By the way #39 – Sidsel & Lasse
Marmeladefabrikken: indretning af gæsteværelse med Jotex

By the way #39

20180401_125534

By the way:

 • I forrige weekend prøvede vi for første gang Drawful hos et vennepar, og det er virkelig et opturspil! Lidt ligesom Tegn & Gæt – bare meget sjovere ;)
 • Nu har vi endelig prøvet Mor Annas cruffins, og de er mindst lige så gode, som de lyder! Smørbagt croissant-top, lemon curd-midte og karameliseret bund = heaven
 • Vi har endelig fået en Chromecast, og dermed også fundet ud af, sådan en dims er helt genial. Vi er så lastmover-agtige, når det kommer til elektronik, haha.
 • Vi så filmen “You were never really here” med Joachin Phoenix i hovedrollen. Den har fået gode anmeldelser, men den blev desværre lige art nok til vores smag, desværre.
 • The Burger Shack er netop åbnet på Trøjborg – nærmere bestemt Trøjborg centeret. Så nu har vi pludselig både Kødstaden og The Burger Shack at vælge imellem, og så lige midt i vores hood. Det er optur!
 • Vores store spisebord fik en omgang mørk olie og er nu blevet helt flot og mørkebrunt igen. Det er seriøst tilfredsstillende at tørre det overskydende olie af og se den flotte, mættede bordplade nedenunder!
 • I denne uge har vi fået lov at klappe både hund, kat og et marsvin. Især Lasse er ovenud tilfreds, og hallo, dyr ER jo bare virkelig hyggelige. Men vi orker ikke rigtigt at have et kæledyr selv.
 • Vi er lidt begyndt at hade Facebook og har egentlig lyst til at deaktivere/slette vores profiler. Det passer bare ikke rigtig sammen med vores arbejde, så vi er nok nødt til at blive hængende. Dumme Facebook!
 • I denne uge har vi passet lejlighed hos et vennepar med den helt store TV-pakke, som vi har zappet lidt rundt i. Hold. nu. op. hvor er der egentlig meget dårligt tv! Og åndssvagt mange reklamer! Streaming er vejen frem.
 • Overvej lige forskellen på vores skriveborde på vores respektive computere. Kan I gætte, hvis skrivebord, der er hvis? (Hvis I ikke allerede så det på Lasses Instastory)
 • Vi (især Lasse) er blevet ret vilde med sangen “No More” af PRETTYMUCH. Det er så meget *NSYNC/Girlfriend-lyd. Resten af deres numre er egentlig ikke så gode, men “No More” kan altså et eller andet.
 • I påskeweekenden spiste vi på Åland i Jægergårdsgade. Virkelig et hyggeligt sted! Vi fik dejlig morgenmad/brunch, som levede op til alle forventninger. Det ser i øvrigt ud til, at de er ved at lave en hyggelig gårdhave, der måske bliver klar til sommervejret. Det vil vi i hvert fald hold øje med, for det kunne ikke være helt dumt at sidde derude med solskin og en G&T!
 • Hvis I holder øje med reklamerne på TV2 Østjylland de næste to uger, kan I være heldige at få et glimt af os i en reklame for en vis østjysk lufthavn ;)

6 kommentarer

 • Sara

  Jeg gætter på at det er Lasse der har det oprydede computer-skrivebord. 😜

  Jeg er efterhånden også ved at være kørt død i facebook, så jeg bruger det faktisk nærmest kun til aftaler og at holde kontakten med folk. For mit vedkommende virker det egentlig fint nok at app’en bare ligger på telefonen til når jeg skal bruge den, og så ellers bare lader den være. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er også rigtigt! Det er nemlig mit skrivebord, der er det helt oprydede!

   Ja, har det på samme måde med Facebook. Det er egentlig heller ikke så meget det med at jeg “kommer til” at bruge en masse tid på Facebook, det er mere det med at de har en masse information om mig, som de kan sælge videre og tjene penge på. Det gad jeg godt, de ikke kunne. Men det kræver så, at jeg sletter min profil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ej, hvor jeg også er træt af facebook. Jeg overvejer godtnok også at deaktivere min profil, men der er bare så meget kommunikation, der foregår over facebook, at det bliver lidt et større projekt..
  Hvis I finder den smarte løsning, siger I endelig lige til ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Helt enig, Marianne! Man er nok desværre blevet for afhængig af Facebook til at organisere forskellige ting på tværs af venner og familie. Der er selvfølgelig masser af andre redskaber, der kan det samme. Fordelen ved Facebook er bare, at alle er brugere der, så man kan få det hele samlet ét sted. Vi lover at give lyd, hvis den fantastiske erstatning til Facebook åbenbarer sig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er personligt selv også ved at være lidt træt af facebook, men primært mit “nyhedsfeed” der rummer for mange ligegyldige ting og så er jeg bestemt også mere til streaming, eller HBO, Netflix og DR3 på dr.dk ;-) hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Enig! Der er så meget ligegyldigt.. og så mange reklamer. Men man kan selvfølgelig (til en vis grad) tilpasse sit feed, så man ser de ting, man helst vil se. Det er nok lige så meget det her med at “sælge ud” af min data, jeg er træt af. Og ja, helt de samme streamingtjenester, vi bruger!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmeladefabrikken: indretning af gæsteværelse med Jotex