Sidsels Fucket List: 10 ting, jeg aldrig vil gøre (igen) – Sidsel & Lasse
5 af de bedste burgere i Aarhus

Sidsels Fucket List: 10 ting, jeg aldrig vil gøre (igen)

me-and-the-met-sidsel-kjole-ganni-2a

I lod til at være godt underholdt af Lasses Fucket List, så nu har jeg tømt min hjerne for punkter, der ville være at finde på min omvendte Bucket List. Igen med udgangspunkt i ting, jeg har oplevet og gjort, men som jeg for alt i verden gerne vil undgå at gøre igen! Måske I kan relatere.. :)

Jeg vil aldrig igen:

 • Arbejde til en lavere løn end jeg føler, jeg er værd. Det er så lækkert endelig at have arbejdsmarkedets svar på The Golden Ticket: erfaring.
 • Gå med Von Dutch-kasketter. Og kasketter i det hele taget. Det dur bare ikke til mit lille hoved!
 • Selv farve mit hår ved hjælp af de der tarvelige plastikhætter, der fulgte med i Schwarzkopf Blonde-æskerne – halvdelen af éns hår var jo revet ud, inden man overhovedet var begyndt på at farve de resterende totter påskegule (voldplukkede øjenbryn hører i øvrigt også til grooming-relaterede punkter, jeg aldrig skal gentage).
 • Leje en ferielejlighed på 9. sal uden elevator, som Lasse og jeg gjorde, første gang vi var i Paris sammen. Jeg er ikke meget for at blande cardio og ferie!
 • Tage mine forældre for givet. Det kan man godt have en tendens til som teenager, synes jeg. Først senere går det op for én, hvad det kræver at drive en husholdning, opdrage børn og bare nogenlunde bevare sin forstand undervejs.
 • Spise Dan Cake-mazarintærter til frokost. Det kan ikke ha’ været den mest næringsholdige folkeskolediæt.
 • Råbe efter fremmede folk på gaden, fordi jeg tror det er nogen, jeg kender. Det sker forbavsende tit! Senest gik det ud over en stakkels pige på Niels Juels Gade, der tilfældigvis havde samme platinblonde hår som min lillesøster Lykke. Ups.
 • Gå tilbage til bind og tamponer. Menstruationskoppen er jo et mindre mirakel (og sparer én for tusindvis af kroner i det lange løb). Line lader til at være enig!
 • Lave hjemmelavede ravioli. Jeg bestiller det næsten altid, når jeg finder det på et menukort, for det smager jo himmelsk, men at lave det selv? Det. Tager. Jo. En. Krig.
 • Tage stiltiende imod voksen-skældud. Dette er muligvis et punkt, der kommer til at kræve lidt øvelse, men shit hvor synes jeg, det er nederen at blive talt ned til på den måde.

6 kommentarer

 • Henriette

  Hej Sidsel!
  Lige et helt andet spørgsmål – hvor er din fine kjole fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg var DØD med 9. etage. Især i en “fransk rødvin” brandert. Håber satme ikke, vi bliver placeret så højt oppe, når min kæreste og jeg stikker til Paris d. 26/5 :p For jeg haderhaderhader elevatore.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det var åndssvagt hårdt! Især efter 200 liter rødvin, ja!
   Nej det krydser jeg også fingre for, at I ikke gør ;)

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Ha ha…. Igen en del enige punkter… Fik endda flashback til min far med alien- Schwartzkopf hætte og tilhørende strikkepind….
  Ravioli… Ja… Men det er nu hyggeligt at pusle om netop fordi det tager en krig… Sig til hvis du finder gode pasta steder i Århus… Gerne med ravioli. Synes ikke helt det er lykkedes mig 😉
  Mvh Stinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Haha det var lige præcis den med strikkepinden, ja! Frisk frisure din far må ha’ haft ;)
   Il Mercantino sælger jo af og til frisklavet ravioli i deres butik, og ellers synes jeg faktisk Grappas er udemærket!

   Kh S

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 af de bedste burgere i Aarhus