En snak om vores bryllupsrejse + 200 kr i rabat til Booking.com – Sidsel & Lasse
Den selvstændiges dagbog #4

En snak om vores bryllupsrejse + 200 kr i rabat til Booking.com

Reklame for Booking.com

RABATTEN: Som en ekstra gode i forbindelse med vores samarbejde med Booking.com har vi fået lov til at give jer en rabat på 200 kr. til et valgfrit ophold på deres site. I får rabatten ved at booke gennem dette link. Rabatten er ikke synlig når I booker, men I vil få pengene tilbage, når jeres ophold er overstået. Derudover er det også muligt at optjene bonusser med “Refer a friend”-kampagnen. Læs mere her.

puertorico-55a
Et lille kys i Old San Juan, Puerto Rico

koh-chang-76a
Flotte farver på Koh Chang, Thailand

newyork17-28a
Udsigt fra Williamsburg Bridge, New York, USA

alicante-20a
På opdagelse i Bolulla, Spanien

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at noget af det stof, vi holder allermest af at lave og udgive her på bloggen, har rejser som omdrejningspunkt. Det er blevet en særlig ting, Lasse og jeg har sammen. De fleste har vel en eller to ting her i livet, de bruger ret mange penge på. For nogle er det dyre designertasker eller racehunde, for andre er det dyre vine og caviar – og for os er det rejser. I alle mulige afskygninger. Både storbyferien, backpackerturen, ødegårdsferien, vandreturen og den tropiske strandferie. Vi diskriminerer ikke! Og det er nok i sidste ende mig, der har smittet Lasse med rejsefeber. Min egen blev jeg smittet med fra barns ben. Den første gang jeg fløj alene som unaccompanied minor var jeg seks år gammel. Dengang fløj jeg meget mellem England og Danmark. Men også en hel del rejser sydpå til Grækenland, Tyrkiet, Spanien osv. blev det til. Det har altid været noget, mine forældre prioriterede – også selvom pengene var små og rejserne dengang var betragteligt dyrere. Senere var jeg og familien så heldig, at vi fik vores helt egen Flyvende Farmor. Min farfar døde desværre tidligt og efterlod sig en arv, som min farmor, i samarbejde med mine forældre og min fasters familie, besluttede delvist skulle bruges på at opleve verden. Det er til dato en af de flotteste gestusser, jeg kan komme i tanke om, og en gestus, der har betydet, at verden tidligt åbnede sig for mine søskende og jeg. Vi nåede både at rejse rundt i Thailand, USA, Dansk Vestindien, Tyrkiet, Sydafrika og Australien inden jeg var fyldt 18. Og hertil kommer yderligere en masse rejser med mine forældre og søskende op gennem teenage-årerne.

Siden da har kufferten ikke være stuvet væk ret længe ad gangen. Lasse og jeg holder naturligvis af vores tilværelse herhjemme og alle de oplevelser, den giver os, men der er også bare noget helt særligt ved at træde ind i en anden kultur, hvor du er fuldstændig grøn og anonym, og hvor du ikke ved hvad der gemmer sig om næste gadehjørne. Derfor kan det heller ikke komme som nogen særlig stor overraskelse, at vores bryllupsrejse skal være noget helt specielt. 2019 markerer 10-året for vores sidste lange tur sammen, nemlig de to måneder, vi tilbragte i Sydamerika. Så vi synes tiden er moden til igen at smide rygsækken på ryggen og fortabe sig i nye lande og oplevelser. Ruten, vi har snakket om, er relativt ambitiøs og dyr, så der skal lige falde nogle brikker på plads først. Fx skal vi helst havde udlejet vores lejlighed i perioden og vi skal også kunne få orlov fra job. Men vi tænker, at vi burde kunne nå vidt omkring på et backpacker-budget, og ved fortrinsvist at rejse i Asien. I videoen ovenfor kan I høre de tanker, vi har gjort os om turen.  Hvis I har gode tips til Asien og Australasien må I meget gerne sige til :)

Og husk så at benytte jer af rabatten, hvis I snart skal ud at rejse. Man kan sagtens få en hotel- eller hostelovernatning for 200 kr. i fx Prag, Krakow eller diverse byer i Asien, hvis det skal være mere eksotisk ;)

6 kommentarer

 • Cathrine

  Jeg anbefaler jer at besøge Burma :) Og så er jeg også selv vild med både Nordthailand og Bangkok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det må vi få kigget nærmere på! Der er SÅ mange asiatiske rejsedestinationer, vi gerne vil forbi :) Gid vi havde endnu længere tid til rådighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Sofie! Cambodja er en kæmpe oplevelse. Ligesom Vietnam. Og Laos har jeg kun hørt godt om, men vi har endnu ikke besøgt landet. Japan besøgte vi i 2015, og på trods af dårligt vejr var det simpelthen så smukt. Vi lejede en bil og forsøgte at holde prisen nede på den måde.
  Jeg kan ikke huske, hvor meget Sidsel rejste rundt i Australien, men området omkring Cairns og Port Douglas i Queensland var vi virkelig positivt overrasket over. Det afhænger selvfølgelig af årstid, for klimaet kan hurtigt blive for varmt og for fugtigt til at det er sjovt. Vi fløj fra Bali til Cairns, og så kørte vi ned ad kysten mod Sydney bagefter.
  Glæder mig til at høre mere om jeres kommende tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   I har været vidt omkring efterhånden! Dejligt I kan give nogle anbefalinger videre ;) Jeg var selv et par ture i Cairns, da jeg boede i Sydney, og har taget turen langs vestturen et par gange også. Begge dele vil jeg også sige er et must! Selv gad jeg godt tage turen langs østkysten engang og i samme ombæring besøge Perth. Men det bliver nok på en anden tur end bryllupsrejsen.
   Vi glæder os virkelig til at planlægge turen og selvfølgelig også til vi skal afsted ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Cambodia er helt fantastisk. Smuk natur, få turister og fantastiske strande, der nogle steder kan måle sig med Maldivernes hvide sand. Rejste selv rundt en måned for år tilbage, og der er så meget storslået natur, tragisk historie og farverig kultur at gå på opdagelse i. Mine forældre har lige været afsted på min opfordring i to uger og det eneste de kunne sige var “Vi skal tilbage!” Så klart en anbefaling herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Sikke en god beskrivelse, Sofie! Du sælger den sgu godt :D Cambodia lyder altså også sindssygt spændende. Det vil vi helt sikkert også undersøge nærmere :) Tak for anbefalingen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den selvstændiges dagbog #4