Marmeladefabrikken: indretning af gæsteværelse med Jotex – Sidsel & Lasse
God takeaway, når du får gæster

Marmeladefabrikken: indretning af gæsteværelse med Jotex

Reklame for Jotex

jotex-collage2

Vores inspiration til indretningen

jotex-collage

Find rabatkode på 20% nederst i indlægget!

Vores favoritter: Nattavaara stol 1799DKK  /  Albany sovesofa 4299DKK  /  Gloria pudebetræk 59DKK  /  Piza ryatæppe 2295DKK  /  Janni plaid 799DKK  / Molly monteringspude 89DKK  /  Torskog spejl 799DKK  /  Simone pudebetræk 99DKK  /  Nashville loftlampe 1599DK  /  Björkefors vase 499DKK  /  Porto potteskjuler 259DKK  /  Jasmine sengesæt 799DKK  /  Ruda taburet 2-pak 1599DKK  /  Porto skål 23 cm 149DKK  /  Porto kande 595DKK  /  Gustav pudebetræk 99DKK  /  Lemona pudebetræk 59DKK

Vi har i et års tid haft et hængeparti i forbindelse med klargøringen af lejligheden: vores ene gæsteværelse. Som de af jer der så vores lejlighedstour måske ved, så overtog vi en seng fra den gamle ejer, som røg ind på det store gæsteværelse. Dette har betydet, at vi ret hurtigt efter indflytning har kunne tage rummet i brug. Vi har både haft AirBNB-gæster sovende, venner der er gået kolde efter julefrokost og vi er vist nok også selv havnet derinde efter et par lidt for gode byture, haha! Men det lille værelse ud mod gaden har vi forsømt en smule. Faktisk har det bare ageret pulterrum i al den tid, vi har haft marmeladefabrikken. Det var de kvadratmeter, man hurtigt kunne dænge til i flyttekasser, overskydende spånplader fra køkkenet, bogkasser og alverdens andre småting.

I starten af det nye år fik vi så et ret godt incitament for at gå rodebunkerne igennem og få sat skik på rummet. Svenske Jotex tilbød nemlig at give en hjælpende hånd med indretningen, og det kunne jo ikke være bedre timet! Især fordi de netop havde fået en masse nye, flotte møbler og boligtilbehør på webshoppen. Jotex er ikke om en helt uerfaren spiller på markedet. Faktisk startede de allerede i 1963 med at lave gardiner, men udvidede sidenhen sortimentet til også at inkludere møbler, sengetøj, tæpper, lamper og meget mere. Det var på ingen måde svært at finde frem til nogle flotte ting, der kunne pifte vores lille gæsteværelse op på den helt rigtige måde. Faktisk var det sværeste at skulle begrænse sig og blive enige om hvilke ting, vi skulle vælge fra. Én af de gode ting ved Jotex’ udvalg er nemlig, at det er en blanding af klassiske, tidløse møbler og tekstiler og mere trend-prægede ting som velourmøbler, forskellige puffer og tekstiler i de nyeste farver. Samtidigt er produkterne meget prisvenlige, taget i betragtning af at Jotex designer langt de fleste selv, hvorfor de ikke kan findes i andre butikker.

Første skridt i processen var at snakke om mulighederne for værelset. Vi var begge enige om, at det mindst skulle rumme én soveplads (og helst to). Og så skulle det også kunne bruges som et rum, man kunne trække sig tilbage i – både når der skulle glos TV og arbejdes. Derudover skulle indretningen passe nogenlunde til den resterende møblering af lejligheden. Sidst, men ikke mindst, skulle det føles som et hyggeligt sted at opholde sig. Vi vil altid vægte det behagelige og hyggelige højere end det æstetiske, selvom begge dele da gerne må spille sammen :) Om vi er lykkes med at indrette ud fra de idéer, vi havde, får I at se om et par uger. Vi glæder os til at vise jer det endelige resultat!

Hvis du også har set dig lun på Jotex‘ æstetik, kan du få 20% rabat på hele din bestilling frem til d. 20 april med koden JOTEX20. Happy shopping! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God takeaway, når du får gæster