Marmeladefabrikken: gæsteværelset før/efter – Sidsel & Lasse
By the way #40

Marmeladefabrikken: gæsteværelset før/efter

Reklame for Jotex

jotex-sl-5a

jotex-sl-a

jotex-sl-4a

jotex-sl-8a

jotex-sl-2a

jotex-sl-a2

jotex-sl-3a

jotex-sl-9a

Find rabatkode på 20% nederst i indlægget!

Nattavaara stol 1799DKK  /  Albany sovesofa 4299DKK  /  Gloria pudebetræk 59DKK  /  Piza ryatæppe 2295DKK  /  Janni plaid 799DKK  / Molly monteringspude 89DKK  /  Torskog spejl 799DKK  /  Simone pudebetræk 99DKK  /  Nashville loftlampe 1599DK  /  Björkefors vase 499DKK  /  Porto potteskjuler 259DKK  /  Jasmine sengesæt 799DKK  /  Ruda taburet 2-pak 1599DKK  /  Porto skål 23 cm 149DKK  /  Porto kande 595DKK  /  Gustav pudebetræk 99DKK  /  Lemona pudebetræk 59DKK

Så kan vi endelig vise jer en håndfuld billeder af vores færdigindrettede gæsteværelse. Det er simpelthen blevet så godt, synes vi! Og meget mere brugbart, må man sige. Som I kan se i videoen ovenfor har det været lidt af en proces at få rummet færdigt, ikke mindst fordi vi skulle sortere det resterende flytterod igennem. Men hvor var det rart at få overstået. Nu har vi simpelthen været alle vores ejendele igennem, og skulle meget gerne kun eje ting, der rent faktisk bliver brugt! Resten har vi foræret væk og doneret til genbrug. Og så er vi på den konto blevet et helt værelse rigere!

Møbler og øvrig interiør har vi klikket hjem fra Jotex med udgangspunkt i de varer og inspirationsbilleder, vi viste jer i forrige indlæg. Bestillingsprocessen er forløbet glat og heldigvis levede varerne op til forventningerne, da vi først fik dem mellem hænderne. Selve webshoppen er nem at finde rundt på, og vi synes især de mange produktbilleder er en hjælp ift. at vurdere størrelse/farve/materiale osv. på et givent produkt. Herudover er deres Express24-levering værd at fremhæve, hvor du mod et beløb på 69 kr. kan få dag-til-dag-levering. Større møbler leveres med fragt, hvor du så aftaler leveringstidspunkt med en fragtmand.

I vores indretning af værelset har vi lagt vægt på at vælge naturmaterialer, der går godt i spænd med vores øvrige møblement: en sovesofa betrukket med hør, en elmetræsstol med papirgarnsflet, et blødt uldtæppe, sengesæt i økologisk bomuld og så er der selvfølgelig lampen i rotting, der lader til at være et materiale, der vinder meget popularitet i øjeblikket. Vi synes også, den giver et dejligt skær, som bliver blødt en smule op af fletskærmen. Udover møblerne har vi også tilført en smule grønt. Jeg har længe haft en idé om, at vores store vinduer ville være det perfekte kanvas for en høj og rank kokospalme, og jeg synes parringen mellem den og Jotex-møblerne fungerer ganske godt.

Hvor længe værelset får lov til at forblive gæsteværelse er endnu uvist, men nu har vi gjort vores for at købe møbler, som kan bruges i den øvrige indretning efterfølgende. Og lige nu nyder vi bare at kunne tage vores sidste rum i lejligheden i brug, som I nok kan høre i videoen. Der er næsten lidt staycation over at kunne sætte sig ind i “nye” omgivelser og se film, haha. Vi håber, I også kan lide resultatet!

Hvis du får lyst til at klikke lidt sager fra Jotex hjem, kan du få 20% rabat på hele din bestilling frem til d. 20 april med koden JOTEX20. Happy shopping! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #40