Lasses Fucket List: 10 ting, jeg aldrig vil gøre (igen) – Sidsel & Lasse
Vi er blevet ambassadører for Aarhus Airport

Lasses Fucket List: 10 ting, jeg aldrig vil gøre (igen)

vintage-frakke-4a

Forleden stødte jeg på begrebet “fucket list”, som altså er modsvaret til “bucket list” – en liste over ting, man skal nå at gøre, inden man dør. Fucket listen er ting, du har i sinde at undgå at gøre. For at snævre det lidt ind, har jeg valgt ti ting, som jeg faktisk har gjort, men vil gøre alt for at undgå igen!

Jeg vil aldrig igen:

 • Tilmelde mig et spinning-hold. Nøj, hvor er det seriøst den mest dødens pølse-agtige form for træning, man kan begive sig ud i! Det er lige så hårdt, som det er kedeligt.
 • Arbejde med kundeservice. Okay, man skal som bekendt aldrig sige aldrig, men efter sammenlagt 10 år som ansat hos blandt andet McDonalds, Fakta og H&M føler jeg, at jeg har nået min kvote af kundeservice-tid for et helt liv.
 • Flytte hjem til mine forældre (som jeg gjorde i 2011). Ikke fordi det ikke var hyggeligt (og sødt af mine forældre at hjælpe), men det føles bare som lidt af et tilbageskridt at have boet ude og så måtte flytte hjem igen.
 • Gå i skole. Efter 10 år i folkeskolen, 3 år på gymnasiet og 5 år på universitetet synes jeg, jeg har brugt mere end rigelig tid i uddannelsessystemet.
 • Have en tv-pakke. Det har jeg egentlig kun haft, mens jeg boede hjemme. Men jeg føler på ingen måde, det er noget, jeg har brug for. Streaming, ja tak.
 • Drikke tomatjuice. Det smager jo som at tage en slurk af en dåse flåede tomater! Kan simpelthen ikke komme i tanke om et tidspunkt, hvor et glas tomatjuice ville være helt perfekt. Heller ikke som Bloody Mary.
 • Installere et IKEA-køkken (eller noget som helst andet køkken, for den sags skyld). Da vi flyttede ind i Marmeladefabrikken, valgte vi at takke nej til tilbuddet om at få sat køkken op af IKEA for omkring 12-15.000 kroner og i stedet gøre det selv. Nøj, hvor skulle vi bare have takket ja til det tilbud. Den køkkenopsætning endte med at tage mere end en måned.
 • Bo to mennesker på under 40 m2. Efter 7 år i vores 1½-værelseslejlighed i Vesterbrogade har Sidsel og jeg fortjent at bo i noget markant større resten af livet.
 • Købe buræg. Prisen på de æg, hvor hønen har haft det markant bedre, er bare ikke særlig meget højere, så det giver så god mening at springe buræggene helt over, synes jeg.
 • Have en hamster. Teknisk set var det min lillesøster, der havde en hamster, mens vi boede hjemme. Den bed mig flere gange og var generelt bare mere besværlig og dum end sød og hyggelig. Hamsteren er diskvalificeret som kæledyr i min bog.

Hvilket punkter er på jeres fucket lists? Det kan også være noget, I aldrig har gjort før og heller ikke har lyst til nogensinde at gøre ;)

15 kommentarer

 • Ida

  Bo til leje inkl usle køkkener og badeværelser. Neeeeej hvor har jeg været ovre det længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg tror ikke, jeg nogensinde har gjort nogle af delene. Men er helt med på dem alle sammen alligevel! Borset fra jeg lige har et par års studie tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Er glad for, at du kan følge mig i mine fremtidige fravalg, Sofie – så har du da lidt inspiration til ting, du aldrig skal gøre, haha. Forhåbentlig har du stadig lyst til at studere lidt endnu ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hahahahaha, elsker punktet med hampsteren Lasse :D Sådan har jeg det med heste og kaniner. Altså hesten bed ikke, men alt det andet lever den op til

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Der er altså bare nogle kæledyr, der ikke lever op til deres ry! Men okay, katte kan også være vidt forskellige. Nogle af dem er nogle værre krapyler, andre er sindssygt søde.. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Lavtajlede jeans, aldrig nogensinde mere. Vedkommende der har skabt dem, har jo hadet kvindekroppen. Og jeg er helt med på spinning, da jeg var yngre spinnede jeg flere gange om ugen, ofte klokken 6.15 om morgenen – det gør jeg aldrig mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, lavtaljede jeans har jeg heller aldrig helt forstået (hverken til mænd eller kvinder).. måske de var hot, dengang pigerne var helt vilde efter at vise, at de gik med g-streng?

   Spinning kl. 6.15 om morgenen?!?! Shit… jeg ville hellere falde på cykel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Willy var verdens bedste hamster! 😍 Måske bare lidt strid. Men han var altså mere sød end dum, nå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ej undskyld mulle! Ved godt at du var så glad for Willy! Men han blev sgu aldrig lige min kop te :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Haha, han blev vist kun min kop te :D Han bed jo alle andre, der så meget som kiggede på ham!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, præcis! Men I havde et særligt bånd :’D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AMALIE

  haha genialt – flere af disse lister, tak :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, skal se om jeg kan komme på flere ting, jeg ALDRIG vil gøre igen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er blevet ambassadører for Aarhus Airport