Helt ny(renoveret) Paw sko butik i Aarhus – Sidsel & Lasse
20 ting, som er optur

Helt ny(renoveret) Paw sko butik i Aarhus

Reklame for Paw Sko

paw-sko-aarhus-12a

Jeg prøver sneakers i det nye, lille lounge-område i herreafdelingen.

paw-sko-aarhus-3a

Social media-bar, hvor du kan hoppe på wifi og få ladet telefonen op.

paw-sko-aarhus-6a

Den nye facede og meget mere inviterende og luftige indgang.

paw-sko-aarhus-1a

paw-sko-aarhus-10a

paw-sko-aarhus-11a

Mit udvalg af sneakers til højre, gratis kaffe til venstre.

Jeg synes, det er fedt, når butikkerne i Aarhus gør noget ud af indretningen, mulighederne i butikken og i det hele taget giver kunderne en grund til at besøge deres butik. Sådan er det i Paw sko, og med deres nyrenoverede butik er der kun endnu mere grund til at tage et kig forbi.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi sjældnere end tidligere går i sko- og tøjbutikker. Primært fordi udvalget og priserne er meget gode online. Men det kan altså bare noget at shoppe i en fysisk butik, og det er ikke kun det, at du får dit køb med i hånden med det samme. Det er også den service og helhedsoplevelse det er, at shoppe i en rigtig butik, hvor kvalificerede ansatte står klar til at hjælpe.

Nu har Paw sko så fået renoveret deres butik på Strøget i Aarhus, og udover at få et gevaldigt (og nok også lidt tiltrængt) løft på selve udtrykket i butikken, er der kommet en masse nye, seje features! Blandt andet en social media-bar, hvor du kan få ladet telefonen op og hoppe på wifi’en, mens din bedre halvdel kigger på sko. Lige ved siden af den finder du en lille kaffebar, hvor du kan lave dig en lækker kop kaffe, mens du venter. Derudover er butikken blevet meget større med højere til loftet og mere luft mellem hylderne, hvilket giver et kæmpe løft. Udvalget er stadig lige så glimrende, som det var før renoveringen, og jeg fandt mig selvfølgelig et par sko, der skulle med hjem. Nu har foråret jo endelig indfundet sig (tror det er tredje gang, vi har skrevet det på bloggen i år, men denne gang tror jeg virkelig på det). Det var ganske oplagt at hoppe i et par friske sneakers, der kan give lidt kant til mine mere basic forårs-outfits, der ofte bare består af t-shirt og jeans eller habitbukser. Valget faldt på et par retro-sneakers fra Adidas i ruskind. Køber du dem i åbningsdagene, kan du få dem til kun 424 kroner, da du kan spare 20% på alle sko på udvalgte dage :)

Vil du selv se den nye butik, holder Paw sko åbningsfest d. 25-29 april med en masse konkurrencer både på Facebook og Instagram på @pawskoaarhus @gaborshopaarhus samt forskellige rabatter og tilbud. D. 25 og 26 holder de ekstra længe åbent (kl. 10-20) og ellers er der åbent hele weekenden. Så kan jeg næsten heller ikke komme med flere argumenter for at kigge forbi Paw sko på strøget i Aarhus ;)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 ting, som er optur