovt at høre lidt om jer! Måske også nogle af jer, der normalt ikke smider en kommentar? :) Vi ELSKER jo, når I kommenterer. Det er noget af det fedeste ved at have en blog, at man kan få lov til at snakke med andre ligesindede om løst og fast!

Vi forestiller os, at du ca. er mellem 20 og 25 år, bor i Aarhus eller København og måske er studerende eller relativt ny på arbejdsmarkedet. Det er nok et godt gennemsnitsbud :D Men ja, vi vil meget gerne høre hvor gammel du er, hvad du laver, hvordan du fandt vores blog, hvor længe du har læst med og hvorfor du stadig læser med. Det kan også være, du har et spørgsmål til os eller et ønske til noget, du godt kunne tænke dig at læse om på bloggen. Alle inputs er velkomne! :)

Vi glæder os til at høre fra dig!

154 kommentarer

 • Frederikke

  Jeg ER gennemsnitslæseren. 23 år, studerende, bosiddende i Aarhus.
  HVER gang jeg mangler tips til – anything – i Aarhus, er I det første sted jeg stalker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Fedt :D Du er den perfekte Sidsel&Lasse-læser! Vi er glade for, at vi er din go-to stalker-sted! Tak fordi du læser med, Frederikke! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hey hey,
  Jeg er 20 aar gammel, og bor pt 3 maaneder i Madrid, hvor jeg arbejder, men kommer oprindeligt fra Silkeborg. Har fulgt med i et par aar efterhaanden, og nyder tips til Aarhus, som jeg ofte valfarter til fra Silkebronx, og hvor jeg hoejest sandsynligt ogsaa skal studere. Ps tak for tip om Federal – siiiindssyg shakshuka de har ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Maria :) Wow, sejt lige at bo og arbejde i Madrid i 3 måneder! Og selv tak for anbefalingen – Federal er vores tip top yndlingscafé både i Barcelona og Madrid! Ses i Aarhus ;) God dag til dig og tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej, jeg vil da også lige nå at være med. Jeg er 33 år, mor til to, godt gift og i den grad københavner 😉 Jeg skriver ph.d. inden for det humanistiske sundhedsområde. Jeg har fulgt med længe, ofte lidt sporadisk, det er få blogs jeg læser dagligt. Min mand er fra Århus, og vi kommer der en del, så jeg elsker jeres tips til byen. Så kan jeg også rigtig godt lide jeres reflekterede indlæg om arbejdslivet eller work-life-balance som det vel kaldes. Jeg arbejder trods mit job ikke afsindigt, jeg elsker fleksibiliteten, og vil helst hente børn tidligt og så skrive, når de sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Marie :) Hehe, bedre sent end aldrig! Dejligt at du også ville melde dig ind i snakken her i kommentarfeltet ;) Jeg tror, det med work-life-balance er noget, der optager flere og flere, så vi synes helt klart også det er noget, der er værd at bruge tid på at italesætte her på bloggen. Så tak for den ros! Og tak fordi du læser med :) God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 24 år gammel.
  Jeg læser marketing and management communication ligesom du (Sidsel) har gjort, og så arbejder jeg frivilligt som hvalpe- og unghundeinstruktør ved Dansk Kennel Klub- Viby.
  Jeg fandt jeres blog da jeg for 3,5 år siden flyttede til Århus for at læse. Det var fedt at få en insider vinkel til byen når man selv var helt ny.
  Grunden til at jeg stadig læser med er nok primært for at følge Sidsels karriere da jeg finder det inspirerende at se hvad en anden har brugt sin uddannelse, som jeg er ved at tage, til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Louise :)

   Fedt! Elsker virkelig at du og andre læsere også har en (semi)professionel interesse i at læse med herinde og at følge med i karriere og så videre. Det er jo også noget, vi synes er super sjovt og spændende at skrive om! Og hey, det lyder da som jordens hyggeligste frivillig-tjans! Sign me right up :D

   God dag til dig og tak fordi du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er 22 år og flyttede i sommers til Aarhus 😄Jeg læser til dagligt litteraturhistorie, men overvejede også medievidenskab.😉 Ved siden af studie arbejder jeg i en butik. Jeg kan ikke helt huske hvordan jeg har fundet jer, men jeg har nok læst med i 1-2 år – måske faktisk længere. Tiden løber jo! 😂. Jeg tror, at jeg er stødt på jer efter en anbefaling fra en anden blogger el. Lign? 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Simone :)

   Spændende! Det kunne jeg måske også godt ha’ fundet på at læse, tror jeg. Shit, hvor tror jeg egentlig vores læsere er veluddannede altså! Over halvdelen her i kommentarfeltet læser eller har læst på uni.. det er vildt nok! Men tak fordi du følger med herinde – bliv endelig hængende ;) God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Hej Sidsel og Lasse.
  Jeg er 18 år gammel og studerer på Silkeborg Gymnasium. Jeg har fulgt med Jeres blog siden folkeskolen, og har altid fundet Jer SÅ søde! Elsker at følge med i Jeres hverdagsglimt i Aarhus <33
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Dianna :)

   Ej hvor hyggeligt! Fedt at du har fulgt med så længe og at du kan få noget ud af at følge sådan nogle som os på trods af at vi er liiidt ældre :D Det er vi glade for! Så tak for den søde kommentar og ha’ en skøn søndag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg begyndte at læse med, da jeg lige var flyttet til Aarhus og begyndte på Journalisthøjskolen sammen med Lasses søster, og så har jeg egentlig bare hængt ved lige siden ;)
  Lige nu bor jeg i Ankara, og jeg nyder stadig at følge med og få et lille stykke af Aarhus. Samtidig er I også så dejligt uhøjtidelige, det er jeg ret vild med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Marianna :)

   Hehe, ej hvor hyggeligt at du har læst med Signe! Jeg søgte faktisk også ind på Journalisthøjskolen i sin tid, men kom lige nøjagtigt ind.. så jeg hoppede på Medievidenskab i stedet. Tak for de pæne ord i øvrigt :D

   Ha’ det dejligt i Ankara og tak fordi du følger med herinde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er 26 år, snart færdiguddannet og bor i København. jeg har læst med omtrent 4-5 år, og startede da jeg boede i Aarhus og læste min bachelor.jeg har altid været vild med jeres blog. Både fordi i minder mig om dejlige Aarhus, men også fordi jeg er vild med de perspektiver i berører. Og så er i bare typerne man kan regne med og som har virkelig gode værdier, jeg kan relatere til. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Tina :)

   Ej, TAK! You can always count on us, haha! Det er godt nok virkelig skønt at høre. Og vi er glade for, at vi kan give dig lidt Aarhus-feeling i din Kbh-hverdag :D

   Tak fordi du læser med og ha’ en dejlig søndag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst med i et par år efterhånden og jeg kan egentlig ikke rigtig huske, hvordan jeg fandt jeres blog – muligvis via forsiden på BloggersDelight. Jeg læser stadig med, fordi I er nemme at relatere til og meget gennemsigtige på bloggen. Jeg vægter gennemsigtighed på blogs enormt højt og så skriver I også nogle virkelig fornuftige ting på en rigtig ærlig måde – og selv jeres mere “hyggelige” (in lack of better word) indlæg formår I at formulere på en måde, som giver én lyst til at læse det.
  Jeg bor i Odsherred sammen med min kæreste. Jeg er 23 og han er lige straks 21. Og til april bliver vi forældre, hvilket ingen af os stadig helt har fattet. Jeg går hjemme nu pga. sygemelding, men starter officielt barsel i marts. Før sygemeldingen helt tilbage i november var jeg studerende. Og så blogger jeg selv på http://nouw.com/satinawandel. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Satina :)

   Du er også ret god til at kommentere her på bloggen – det er fedt! Så tak for det :D Og tak for de søde ord, det betyder meget. Vi vægter bestemt også gennemsigtighed på bloggen. Især når det kommer til sponsorater og alt det her. Det er vist bare en nødvendighed. Tillykke med graviditeten! Det bliver da fantastisk til jer :)

   God søndag og tusind tak fordi du læser med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru. Petersen

  Hej Sidsel & Lasse.
  Jeg er 21 år, og læser dansk på Københavns universitet.
  Jeg er en af Jeres “On og off-læser”, dog har jeg fulgt med i ca. 3,5 år.
  Jeg har fulgt med, da jeg synes I kommer med kvalitets-indlæg, og ikke de dér standard blogger-indlæg, som tit er enormt kedelige. Desuden publicerer I brugbare informationer.

  -Fru Petersen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Fru P :)

   Haha, jamen det er vi glade for! Kan du komme med nogen eksempler på kedelige, standard blogger-indlæg? :D Bare så vi kan undgå dem ;)

   Tak fordi du læser med og tak for kommentaren!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Sidsel og Lasse. Jeg har læst med on/off i nogle år efterhånden, er 30 år gammel, og arbejder i kommunikationsverdenen. Jeg læser med af flere årsager – I skriver godt, og der er tænkt over, hvad I publicerer :-) Det er lækkert! Derudover kan jeg godt lide jeres billeder og æstetik. Og så virker I reelle og nede på jorden. Skønt! :-) Glæder mig til fortsat at læse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Simone :) Du lyder også meget som os, faktisk (alder og branche i hvert fald)! Sikke en masse dejlige komplimenter. Du kan tro, vi lapper det i os! Vi er glade for, du læser med her på bloggen :) Rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bjaldby

  Hejsa!
  Jeg er lærerstuderende, bor i Århus, 23 år og ellers meget aktiv med job og løb. Jeg har læst med i omkring 5 år vil jeg tro – jeg synes I har så jordnær en blog med indlæg man ofte kan relatere til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Pernille :)

   Det var dog dejligt at høre! Vil også hellere være mere relaterbar end totalt oppe-under-skyerne-sej hele tiden.. selvom jeg også gerne vil være lidt sej og blogger-smart nogen gange :D

   Tak fordi du læser med! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  23 år, lærerstuderende, ikke helt bosat i Aarhus, men er i byen hver dag. Jeg har kendt til jeres blog siden 2012, hvor jeg fast begyndte at læse blogs, men det er først indenfor det sidste års tid at jeg er begyndt at være en fast læser. Jeg tror at jeg lige skulle blive “voksen nok”, før jeres indhold gav mening i mit liv. I bund og grund er I et meget relaterbart par, som jeg kan se mig selv i. Kærester, Aarhus, mode, mad. Det passer bare meget godt til min livsstil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Kirstine :)

   Sjovt det du siger med at “blive voksen nok” – det tænker jeg tit over, når vi skriver blogindlæg. Altså om det er noget, vores læsere overhovedet er interesserede i, eller om de ikke helt “er der endnu” ift. i de problemstillinger og ting, vi beretter om. Så tak for den feedback! :)

   God weekend og tak fordi du kigger med herinde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  28 år, advokatfuldmægtig, århusianer bosiddende i København. Har fulgt med siden 2010.

  Jeres blog er let-spiselig, relatable, og i øjenhøjde. Det er godt gået af jer i en tid, hvor mange “ældre” blogs gennem årene har taget en drejning fra leverpostej til Louboutins, og fra havregrød til Hermes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   “leverpostej til Louboutins, og fra havregrød til Hermes.” – den er god! Du burde lave en blog selv :D Men tusind tak for de rosende ord. Vi prøver at holde det lidt mere real uden at det blive alt for kedeligt og leverpostejs-hverdags-agtigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  – Jeg har læt med i omkring 5 år.
  – 24 år
  – Har boet på Island de sidste 2,5 år (så jeg er vel næsten en international læser, ikke?)
  – Studerer Fashion Design på 4. semster på Iceland Academy of the Arts
  – Kommer fra midt jylland

  Jeg synes jeres blog er så hyggelig at læse med på. Det er noget rigtig dansk og dejligt over den og jer, og det savner jeg ofte i min hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Julie :)

   Jo, du er da totalt international læser, så! Dejligt med nogen af dem, hehe. Vi er glade for at kunne give lidt dansk indspark i din islandske hverdag!

   Tak fordi du læser med og ha’ en god weekend :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej med jer :)
  Fed idé. Her kommer det:
  – Jeg har vel læst med siden 2008/2009 stykker (siden 1.g)
  – Jeg læser Ernæring og Sundhed på PH Metropol i KBH på 5. semester.
  – Jeg er født og opvokset i Nordjylland
  – Har boet i Melbourne i et år.
  – Hmm, er vild med mennesker, food trends og madlavning.
  – Jeg er kristen og kommer i Vanløse Frikike. :)

  – I har den dejligste blog. Jeg har skåret gevaldigt ned for blog-læsningen over årene, men I hænger stadig ved (som den eneste blog faktisk). I gør det godt jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Hannah :) Tak for den fine punktopstilling over dig, hehe. Du har godt nok læst med længe også! Vi er meget beærede over at du stadig læser med :) Du har i øvrigt et rigtig fint IG-feed! Sidsel og jeg grinte lidt af “Bruger forklæde i køkkenet, cykelhjelm på cyklen & læser i Bibelen. Er nok ikke den vildeste bølle i byen.” – det er sgu genialt :D

   God weekend og tak fordi du læser med herinde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er læge, bosiddende med mand og 2 børn i Vestjylland. Har fulgt jeres blog i små 8-9 år tror jeg. Siden jeg startede med at blive hooked på blogs som overspringshandling da jeg læste medicin i Århus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Tina :) Haha, “små” 8-9 år! Det er da ganske pænt, må jeg sige! Kunne godt forestille mig at det var en god overspringshandling på et tungt studie som Medicin! God weekend :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej sikke en god idé, here goes.

  Hej – Anne her (og jo Sidsel, det er mig, du har gået til cheerleading med i Galten for 100 år og 1 dag siden lol).

  Jeg har læst med på jeres blog siden, ja kan faktisk ikke huske, hvornår jeg begyndte at læse med, men har siden mine start 20’ere læst mange blogs, og altid haft en ekstra kærlighed for aarhusianske blogs, da jeg selv er born og bread her (mere eller mindre). Har læst kronologisk med fra før Sidsel var på udveksling i Sydney (hvilket jeg i øvrigt nød ekstra meget at følge med i, da jeg selv har boet i Melbourne, og i det hele taget har en meget tæt relation til Australien). Jeg er BA i Engelsk fra Syddansk Universitet (blev færdig i 2015), og læste tilvalg på Aarhus Universitet. Mens jeg boede i Odense, blev jeg aktiv i ungdomspolitik, og da jeg så flyttede tilbage til Aarhus i 2013 for at flytte sammen med min nu kommende mand, blev jeg opstillet til kommunalvalget faktisk lidt ved et tilfælde, hvis jeg skal være helt ærlig haha. Stik imod alle forventinger blev jeg valgt, og har derfor brugt 4 år på at sidde i Aarhus Byråd, hvor jeg bl.a. var viceborgmester og dermed stedfortræder for Jacob Bundsgaard. Det gav mange sjove, skøre og mindeværdige oplevelser. Ved siden af politik har jeg arbejdet rigtig meget med projektledelse og community building i det danske iværksættermiljø. Stoppede i byrådet i december, og faktisk søgt job siden. Endnu ikke landet JOBBET, men det skal nok komme. Derudover, er 28 år gammel, bor på Frederiksbjerg og hmm, følger stadig jeres blog så mange efter fordi I og jeres blog altid er ærlig, autentisk, sjov, uhøjtidelig, samfunds relateret og Aarhus baseret. Elsker jeres bevidste “Aarhus fokus” på bloggen, og det er nok noget af det, der gør, at jeg altid kommer her. I er så lige til og leverer altid høj kvalitet af særligt skrevet indhold – synes flere og flere bloggere bevæger sig mere og mere over på Instagram, og det ærger mig, da jeg personligt læser blogs for godt skriftligt indhold – ikke for at se på pæne billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Anne :)

   Haha, jeg læste lige din kommentar højt for Sidsel og så havde vi en lille snak om dig. Skulle hilse fra Sidsel ;) Virkelig en sej karriere, du har fået bygget dig op. Stor respekt for det! Du skal da nok finde det helt rigtige job før eller siden. Hellere vente lidt på det rigtige end at tage det første og bedst bud, der kommer. Især med dit CV :)

   Jeg synes, Instagram er mega fedt. Men blogs kan noget helt andet og mere, synes jeg. Der er styrker og svagheder ved begge dele :) Men er da glad for at du tjekker ind hos os for at læse noget kvalitetsindhold. Så mange tak for det!
   Rigtig god weekend :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er 27, født og opvokset i Aarhus og nu snart færdig som læge – stadig bosiddende i gode gamle ;)
  Mener bestemt jeg faldt over bloggen, da jeg sad og skrev SRP i december 2009, det var i hvert fald der jeg lige pludselig begyndte at læse en masse blogs (overspringshandling #1), efter i et stykke tid mest at have kendt til Kias (fierceogfattig), fordi hun skrev for magasinet Chili, som var fint læsestof i pauserne i gymnasiet (Langkær i øvrigt!). Læser stadig med fordi I er super relaterbare og generelt har gode guides til Aarhus og rejser :)
  Og så har jeg i øvrigt købt et Sony Nexus kamera af Lasse for et par år siden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Nanna :) Haha, jamen bloglæsning er seriøst den bedste overspringshandling! Tror faktisk mange bloglæseres intro til hele blogverdenen var gennem bloggere som Fierceogfattig, Trines Wardrobe, Acie og nogle af de helt “gamle” bloggere. Sådan var det i hvert fald for mig :) Og hey, håber du er glad for kameraet, hvis du da stadig har det :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej med jer. Jeg hedder Lise, er 22 år gammel og bor i Kolding, hvor jeg til dagligt læser en bachelor på 4. semester i Designkultur og økonomi på Syddansk Universitet (også i Kolding). Jeg tror jeg har læst med godt de sidste 8 år, og fandt jeres dengang, hvor jeg selv bloggede og læste alt man kunne læse. Jeres er dog en af de få der er hængt ved. Noget af det jeg sætter pris ved på jeres blog er jeres evne til at skabe interessant content gennem så lang tid, tips til en af mine yndlingsbyer, Århus, samt jeres ærlige tilgang til blogging og ikke mindst jeres livsstil, hvor i gør plads til hinanden og giver jer tid til at nyde livet. Jeg tror på mange måder jeg har set op til jer, når det gælder forhold, rejser og huske hyggen i hverdagen. Så tak, for at skabe et univers som unge mennesker som mig kan relaterer til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Lise :)

   Shit, sikke en masse dejlige komplimenter! Får helt røde kinder.. men TAK! Og vildt at du har læst med siden du var 14-15! Vi må jo kunne et eller andet særligt, der gør at folk har lyst til at læse med over længere tid, haha :) Jeg læste også viiirkelig mange blogs dengang for 7-8 år siden, men nu er det nok mest de blogs, hvor jeg kender bloggeren i virkeligheden, hvor jeg læser med. Men det er selvfølgelig også stadig en del :D Ha’ en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie N

  Tak for jeres blog, som jeg har fulgt sporadisk gennem maaange år, men fast i de 4 år jeg nu har boet i Aarhus. Jeg er 25 år (lige om lidt), og til dagligt er jeg i gang med at færdiggøre min bachelor i Middelalder- og Renæssancearkæologi, imens jeg skriver på min ansøgning til kandidaten i oplevelsesøkonomi 😉
  Jeg følger med af mange grunde, i starten var det fx styletips osv, efter jeg flyttede til Aarhus har jeg været vild med jeres mange indlæg om mad og oplevelser i Aarhus, ligesom jeg er vild med jeres hjem og spændt på at følge med i bryllupsplanerne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Emilie :)

   Det er da helt kanon, at vi kan ramme så mange af dine interesser gennem vores indlæg :D Og hey, held og lykke med ansøgningen til Oplevelsesøkonomi! For at citere Sidsel, så er det “ligesom at gå på fritidshjem” – så du kan godt glæde dig! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej med jer:) Jeg er nok lidt yngre end jeres gennemsnitslæser her på bloggen – jeg er 16 år gammel, går i 9. klasse i folkeskolen og kommer fra Thy. Dog regner jeg stærkt med at flytte til København eller Århus, når jeg skal studere. Jeg læser med her, fordi jeg synes, at I formår at skrive indlæg, der er afslappede og helt nede på jorden. Det er ikke alle bloggere, der kan det. Så tak for at vi må følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Sofie :) Ja, du er da klart en af vores yngre læsere. Men hvor er det dejligt, at du har lyst til at læse med hos sådan et par oldinge som os ;) Det er vi virkelig glade for! Held og lykke med mulig fremtidig flytning til Aarhus eller København (selvfølgelig skal det være Aarhus!!) ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • shahla angela

  Jeg er 31 og oplevelsesøkonom. Jeg faldt simpelthen over bloggen, da jeg skulle læse lidt mere om uddannelsen og finde ud af om det var noget for mig. Det er 2,5 år siden nu. Men tak for inspirationen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, fedt Shahla! Det lader til at mange er landet på bloggen gennem noget med søgning på vores uddannelser. Det er vi jo kun glade for :D Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan se at jeg ikke er alderspræsident med mine snart 32 år, men stadig ældre end gennemsnittet, og har vel snart fulgt med i 9-10 år, så jeg er ikke slet ikke god nok til at kommentere, når nu jeres blog er blandt favoritterne. I det hele taget bør jeg komme ind i kampen med kommentarerne generelt, men undskylder mig lidt med at livet med to børn på hhv 4 og 7 år sætter sine begrænsninger. Og derfor er jeg vild med jeres Århus guides, når jeg får tilsnusket mig en plads, når min mand i arbejdsøjemed skal til Århus, så jeg hurtigt kan finde ud af hvor vi skal spise og hvor jeg kan shoppe. Jeg er sikker på at der er en indre jyde gemt i mig iøvrigt.

  Ellers arbejder jeg på mit 8. år som sygeplejeske på fertilitetsklinikken på Hvidovre Hospital, og bruger ellers tid på at være mor, dyrke crossfit og blogge lidt på hobbybasis :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, du er hermed undskyldt Sebrina :D Når man selv er blogger føler man nok, at man burde være bedre til at kommentere hos andre. Men ja, jeg kunne også sagtens være bedre til det. Men jeg føler også, at man som blogger skal “gøre sig fortjent” til en kommentar ved at lægge op til debat gennem spændende indlæg :)

   Og NICE at du har fulgt med så længe :D Vi startede bloggen i 2009, så du kan næsten ikke have fulgt med i mere end 9 år, tænker jeg :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er 26 år og uddannet sygeplejerske for ca. 1 år siden. Jeg flyttede til trøjborg ca. Samme tid som jer, så jeg har været glad for madanmeldelser på takeaway herfra vores hood. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Maja! :) Fedt! Og hvor nice er det lige, at vi får en The Burger Shack snart? Jaaa taaak! Ses på Trøjborg ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg hedder Nanna, er 23 år og jeg læser erhvervsøkonomi på BSS. Jeg har fulgt med jer i en del år nu, muligvis fra omkring Sissel var i Sydney, men kan sgu ikke helt huske det.

  Jeg følger med fordi i kommer med rigtigt mange gode tips til Århus og jeres rejseindlæg er også virkelig gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Nanna :)

   Fedt! Vi stopper heller ikke lige med at rejse foreløbigt, så det tør vi godt love, der kommer mere af ;) Så bliv endelig hængende! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kristensen

  Hej med jer! Jeg er en ung kvinde på 23 år, bosat i Århus og studerer odontologi. Jeg begyndte nok at følge med for en 3 års tid siden, da jeg flyttede til Århus, da I jo netop er bosat her, og jeg er vild med jeres tips til byen, bliv endelig ved med det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Anna :)

   Odontologi… det er noget med tænder? Vi skal nok love at der kun kommer flere Aarhus-tips til :D

   Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg er 28 år,bor i Nordsjælland med min kæreste og min 1 årige søn.
  Jeg er jobsøgende pt og håber snart at jeg finder et job.gerne som bibliotekar.
  Kan ikke huske hvor længe jeg har læst med, men det er en del år.
  Jeg følger med fordi i skriver godt om nogle spændende emner ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Iben :)

   Skønt! Så fortsætter vi da bare med det :D Håber du snart finder drømmejobbet! Tak fordi du læser med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa i to :-) Jeg hedder Katrine, er 23 år og har godt gang i en bachelor i Global sundhed og ernæring. Jeg har læst med i en del år og tror jeg stødte på jer gennem bloggers delight. Jeg blev helt klart fanget af jeres rejser og mode, men nu følger jeg – ligesom mange andre, med i jeres liv, fordi det er hyggeligt ;) Så tak :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Katrine! :)

   Fedt, det er sgu godt at høre! Vi elsker jo stadig at skrive om mode og rejser, men i takt med at man bliver ældre, begynder man nok også at reflektere over de lidt dybere ting her i livet. Uden at det mere “overfladiske” skal forsvinde helt :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er 25 år, skriver speciale på CBS, bor i København. Jeg har læst med i maange år… Tror jeg begyndte at læse blogs i 2010, så mon ikke jeg fandt jer omkring 2010-2011, måske den blev anbefalet af min veninde. Jeg læser med, fordi jeg synes i to virker super søde og lidt som nogle jeg godt kunne være venner med i virkeligheden. I starten var det meget tøj og stil jeg kom efter, der er vi meget forskellige nu, nu er det mere jeres liv jeg følger med i på en eller anden måde. Synes det er super spændende at følge med i jeres karrierevalg og flytning og nu bryllup!! omg! glæder mig så meget til at se mere bryllup hehe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Sjovt med så mange CBS’ere! Jeg tror, vi har nogle utroligt veluddannede læsere faktisk :D

   Dejligt at du har lyst til at følge med i det personlige stadig! Og vi lover der nok skal komme meeeeget mere med bryllup ;)

   Af ren nysgerrighed – hvordan er din tøjstil nu, siden det ikke længere er det, vi kan inspirere dig med? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha! jeg tror min stil er blevet lidt mere rockpaperdresses, lidt mere fut og farver på og masser af glimmer i skabet-agtig ;) Selvom jeg stadig synes i klæder jer lækkert selvfølgelig :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Aaaah, sejt! Hun har sgu også en cool stil! #onfridayswewearpink :D

   Sidsel har faktisk lige købt nogle flotte, lyserøde loafers! Så måske hun kan inspirere lidt alligevel, haha :)

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   correction: #onwednesdaywewearpink :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ej ja. Ups! #onalldaysoftheweekwewearpink

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er 28 år og bor sammen med min kæreste på Frederiksberg – altså, den i København. Jeg er (forhåbentlig) færdiguddannet cand.merc i økonomi og marketing på CBS i løbet af foråret, og er meget spændt på hvad det næste kapitel i livet skal byde på!
  Jeg har fulgt med herinde on/off i mange år, og synes det er hyggeligt at få lidt Århus-vibes (nægter at stave det med Aa! :P) i ny og næ, da jeg for år tilbage boede uden for Århus i et par år. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Sara :)

   Haha, fair nok med Å i Århus! Vi er glade for, at vi kan bidrage med lidt stemning fra Smilets By til dig, når du savner byen ;) Held og lykke med næste kapitel i livet! Håber det bringer gode ting med sig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er 27, og tror jeg har fulgt jeres blog siden 2009/10 stykker. Jeg føler mig lidt stalker-agtig efterhånden, da jeg tror jeg aldrig har smidt en kommentar til jer, men bare fulgt med på sidelinjen! :) Så nu må tiden være inde. Jeg arbejder som account manager i et rejsebureau, men er har en PBA i indkøb fra TEKO. Så har jeg boet og arbejdet nogle år i Barcelona, men flyttede til København sidste år. Jeg har fulgt med gennem årene, men synes især I har rykket jer indenfor de sidste 2-3 år, hvor der er blevet mere fokus på indhold og de lidt mere personlige indlæg, som jeg godt kan lide, da I lidt er samme sted i livet som jeg, og har nogle af de samme overvejelser :)
  Tak for nogle gode indlæg gennem de mange år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, bedre sent end aldrig, Anna :D Vi sætter bestemt pris på at du har læst med så længe, så det er da dejligt endelig at høre fra dig! Jeg kommenterer heller ikke ret meget på blogs, der skal ligesom være en anledning til det, synes jeg. Så tak fordi du tog dig tiden :) Der er sket en masse for mig og Sidsel de seneste 2-3 ift. job, ejerbolig, parforhold og alle de der voksenting, så det giver helt klart også noget nyt at skrive og fortælle om, hvilket vi jo kun er glade for at folk som dig så også interesserer sig for :) Tusind tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg er 44 år, har været sammen med min mand i godt 27 år (vi har været gift i 15 år) og har to børn på 7 og 11.
  Jeg arbejder i indkøb, og vi bor i Aarhus.
  Jeg kan ikke huske, hvordan jeg fandt jeres blog, men interessen blev vakt ved, at I også bor i Aarhus og dermed skriver om bl.a. lokale spisesteder og butikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej C! Bum, så fandt vi en ny alderspræsident! ;) Ej, spøg til side. Fedt at du læser med – vi vil bestemt fortsætte med at tippe om gode steder i Aarhus :) God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benjamin

  Hej, S+L. Jeg er 29, arbejder hos Postnord. Har fulgt med siden Lasse-sager, det er efterhånden nogle år siden. Det var lidt som om finde en undergrunds-artist man vitterligt godt kunne lide – som andre ikke havde kendskab til. Det var stadig nyt med mandelige bloggere dengang – særligt heteroseksuelle. Med tiden “fyldte” Sidsel mere på bloggen og jeg må tilstå, at jeg syntes det var lidt “træls”, da bloggen blev mere og mere en livsstil og par-blog. Desto større opmærksomhed bloggen og I fik som par, desto flere annoncererede indlæg og relevante samarbejder dukkede op. Jeg under jeg al succes men som navlepillende og ego-centeret læser foretrak jeg de gode gamle dage, hvor Lasse mest skrev til mig og en håndfuld andre. Haha. Det har intet med Sidsel at gøre. Hun er pisse yndig, intelligent og jeg tror aldrig bloggen var blevet så populær – uden hende. Men, det er Lasse, der er rockstar i min optik :D Jeg håber han for lov til at arbejde hos DR en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Benjamin! :)

   Forstår så godt dine tanker om det! Det er lidt svært, for det er helt rigtigt, at bloggen virkelig har udviklet sig til noget andet/mere end den var i starten. Og jeg tror du har helt ret i at den ikke var blevet lige så “stor”, hvis det kun havde været mig eller Sidsel, der havde kørt den selv. Men ja, sammenligningen med en undergrundsartist er god. Jeg var VILD med Lukas Graham, da jeg først hørte Drunk In the morning og de numre, der kom derefter. Men nu laver de soundtrack til My Little Pony-filmen og en masse kommerciel musik. Det er lidt ærgerligt, synes jeg. Men jeg forstår godt, hvorfor han gør det. Håber du vil læse med fortsat, det er i hvert fald pisse fedt med folk som dig, der har læst med siden Lasses Sager-tiden! Du kan jo også følge med på Insta, der kommer lidt mere kun med mig :D haha!
   God dag og tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er 23 år og studerer Medievidenskab på AU. Jeg har nok fulgt med fast i fire år. Først og fremmest, fordi I arbejder inden for den branche, som jeg kan relatere til. Det betyder, at jeres indlæg om erhvervslivet og uddannelse inspirerer mig enormt meget! Derudover har jeg også hørt Lasse til nogle oplæg i forbindelse med min uddannelse, hvilket også har været givende. Dernæst synes jeg, I er de eneste bloggere, der “tør” have et kritisk blik på og reflektere over blogger-verdenen, dens muligheder og implikationer på en saglig og velargumenteret måde. Så ja, alle jeres inspirerede og lærende indlæg krydret med lister og rejseguides er det, der gør jeres blog til en af mine favoritter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Yeeees, endnu en Medievidenskaber! Det er efterhånden mange af os :D Er glad for at vi også kan inspirere på et mere professionelt/fagligt plan. Det er jo også bare noget, vi synes er vildt spændende. Og ja, vi bloggere er bare nødt til at forholde os kritisk til det hele og konstant kunne forbedre os. Ellers bliver det noget rod. Så tak for den kompliment også! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej Sidsel og Lasse :-) Jeg er 24 år gammel og uddannet folkeskolelærer fra juni ’16. Jeg er født, opvokset og bosiddende i skønne Esbjerg, og arbejder på en skole i Haderslev kommune. Jeg har læst med nærmest altid, og læst “fast” de sidste 3 år, sådan cirka. Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg fandt jeres blog, men jeg tror det var gennem en anbefaling fra andre bloggere. Jeg kan virkelig godt lide hvordan jeres måde at skrive på er forskellig og stadigvæk komplimenterer hinanden. Jeg læser næsten aldrig hvem der har skrevet et indlæg, for det kan jeg læse på ordlyden når jeg først går i gang – det er lidt sjovt. Det ser ud til, at der er en del der skriver de læser hos jer fordi I er nede på jorden, afslappede og skriver om aspekter i livet, som man kan genkende sig selv i, hvilket jeg er enig i :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Nana :)

   Så har du fulgt med længe, når du kan genkende skrivestilen! Jeg skriver virkelig meget, som jeg snakker og det bliver meget talesprogs-agtigt. Og jeg orker ikke altid at læse korrektur, så den del ordner Sidsel tit for mig :P Tror jeg blev så træt af at skrive akademisk efter mine 5 år på uni, at jeg er hoppet helt over i den anden grøft her på bloggen. Mega tak fordi du læser med og for den fine kommentar! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej med jer!
  Jeg er 21 år gammel og bosat i Århus C. Jeg er på mit tredje sabbatår efter gymnasiet og efter to år med vuggestue, højskole og rejse, arbejder jeg nu fast i en børnehave som pædagogmedhjælper. Før eller siden skal jeg have besluttet mig for, om jeg vil læse Nordisk sprog og litteratur, Lingvistik eller tage pædagoguddannelsen. Det står lidt uklart for mig, hvordan jeg egentlig fandt jeres blog… Jeg tror, at jeg sad og stenede andre blogs, og så faldt jeg tilfældigvis over jeres. Jeg kunne godt lide jeres stil, og jeg syntes det var lidt interessant, hvordan I dog havde råd til så mange fede ting og sager og tøj, når I begge to var studerende – I lod bare til at have det for luksus! Men det kom der jo i øvrigt et rigtig fint indlæg omkring, så misforstå mig ej.
  Jeg vil tro, at jeg har fulgt med siden 2012, måske før endda. I starten fulgte jeg ikke så meget med, men nu tjekker jeg bloggen dagligt. Jeg kan godt lide at læse med, fordi I først og fremmest er nede på jorden, lever et ægte liv og fordi I lader til at være indehavere af nogle rare personligheder. Dét, som jeg synes, giver jeres blog substans er, at I jævnligt kommer med interessante kommentarer og synspunkter på livets små og store ting, for eksempel med ”By the Way”-inlæggene og andre personlige indlæg om parforhold, økonomi, sprogspassere osv. Derudover er jeg fan af jeres Århus-guides, og det er til stor inspiration, at I er opdaterede på, hvad der rører sig i byen.
  Jeg bliver en smule starstruck, når jeg går forbi jer på gaden, og jeg synes, at det er rimelig sejt, at Lasses forældre bor i nabobyen til min barndomsby haha – faktisk under ”min by’s” postnummer! Så må I se, om I kan regne den ud ;-). Jeg synes sgu bare, at I gør det godt, og at det er vildt sejt, at I har tid og overskud til at runne en blog ved siden af alt muligt andet – godt gået! Jeg beundrer jeres parforhold, og jeg håber, at I finder nogle børnenavne/børne navne (?) (apropos sprogspassere), som kan forenes med jeres efternavne ;-).
  De bedste hilsner fra Århus C!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Amalie :)

   Wow, tak for den lange kommentar! Du er officielt den læser, vi ved mest om nu (sådan ca.) :D

   Og mega tak for de søde ord! Synes det er en kæmpe ros, når man får at vide, at ens blog har substans og repræsenterer et ægte liv. For vi føler jo bestemt også at vi lever et ægte liv – selvfølgelig med nogle af de fordele, man som blogger kan være heldig at nyde godt af.

   Mht. postnummer – så gætter jeg på at det er Favrskov Kommune, måske noget med 8382? :P Haha! Fedt med en lille gåde… Sig lige hej næste gang du ser os i byen (hvis du tør)!

   Rigtig god dag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline P

  Hej kære jer,
  Jeg er 23 år gammel, læser Medievidenskab i Odense og jeg tror, det netop var på grund af Medievidenskaben, jeg endte på jeres blog; noget med nogle indlæg skrevet af Lasse om uddannelsen. Jeg hænger stadig i (på 2. år tror jeg?), fordi i er en ‘anderledes’ og tankevækkende blog at følge. I får mig tit til at tænke; om alt fra kærlighed til arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Caroline :)

   Ej hvor sjovt – der er efterhånden flere, der har nævnt Medievidenskab som det link, der har ført dem til bloggen. Og nej hvor er det skønt, at vi ligefrem kan få dig til at tænke over så store ting som arbejdsliv og kærlighed. Så er vores mission vist mere end lykkes! Tak for den fine kommentar og fordi du læser med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Sidsel og Lasse
  Jeg er 18 år og går i 3.g og venter derfor bare på en sommer fyldt med studentergilder, øl og generelt bare fest og farver.
  Jeg begyndte at følge jeres blog i sommers. Jeg skulle købe en ny computer i sommers og ekspedienten havde en kæreste, som læser medievidenskab på Aarhus universitet, som havde den samme computer jeg endte med at købe. Jeg har selv mediefag på b-niveau sammen mine a-fag, Engelsk og Samfundsfag, så jeg fandt tanken om at læse medievidenskab meget tiltalende. Jeg begyndte derfor at søgte rundt på uddannelsen og folk der havde læst det og det er i den forbindelse jeg faldt over jeres blog. Men selvom jeg er en af de nyere læsere, så er jeg helt vild med jeres blog og de sjove, skøre og interessante indlæg i udgiver og har også gået lidt tilbage i jeres ældre indlæg og har læst dem med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Caroline :)

   Haha, det må være den mest kringlede forhistorie til hvordan en læser har opdaget vores blog! Det er sgu sjovt :D Men ja, jeg kan varmt anbefale Medievidenskab, vi er efterhånden ved at være ganske eftertragtede derude på arejdsmarkedet (hvis du tænker over den slags allerede nu her i 3.g). God fornøjelse med studenterhue og øller! Jeg bliver altid lidt misundelig, når jeg hører studentervognene køre rundt… suk :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 29 år og bor i Risskov sammen med min kæreste og min 7-årige søn (fra tidligere forhold). Jeg er skolelærer på femte år nu, men var studerende, da jeg begyndte at følge med her hos jer, så det må jo også siges at have stået på i efterhånden ret lang tid, men jeg synes, der er hyggeligt herinde, og at det er et dejligt jordnært univers. Derudover tager I nogle rigtig fine emner op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Stine :)

   Det er jeg rigtig glad for, du synes! Jeg kan også virkelig godt lide at tage forskellig emner op til debat herinde (kan faktisk også godt li’, når folk ikke er enige i mine holdninger.. så kan man få lidt debat i gang) :D Tak fordi du læser med! Vi synes også, det er top hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er en 29 årig aalborgenser, og jeg har fulgt med på jeres blog siden dengang Sidsel kom med, så vidt jeg husker.. En af grundene til, at jeg hænger ved, er, at jeg kan spejle mig i mange af de ting, I skriver om. I alt fra at søge ind på uni i sin tid, studetiden, søgning efter drømmejobbet efter endt uddannelse og senest boligkøb. Min kæreste og jeg har netop købt et hus, som vi er i gang med at sætte i stand. Vi “følges” ret godt ad, og det er derfor tit inspiration at hente hos jer i forhold til mit eget liv. Både i det store og i det små. Selv har jeg taget en humanistisk uddannelse og arbejder nu med tal i en større virksomhed – den lige vej har aldrig været min kop the :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hvor er det sjovt, Line! Her går vi og tror, at vores liv er så unikke, men i virkeligheden følger man måske lidt en usynlig sti uden at være klar over det.. men det er jo også lidt hyggeligt :) Det er i hvert fald fedt, at vi har så meget til fælles med vores læsere, synes jeg. Og vildt nok, at du har læst med siden Sidsel kom med (der var jo nærmest 2-3 måneder efter jeg oprettede “Lasses Sager)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg er 23 år gammel og læser til webudvikler. Jeg kan faktisk ikke huske, hvor jeg fandt jer henne, men jeg hænger i hvert fald ved på tredje år. Tror det er det, at i er to, der deler bloggen. Jeg synes ikke, jeg har læst med hos andre, hvor det fungerer, men det gør det virkelig ved jer. Også elsker jeg, at i er så lige-til og kan fortælle om jeres parforhold fra begge vinkler – ellers kan der ofte godt gå lidt for meget bitcheri i den :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det kan du nok godt have ret i! Men ja, synes også det er ret sjovt at snakke om forskellige ting set fra hhv. Sidsels og mit synspunkt. Vi er jo ikke altid enige, så det kan der godt komme noget skægt ud af nogen gange ;) Tak fordi du læser med (på tredje år, nice!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Hej med jer.
  Jeg er en 23 årige studerende fra Aarhus. Har fuldt med i et par år efterhånden, og kan faktisk ikke huske hvordan jeg fandt jeres blog. Men er stor fan af Lasses stil og bare jer to som et par – Som nogle af de andre har skrevet, er i en slags rollemodeller. I er inspirerende og laver nogle fede guides/indlæg. Altid interessant
  Keep Up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Jacob :)

   Jamen jeg kan ikke sige andet end tusind mange tak! Det er godt at høre – især fra en anden fyr! Der er jo (som man også kan se her i kommentarfeltet) flest kvinder, der læser med. Så godt at høre fra dig! Tak :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej! Jeg er 22, studerende og har læst med læænge. I var faktisk den første og eneste blog jeg fulgte fast og begyndte at følge i starten af gymnasiet. Jeg begyndte at læse den fordi jeg faldt for jeres gode stil og jeres Århus Guides – fra Århusianere til Århusianere – og som indfødt Trøjborgenser passede de perfekt til de områder jeg kunne lide at færdes i. Og så syntes jeg, at det var fedt, at læse omkring jeres overvejelser af uddannelse, parforhold, osv når man lige selv er et par år bagud og brugte jer som nogle “rollemodeller” ;-) Haha. Og nu er min mor på 60 også begyndt at læse med på min opfordring, så I rammer måske bredere end I selv tror!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Amalie! :)

   Du er ikke den første der siger, at det har været fedt at følge os, der måske har været “lidt foran” ift. studieliv, karriere og så videre. Så vi føler da en stort ansvar for at være med til måske at guide vores læsere i den rigtige retning :) Og hallo, fantastisk at din mor læser med! Min mor er også lidt over 60 (men tror mest hun læser med fordi det er hendes søn, der skriver.. haha) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  27 år, bor i København, arbejder med kommunikation og pr. Har fulgt jer i mange år og kan godt lide tonen og stilen i jeres indlæg. I er meget nede på jorden, men samtidig ambitiøse og entusiastiske. Virker meget troværdigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Kathrine :) Tak tak tak! Det er netop troværdigheden, vi gerne vil bibeholde. Det er jo også et eller andet sted de der gør, at vi også kan tjene lidt penge på bloggen. Ikke at det skal være det, der driver værket. Vi vil bare gerne ha’ det sjovt og skrive om de ting, vi har på sinde :) Tusind tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er snart 30 og på barsel med min lille søn på 5 måneder. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien i Risskov (når jeg ikke barsler den). Jeg har læst med længe og kan faktisk ikke huske, hvordan jeg lærte bloggen at kende, men jeg synes, det er dejligt at læse en Århus-blog. Der er noget meget nede-på-jorden over jeres indlæg. Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Camilla :) Der er jo heller ikke helt lige så mange Aarhus-blogs som der er København-blogs, så vi er da glade for, at vi er med på din liste over blogs, du vil følge med i :) Vi skal forsøge at holde os nede på jorden fremover også :D Tak for den søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg begyndte at følge jeres blog da jeg boede i Aarhus for 6 år siden – nu er jeg amerikansk gift, bor i Maine og læser stadig ivrigt med. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ej hvor er det godt! Så kan vi måske give dig et lille stykke Danmark “over there” :D Fedt at du stadig hænger på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Jeg er fra Aarhus og er hele 28 år ;) Kan ikke huske hvor længe jeg har læst med, men tror det er mindst 5 år? Jeg blev færdig med min KA sidste år, men nåede kun at være arbejdsløs i to måneder før jeg gik på barsel :) Jeg har været sammen med min kæreste/nu mand siden 9. klasse, så det er hyggeligt at følge med i andre pars “liv” som også har været sammen længe :) Og så kan jeg godt lide at I er så meget nede på jorden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Wow, sejt at I har været sammen så længe – det er altså godt gået! Men ja, så har vi jo lidt til fælles (ud over alder og bopæl) kan man sige :D Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  27 år, bor i KBH, ny på arbejdsmarked (ca. 1,5 år siden jeg blev færdig fra uni). Arbejder som marketing manager i et lille tekstilfirma.
  Jeg har kun fulgt jer fast i kort tid, men har klikket mig ind hos jer en gang i mellem i de sidste 2-3 år. Nu er i dog blevet en fast del af mine blog-bogmærker. Jeg kan godt lide at I er ærlige, nede på jorden og mere “hverdagsagtige” end mange andre bloggere (mener det mere positivt end det lyder, haha) og at man derfor kan genkende sig selv i jeres tekster. I skriver godt, har god stil og ser godt ud. Hvad mere kunne man ønske sig? Keep it up :-)
  /Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Cecilie! Vi kan slet ikke holde til al den smiger :D Men det luner, tak! Jeg synes det er meget sjovere (og lettere) at være hverdagsagtig på bloggen. Skal man opretholde en eller anden poleret facade, kan det så hurtigt krakelere og føles falsk. Så nej tak til det! Bliv endelig hængende :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Haha, kan ikke undgå at føle mig lidt ramt her: 23 år, bor i København, lige dimitteret som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Født og opvokset i Aarhus, hvor jeg fandt jeres blog i gymnasietiden, hvor jeg fulgte mange blogs ok fast. Men det gled ligesom ud, fik andre interesser, men har tjekket op på jer og andre favoritter lidt sporadisk. I det gode dagpengeliv er jeg begyndt at følge mere med, fordi der ligesom er bedre tid til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, har simpelthen ramt dig spot on, Christina :D Dejligt at du har haft lyst til at hænge lidt ved! Der er jo efterhånden maaaaange blogs, man kan læse, så det er lige med at holde skruen i vandet og fortsat have noget på hjerte! God fornøjelse med dagpengelivet :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  26, studerende på SDU og bosat i Odense med job i KBH. Stødte tilfældigt på bloggen for over 2 år siden og læser fortsat med, fordi jeg elsker jeres ærlighed og det faktum, at I er to stemmer men samtidig en enhed. Har især elsket jeres indlæg om det at gå fra studie til job og fuldtidsjob til deltid og den frihed men også bekymringer som det medfører. I er et rigtig godt supplement til de mange og gode KBHbloggere selvom jeg heller ikke er bosat i Aarhus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Ann :)

   Det er sjovt, at der faktisk også er (relativt) mange, der læser med fra f.eks. Odense og Fyn, synes jeg. Når nu vi fokuserer ret meget på Aarhus. Men hvor er det godt, at du kunne bruge vores indlæg om studie til job! Vi har selv haft så mange tanker om den proces, så det er fedt at kunne dele med andre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline TB

  Jeg er (snart) 23 år og læser logopædi på SDU, Odense. Jeg har haft meget af min færden i Aarhus, og har læst med i 7-8 år nu.
  Især jeres mange guider til diverse byer, spisesteder osv. har inspireret mig. Og ellers er jeg bare ret vilde med jeres åbenhed og skrivestil. Det lader til, at I hviler meget i jer selv og har mange gode (og sjove) pointer.;)
  Jeg fortsætter aktivt med at følge jer. God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Nicoline :)

   Du har ret, vi hviler sygt meget i os selv :D Haha! Ej, men det er da bare dejligt at høre. Vi håber, vi kan fortsætte med at inspirere dig. P.s: hvad er logopædi? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  34-årig mor til to bosiddende i villa i Aarhus N og med fast fuldtidsjob. Fun fact: jeg vandt engang et Organic Basics prøveabonnement i en konkurrence hos jer, hvilket har resulteret i, at min mand efterfølgende har udskiftet hele sin undertøjsgarderobe udelukkende med Organic Basics!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Line :)

   Haha, ej hvor fedt! Organic Basics er altså også bare gode! Og tommel op til Aarhus N, det er jo bare mit hood 4 life! (Født og opvokset i Christiansbjerg)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er en 26-årig århusianer bosat i København, læser på KU (skriver speciale) og arbejder med kommunikation.
  Jeg begyndte at følge med da Sidsel startede i Weekday-butikken (2009) og blev del af det famøse Weekday-slæng, som vi var mange der så lidt op til ;)
  Jeg kan rigtig godt lide alle jeres guides – både de lokale og nære og dem til den store vide verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ej hvor er det sjovt! :D De troede bare de var såååå seje, det originale Weekday-crew! Måske var de også lidt seje :P Men godt at du havde lyst til at hænge ved efter fascinationen aftog lidt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg er 18 og går i 2g på STX i Holstbro. Vil tro jeg har læst med i ca. halvandet år nu, og jeg fandt jeres blog, da jeg kom til at trykke forkert (ville gerne have læst Marie Jedig, men jeg blev dog ikke skuffet over jeres)! I virker begge til at være søde og naturlige mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, elsker ærligheden :D Men er da glad for at du ikke blev skuffet over dit fejlklik! Tak fordi du læser med :) Tror du må være den yngste, der har kommenteret dette indlæg pt.!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er 26 år, boende i København med min forlovede og er færdig med mit speciale til marts. Jeg har fulgt med siden før Sidsel tog til Sydney, og det er kun jeres blog der har haft indhold der var spændende nok til at jeg blev hængende.
  Det er ret sjovt, for den gang Sidsel tog til Sydney var i jeg Østrig lidt før. Min daværende kæreste og jeg havde taget samme beslutning som I gjorde, vi fandt så ikke sammen igen. Og nu er I forlovede og skal giftes til sommer, ligesom jeg skal. Det gør nok også jeres blog sjov for mig at læse, når I har skrevet om det samme som har berørt mit liv.
  Og så synes jeg det er så fedt at I skriver om forskellige relevante emner, uden at være dømmende og tage ting med et smil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Sara :) Øj, det var da en flot ros! Tak! Sjovt, det lyder til at vi har været igennem nogle af de samme ting. Måske er det egentlig meget universelle ting, man skal igennem her i 20’erne.. men netop derfor er det også rart at høre (også for os) at man ikke er den eneste med de problemer :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er 21 år og flyttede til Aarhus i sommeren 2016, hvor jeg nu læser til lærer. Jeg takker derfor MANGE gange, for jeres Aarhus-guide !!!
  Jeg startede med at læse jeres blog on/off inden Sidsel tog til Sydney, men begyndte at læse den fast senere, da jeg bedre kunne relatere til emnerne jo ældre jeg blev.
  Grunden til at i stadig fanger mig og at jeg bliver hængende, er simpelthen fordi i besvarer så mange af mine spørgsmål. Hver gang jeg går ind i en ny fase (eller krise ;D) på min vej mod voksenlivet, har i på et eller andet tidspunkt skrevet et indlæg om netop det, hvilket gør at jeg, år efter, sidder og læser dem igen.
  Held og lykke fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Camilla :) Vi har faktisk også et indtryk af at mange tilflyttere har brugt vores Aarhus-guide. Det er jo for nice! Så selv tak da :D Haha, og hvor er det godt at vi lige kan komme dig i forkøbet på diverse kriser og problemstillinger i livet. Rigtig meget held og lykke til dig også og god fornøjelse på Læreruddannelsen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Overgaard Jensen

  Det er ganske godt ramt.
  Jeg er 22 år og læser psykologi på Aarhus Universitet. Jeg bor pt. med min kæreste i Aarhus C, men flytter faktisk til Trøjborg til april, så jeg glæder mig til at teste de steder I har anbefalet i vores nye fælles hood!
  Jeg begyndte at læse med hos jer da jeg var en 14-15 år, vil jeg tro, så det er efterhånden mange år siden. Og dengang var jeg bosat i Kolding og blev introduceret til jeres blog af en folkeskoleveninde.
  I dag er jeg især glad for jeres Aarhus-relaterede indlæg og de indlæg, der omhandler parforhold, synes jeg også er spændende. Jeg har selv været kærester med min kæreste i en del år efterhånden, så der er mange tanker fra jeres indlæg jeg genkender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Yay, Trøjborgenser in spe! Stærkt :D Vildt at du har læst med siden du var så ung – troede slet ikke vi havde så unge læsere, selv dengang vi startede. Men hvor er det fedt, at du stadig læser med :D Sig lige hej, hvis du støder ind i os på Trøjborg. Det er seriøst den hyggeligste by-i-byen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kommentaren blev sendt for tidligt 😀. Jeg faldt over jeres blog da jeg i forbindelse med job i en periode havde ugentlige dage i Århus. Og jeg er blevet hængende lige siden. Jeg synes specielt i laver gode og inspirerende rejseindlæg og er dygtige visuelt 😀.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Mega tak, Louise! :) Hvis du ser billederne fra 2009-10 er der godt nok også sket meget på den front – så det er da skønt med lidt ros til det visuelle ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg er 21 år og bor i København. Jeg arbejder på en skole, men skal til sommer studere (i København). Jeg har læst med i nogle år, og kan egentlig ikke huske, hvordan jeg stødte på bloggen, men jeg kan godt lide, at det ikke ”kun” er tøj- og make-up (det er også super fint, og de indlæg læser jeg også hos andre bloggere, men rart med noget andet), men også lidt dybere emner. Fedt I gav indblik i hvordan bloggen økonomisk løber rundt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Kirsten :) Godt at høre! Vi kan også godt lide at tippe om tøj og forskellige livsstilsprodukter, men ja, der må også gerne komme lidt mere “kød på” til tider. Lidt ligesom Euroman, hvor der både er tips til garderoben og dybdegående interviews med seje mennesker f.eks. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 38 år (alderspræsident her på listen, uha…!) og arbejder som social pædagog.
  Jeg følger med fordi jeres blog er velskrevet og fyldt med realness.
  Jeg synes bryllupsplanlægning er så hyggeligt, og så kan jeg godt lide jeres tanker om forbrug, som en anden også nævner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, oh shit! Mon ikke der er mindst én, der er ældre end dig, som bare ikke tør kommentere? ;) Vi prøver at være så realness-agtige så muligt, så det er sgu godt at høre! Tak! :D Og ja, vi tænker faktisk mere og mere over vores forbrug, så det kommer der helt sikkert til at komme flere indlæg om :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Jeg er lige fyldt 26 år i slutningen af januar og skriver speciale i statskundskab på Københavns Universitet. Starter i job på 1. marts – så ikke et helt dårligt gennemsnitsbud. Så unik er jeg åbenbart heller ikke :D
  Jeg har ikke år på i hvor lang tid jeg fulgte med. Men det var nok et år – halvanden FØR Sidsel tog til Sydney. Hvis det kan gøre det. Følger nok mest med for at følge med i, hvad I går og laver. Man føler jo, at man kender jer nu. At der så også kommer en masse inspiration mv. med i dette – gør det nok bare mere givende og interessant ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   YES! En mand :D Du plejer også godt at kunne smide et par kommentarer, så vidt jeg husker, Jesper ;) Dejligt at du har læst med så længe, det var alligevel i 2011-2012 at Sidsel tog til Sydney :o Og grineren at du passer så godt ind i vores gennemsnitlige blog-læser, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jesper

   Haha, nok en af de få mandlige læsere ;-) Alligevel vildt, at jeg har fulgt jeres liv i SÅ lang tid – det er åbenbart ret spændende ;-) Jeg bloggede selv i starten, da jeg startede med at følge med. Dengang var du jo en af de få mandlige bloggere. Min blogging-succes det dog aldrig rigtig en succes – desværre ;-(
   Jeg tror også, at det skyldes, at vores liv følger hinanden ret meget. Når I har rejst på udenlandshold, skulle jeg til det samme, da I købte bolig, gjorde vi det samme mv. Det gør det nok ekstra relevant, da vi jonglerer med de samme ting i hverdagen. Eller det bilder jeg mig i hvert fald ind, at vi har gjort ;-)
   Jeg synes, at I gør et godt arbejde – omend jeg er klar over, at det ikke er den fulde sandhed og dagbog om jeres liv. Keep up the good work – jeg synes det er sjovt (og underligt!) at kende nogle, uden rigtig at have mødt dem :D. Ret mysterious..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Der er i hvert fald flest kvinder, der læser blogs og dermed også vores blog :) Tror omkring 15-20% af vores læsere er mænd, sådan cirka.

   Fedt at du har prøvet det af med blogging også, det er sgu sjovt! Men det er selvfølgelig sjovest, hvis man når nogle vegne med det (hvis det da er “målet” med det). Men ja, det er da helt klart noget med at kunne relatere sig til den person, man følger med hos. Det er i hvert fald også meget derfor, jeg selv følger med hos forskellige bloggere :)

   Du må lige hilse, hvis du render ind i os en dag! Så kan du da i det mindste sige, at du har mødt os. Haha :) God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er 25 år og studerende på Københavns Universitet, dog kun et halvt år endnu, da jeg lige er gået i gang med at skrive speciale.
  Jeg har fulgt med lidt løst i mange år, men er her på det sidste blevet en trofast læser, da jeg virkelig synes, at I producerer indhold af høj kvalitet. Særligt i takt med at blogs er blevet et så udpræget fænomen, så ser man endnu tydeligere, hvem der formår at lave indlæg med et reelt og gennemarbejdet indhold og ikke bare en sludder for en sladder. Jeg synes det er givende at læse jeres blog, da I tager nogle meget aktuelle problemstillinger op med et udgangspunkt, hvor I hverken er bedrevidende eller dømmende.
  Derudover glæder jeg mig rigtig meget til at høre mere om jeres bryllupsplanlægning og tanker omkring brylluppet/ægteskabet, da jeg selv er nyforlovet og en helt ny verden har åbnet sig for mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Julie :) Sikke en ros! Tak! Vi synes da også selv, at vi har noget på hjerte. Men det er godt nok dejligt at få det bekræftet af dem, man gerne vil have, skal læse med :D Så det er fedt, at vi har kunnet “vinde dig over” som fast læser. Og vi skal nok love, at der kommer meeeget mere med bryllupsplanlægning som det skrider frem ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er 19 år. Bor i Odense, men drømmer om at flytte til Aarhus for at studere en form for kommunikation eller journalistik til sommer. Har fuldt med i 2 års tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Julie :) Fedt! Der er også masser af gode uddannelser og godt studieliv her i Aarhus ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er 31 og bor i Aalborg med mine mand og min søn. Jeg arbejder som journalist og har efterhånden en håndfuld års erfaring på arbejdsmarkedet.
  Jeres blog er blevet fast på læselisten i løbet af det sidste års tid eller to, og jeg fandt jer gennem et link på en anden blog.
  Bolig og mad er blandt mine interesser, og derfor kan jeg godt lide de posts – også selvom det handler om boligmarkedet og restauranter i Århus :-)
  Ellers kan jeg godt lide jeres indlæg om indretning, livet som selvstændig, parforhold, rejser, tanker om work-life-balance og indlæg, hvor I præsenterer en holdning til noget substantielt. I gør det generelt rigtig godt, synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mette :) At være på den faste læsteliste hos en journalist, det tæller højt! Så det er vi bestemt beærede over – og skønt at det er så mange forskellige emner, der kan interessere dig hos os. Vi skriver jo også om alt mellem himmel og jord, så det skal vi måske bare fortsætte med :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg er 27 år og bosat i Kolding.
  Jeg arbejder i tøjbranchen, da jeg er konstruktør for 2 danske herrebrands. Hvilket betyder at jeg sørger for at fitting og finish er god.
  Jeg har fulgt med i maaaange år. Tror vi er helt tilbage til 2009. Jeg elsker at følge med hos jer fordi i virker så rare og nede på jorden. Desuden elsker jeg også at i er et par som har en blog. Det gør at jeg kan identificere mig med mange af jeres indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Wow Betina, så har du godt nok også læst med længe! :) Jeg lover, vi er også rigtig rare i virkeligheden, haha. Tænk hvis vi bare var de ledeste røvhuller i virkeligheden og alle troede, vi var helt vildt søde. Men fedt at du synes, par-vinklen giver lidt ekstra :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg er 26 (snart 27) år gammel og er gift og har 2 børn. Jeg arbejder som lærer og er igang med mit første skoleår, efter jeg blev færdiguddannet i 2016, og liiige havde en lille barsel jeg skulle vave klaret derefter :-) Jeg har boet i Aarhus det meste af mit liv, men er ny flyttet til forstaden, hvor vi kunne få et billig(ere) hus og en have til vores to skønne børn.
  Jeg har fulgt jer siden 2011 og følger jer fordi i virker til at være meget nede på jorden, og i skriver om nogle interessante emner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Freja :) Hold da op, så har du også læst med et godt stykke tid efterhånden. Fedt! :) Forhåbentlig kan vi leve op til forventningerne og fortsat have noget på hjerte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har læst med siden Lasses Sager, og “beklædning of the day” (😝)! Jeg er 25 og born and raised i Mejlgade, men nu bor jeg i København. Jeg læser med fordi jeg synes i er hyggelige! Og ikke for at lyde alt for kedelig, men jeg elsker jeres tilgang til forbrug – mange blogs bliver hurtigt et overflødighedshorn af (over)forbrug og selvom i laver masser af skønne ting jeg måske ikke har råd til, så knytter i tit tanker omkring økonomi, lån, opsparing og overvejelser hertil, til jeres blog og det er SÅ sejt synes jeg! Som læser føler jeg virkelig at jeg kigger med hos et “ægte” liv, sådan et der både har vilde magiske oplevelser, men også leverpostej og hvem-gør-rent-på-badeværelset. 😊 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hahaha, omg Nanna! Du har da været med fra første dag nærmest. Hvor er det vildt! Så har du været hvad, 17-18 år da du først fandt bloggen?? Men hvor er det dejligt med rosen – vi vil også virkelig gerne fortælle om vores liv helt i øjenhøjde og (nogenlunde) ufiltreret – man må vel også gerne ha’ lidt privatliv :D Det varmer virkelig, at du føler, du følger med i et “ægte liv” – det er meget sødt skrevet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er 35 (GISP!), mor til en pige på 2 år, gift på 7. år og bor i Aarhus, men kommer oprindeligt fra nordjylland. Jeg arbejder med kommunikation og markedsføring. Jeg har fulgt med en del år efterhånden, tror jeg fandt jer da vi flyttede til Aarhus for 5 år siden og jeg ledte efter gode tips til spisesteder og oplevelser. Bruger tit jeres guide til gode måltider under en hund :-) I skriver nogle super velreflekterede indlæg om alt fra parforhold til arbejdsliv, men jeg synes også det er hyggeligt at følge med i de mere hverdagsagtige aktiviteter. Jeg er ikke så flittig med kommentarerne, men nyder virkelig at følge med – og så vandt jeg en gang billetter til Food Festival hos jer, yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Ditte :) Det var da bare skønt at høre – og fedt at du også godt kan finde værdi i at læse om de mere hverdagsagtige ting fra nogle, der ikke er kommet lige så “langt” i familieliv og karriere som dig selv :) Jeg kommenterer også ret sjældent på blogs (især sammenlignet med før i tiden) – så det er dejligt at høre fra dig nu! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Hej med jer.
  Jeg hedder stinna og er 33år… Selvom jeg for det meste føler mig som enten en teenagedreng på 15 (hø hø… Dårlig humor) eller en sur gammel dame på 80 (træk nu bukserne op unge mand)😊
  Jeg har boet i kbh nogle år, men for et par år siden flyttede jeg tilbage til Århus og i den forbindelse søgte jeg efter spændende info og gode tips til byen… Og stødte på jer. Jeg har fulgt med siden og har på det seneste også set jer i by billedet.
  Jeg er sådan en kreativ person og egentlig uddannet cg-artist indenfor animation, men rykker mere over i noget illustrativt nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Stinna :) Du er vist ikke den eneste, der landede hos os gennem noget søgning efter Aarhus-tips, lader det til. Vi må lave nogle flere guides, tænker jeg :D Kan så meget relatere til det med at føle sig som én på 15 år nogle gange og andre gange som én på 80! Måske skulle man skrive et indlæg om det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er 20 år gammel, holder sabbatår nr. 2 og arbejder en masse ✌🏼️ Jeg skal forhåbentlig læse kommunikation til vinter og jeg bor på Frederiksberg.

  Jeg tror faktisk jeg fandt jer gennem jeres Mexico-guide, dengang den kom ud. Jeg smutter selv til Mexico i et par måneder om lidt og skulle bruge inspiration, og så er jeg bare blevet hængende. I er de eneste jeg bloggere, hos hvem jeg ALTID læser det nyeste indlæg. I er så søde og reelle og super dygtige til det i gør! Så endelig Keep going 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Emma :) Hallo for en nice kommentar! TAK! Elsker at du har lyst til at læse nyeste indlæg og ikke kun guides og andre ældre indlæg. Det sætter vi stor pris på! Rigtig god tur til Mexico – håber du får lige så nice en tur som vi havde :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  23-årig studerende i Aarhus. Har fulgt med i 3-4 år, og tjekker ind flere gange om ugen – men kommenterer meget sjælendt. Jeg tror jeg faldt over jeres blog i forbindelse med nogle Aarhus-anbefalinger, og har elsket at følge med lige siden :) Jeg kan godt lide at følge med i, hvad der sker i Aarhus. Samtidig har I sindssygt mange gode perspektiver på både studielivet, erhvervslivet og livet generelt, som jeg synes er interessante at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Sine :) Ej hvor dejligt at høre! Det er altså også noget af det sjoveste at skrive om nogle af de mere personlige tanker om studieliv, parforhold og den slags. Så det vil vi da fortsætte med :) Og så må vi også hellere lave nogle flere Aarhus-anbefalinger, så flere kan “falde over os” :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er 25, går på en humanistisk uddannelse og bor her i Aarhus en lille uges tid endnu. Min kæreste og jeg flytter nemlig til Kaløvighusene tæt på Hornslet for at få lidt mere plads og luft under vingerne.
  Jeg har fulgt jer siden 2008/2009, hvor jeg også selv havde en blog på blogspot.com (men det var på amatørbasis og ikke lige noget for mig alligevel). Jeg følger med, fordi I virker så rare, og fordi det er sjovt at følge jer gennem alle de år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Signe :) Uha, det lyder spændende! Det var noget af en luftforandring – håber det bliver godt til jer. Dejligt at du har haft lyst til at følge med i alle disse år (haha, det lyder som om vi er vildt gamle). Tak fordi du læser med og held og lykke med flytningen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  27 årig hjertesygeplejerske på 4. år.
  Aktuelt bosat i Odense 😊
  Har fulgt sporadisk med de seneste mange år. I var nogle af de første jeg begyndt at følge og harr formået at holde niveau i samtlige år. Tusind tak for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Kirstine :) Ej hvor er det dejligt at høre – fedt at vi har kunnet ‘holde på dig’ så længe! :D Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min brudekjole: 1. og 2. fitting